• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

sen beni tanımıyorsun daha pisim pis tersim terstir :19: sicilim de kabarıktır k.k.da... pis polemik yaparım :51:
hakedene hakkını vermek fakire kaftan giydirmekten sevapmış.
Vardır bildiğin çıktın ya iyi oldu valla canımız sıkıldı kaç gündür:)

Geldim geldim buradayım :64::66::87::119::118:

sürem doldu mahpus damlarında beni yalnız bırakmayan k.k.dostlarıma teşekkürler :54:

ağlama kız bir daha ki kodese kadar sizlerleyim :32::9::16:

Bugün bayram bize dugun var şenlik var kk da yoldaş mapustan cikti:9::52::15::16::21::64::64::64::64::64::66::66::66::111::111::124::124::124:
Kiz duygu karmasasi oldu ben de sevincten ne yapicagimi sasirdimmm:52:

hakedene hakkını vermek fakire kaftan giydirmekten sevapmış.
Vardır bildiğin çıktın ya iyi oldu valla canımız sıkıldı kaç gündür:)

kız ne güzel cümle bak tutum bunu :42:

konumda haklıydım hakkımı savundu konu kapandı :34:önümüzde ki maçlara bakalım :ssz:

kendi kendinize eğlenin sohbet edin yahu kuruttunuz buraları şarkı paylaşın :9:şiir paylaşın olmadı kavga çıkarın ekşın olsun:9:

Bugün bayram bize dugun var şenlik var kk da yoldaş mapustan cikti:9::52::15::16::21::64::64::64::64::64::66::66::66::111::111::124::124::124:
Kiz duygu karmasasi oldu ben de sevincten ne yapicagimi sasirdimmm:52:

:1::1::1:aman kız dikkat et memelere o kaden para verdin bi şey olmasın :9: özledim sizleri fadıl takipte idim yazıları okudum :16::16:

daha önemli mevzu vardı onu konuştuk :1:

:63: en harika benim ki :9:

nasılsın ağrın sızın var mı? dikişlerinin yerine bak sık sık açılma falan var mı diye:34:

hep enseniz deyim ona göre :9:
Tatlım ona görünce karar vericim:) göstermediğin sürece en güzel benimki:)))

Insallah inşallah ama göremiyorum ya bi yandan da tirsiyorum icer de bi terslik var mi yok mu bilemiyorum ben de disardan kanama var mi yok mu onu kontrol ediyorum surekli:44:

Bendede varya psikopat gibi bişey oluşmuştu. Durup durup mememin başına bakıyordum düştü mü düşmediği diye bankanı açıp duruyordum:)) sonuç olarak yerinde

Resimlere bakınca baycan benim göbeği yeniden gerer gibime geliyor. Bu nedenle popo seneye kalır

Back