Bendede varya psikopat gibi bişey oluşmuştu. Durup durup mememin başına bakıyordum düştü mü düşmediği diye bankanı açıp duruyordum:)) sonuç olarak yerinde
Resimlere bakınca baycan benim göbeği yeniden gerer gibime geliyor. Bu nedenle popo seneye kalır
Ben de habire şu bantin ucundan acip baksam nolur ki diyorum ama korkuyorum da off acip baksam mi ki acep:44:
kızlar ben kaçtım iyi geceler
Ben de habire şu bantin ucundan acip baksam nolur ki diyorum ama korkuyorum da off acip baksam mi ki acep:44:
Geldim geldim buradayım:87::119::118:
sürem doldu mahpus damlarında beni yalnız bırakmayan k.k.dostlarıma teşekkürler
ağlama kız bir daha ki kodese kadar sizlerleyim
Gozumuz aydin hosgeldin
Gün aşırı pansumanı vardı benim o yüzden açıp açıp kapatıyordum ama sen açma bişey iyidir bişey yoktur
hayır bakma canım akıntı kanama olsa sızar merak etme az sabır
İyi geceler canım
Iyi geceler ablam
hoş gördükkete yapıp gelmedin görüşe mahpus damlarında yerdim
Amanııın yazmış da yazmışsınız...Çay,kahve,pasta,çöreğiniz eksik kalmış bir tekBen çok eğlendim dün gece.Kalamış Khalkedon daydık.14 kişiydik.Açık hava,bol rakı,nefis balık roka...Müzik desen çistak çistak:118: Jeleseğim,mikserlenkim,jelocanım dönmüşsün sahalara bebeem. Sensiz buralar ıssız ve karanlııık,bizi hiç terketme oldu mu jelocan
HAdi maraton başlasın.Bugün eşim eğitimde.Ben yalnızDoğğru spora,soona kayınvalidemde ziyafet var Hava pek güzel,benim kafam daha da güzel HEpinize güzel mutlu pazarlar kızlar
Ay bu arada ben ne zaman 5 KALP olacam ya:44: Olmam lazım,Jelocan ı yakalamam lazımÇok kıskancım,çok fesatım
Kıss mikserkelek napionn
senin real hayattaki kalbin burada ki tüm kalpleri yer ile bir eder bebem
iyidir bende dışarı çıkacağım senin gibi kendi totomu gezdirmek için değil veleti gezdireceğiz
Ay benim kürküm bilem yokBu kadar süslü püslü bir üyenin nasıl olmass kürküsü? Yanlış adalet.JElesekin kürkünü bana attırıversinler.Ben ondan daha püslüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?