hakedene hakkını vermek fakire kaftan giydirmekten sevapmış.sen beni tanımıyorsun daha pisim pis tersim terstir sicilim de kabarıktır k.k.da... pis polemik yaparım
Vardır bildiğin çıktın ya iyi oldu valla canımız sıkıldı kaç gündür:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hakedene hakkını vermek fakire kaftan giydirmekten sevapmış.sen beni tanımıyorsun daha pisim pis tersim terstir sicilim de kabarıktır k.k.da... pis polemik yaparım
Geldim geldim buradayım :87::119::118:
sürem doldu mahpus damlarında beni yalnız bırakmayan k.k.dostlarıma teşekkürler
ağlama kız bir daha ki kodese kadar sizlerleyim
hakedene hakkını vermek fakire kaftan giydirmekten sevapmış.
Vardır bildiğin çıktın ya iyi oldu valla canımız sıkıldı kaç gündür:)
sen beni tanımıyorsun daha pisim pis tersim terstir sicilim de kabarıktır k.k.da... pis polemik yaparım
Bugün bayram bize dugun var şenlik var kk da yoldaş mapustan cikti:111::111::124::124::124:
Kiz duygu karmasasi oldu ben de sevincten ne yapicagimi sasirdimmm
Hayrola ne ara girdin kodese gıı
ahahahahah senle sabah telde konuştuk ya mahpustan bağlanmıştım gir çık alıştık artık seviyorum kodesi
Resimler harikaHayrola ne ara girdin kodese gıı suçun ne demicem haksızlığa gelememişindir kesin merakta ediyom hani
aman kız dikkat et memelere o kaden para verdin bi şey olmasın özledim sizleri fadıl takipte idim yazıları okudum
Haberim yoktu demedin ki
Resimler harika
Dikkat ediyorum ablam sermayeyi memelere yükledim gözüm gibi bakıyorum vallahiiii gördük gördük begene begene geziyodun sessizce
nasılsın ağrın sızın var mı? dikişlerinin yerine bak sık sık açılma falan var mı diye
hep enseniz deyim ona göre
Tatlım ona görünce karar vericim:) göstermediğin sürece en güzel benimki:)))daha önemli mevzu vardı onu konuştuk
en harika benim ki
nasılsın ağrın sızın var mı? dikişlerinin yerine bak sık sık açılma falan var mı diye
hep enseniz deyim ona göre
Tatlım ona görünce karar vericim:) göstermediğin sürece en güzel benimki:)))
ben öyle hemen gösterenlerden değilim canım önden rüşvet komisyon almadan olmaz
Valla ablacim cok şükür agrim sizim yok olmasi gerekenler disinda yani ama eikislerimi göremiyorum bantli hala carsambadan once de goremicem :44:
aman iyi sonuna kadar iyi gitsin sürecin inşallah
aman iyi sonuna kadar iyi gitsin sürecin inşallah
Insallah inşallah ama göremiyorum ya bi yandan da tirsiyorum icer de bi terslik var mi yok mu bilemiyorum ben de disardan kanama var mi yok mu onu kontrol ediyorum surekli:44: