hakket ya kürk sana yakışır bizim çete üyelerinin içinde en kokoş sensinhııııım bide aledaks hanım evini yeniledi fotoları gördüm evide kendine benzetmiş süslü
Aha bademezmesi geldi
kız abla beni de çantana koyupta mı gezdirsen acep vallahi sesimi çıkarmam kimse anlamaz orda olduğumuotur otur eve totişim pişik oldu vallaa
BAk Fadık gibi hep takipdesin.Farkındayım.Gördüm seni demin gittiğim topikde Bırak peşimi yeldir yeldir gezesim var Otur oturduğun yerde pişikli
Günaydınlaaaaaaaar , keyifli hafta sonları herkese
Jelesec canım , cıks cıks cıks ben sana ıslık çal demedim mi ?
Hoşgeldin sende tatlım
Tüylüm demin gördüm bir yerlerde Kalamış demişsin , bende sana ahhhh ahhhhh diyorum sadece . Gençliğimin toprakları , pyramid vardı bizim zamanımızda , bowling oynardık orada .Bir daha ahhh ahhh
Ah Ausenciam ahhh sendemi giderdin bowlinge ahh...ne takılırdık ne severdik bizde bi bilsen.Bak sana nostalji olur balım.Şimdi kavak yelleri,yok yok Khalkedon yelleri esmekte...Eki Görüntüle 720825
Ah Ausenciam ahhh sendemi giderdin bowlinge ahh...ne takılırdık ne severdik bizde bi bilsen.Bak sana nostalji olur balım.Şimdi kavak yelleri,yok yok Khalkedon yelleri esmekte...Eki Görüntüle 720825
Aledamız napıyor ya hiç sesi çıkmıyor? Güzel olmuştur mutlaka eminim.Zevkli hatunAma benim ev çok sade.Hiç süslü değildir gördün işte.Düz çizgi.
şu anda çok fena bi kıskançlık var ben de hiiiiç laf atma bana
süslünün çantaları küçük sığmazsınkız abla beni de çantana koyupta mı gezdirsen acep vallahi sesimi çıkarmam kimse anlamaz orda olduğumuotur otur eve totişim pişik oldu vallaa
Günaydınlaaaaaaaar , keyifli hafta sonları herkese
Jelesec canım , cıks cıks cıks ben sana ıslık çal demedim mi ?
Hoşgeldin sende tatlım
Tüylüm demin gördüm bir yerlerde Kalamış demişsin , bende sana ahhhh ahhhhh diyorum sadece . Gençliğimin toprakları , pyramid vardı bizim zamanımızda , bowling oynardık orada .Bir daha ahhh ahhh
Bademhanimmm ve nldglp ablammm ben geldimmmm yaa ben 169 boyundayım 74 kiloluk ameliyata kadar 68 olmak istıyorum açıkcası ama benımkıler cıdden buyukkkk hemde sarkıkk bakalım benden ne kadar gıtcek gorcesss ablammm şükür kavuşturmana bızı de ıhmal etmeeee yaaa jelesec ne zamann donüyor selamlarımı ilet ablam
Eneeeee jelesec de gelmişşşş zatiiiii hoşgeldiniz bacııııııımmmmm Allah bıdaha duşurmesinnnn))))
Tünaydınnnn güzel hatunlarr
Nldglp diyince farkettim bu kalp olayı ne benim bi tane:)
boş boğaz üyelere veriliyor bu kalplerçok lak lak yapanların kalbi tek tek artıyor
nolaccım yazdığın paylaşım yazıların sayısıyla alakalı 7.838 mesajım varmış benim şimdi baktımamma yazmışım
bende kıskanıyorum bademim bende tüylü ne olacak
süslünün çantaları küçük sığmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?