Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Gün aşırı pansumanı vardı benim o yüzden açıp açıp kapatıyordum ama sen açma bişey iyidir bişey yoktur

hayır bakma canım akıntı kanama olsa sızar merak etme az sabır

Tamam dinliycem sizleri sabredicem ne kaldi ki çarşambaya sanki:44: benim hergun pansumanim yok cunku benim vucut hipertrofik skar olusumuna musait oldugundan iyilesmeyi geciktirmek icin kortizon igne yapti doktorum dikislerime o yuzden 1 hafta bekletiyor beni yoksa 3. Gün kontrolum olucakti

Kızlar iyi geceler. Memeler göbüşler herşey çok güzel olacak.iyi düşünün iyi olsun.ama abartıpda kim kardashian gibi uyanacağınızı aklınızdan bile geçirmeyin:) öptüüüümmmm

Amanııın yazmış da yazmışsınız...Çay,kahve,pasta,çöreğiniz eksik kalmış bir tek Ben çok eğlendim dün gece.Kalamış Khalkedon daydık.14 kişiydik.Açık hava,bol rakı,nefis balık roka...Müzik desen çistak çistak:118: Jeleseğim,mikserlenkim,jelocanım dönmüşsün sahalara bebeem. Sensiz buralar ıssız ve karanlııık,bizi hiç terketme oldu mu jelocan

HAdi maraton başlasın.Bugün eşim eğitimde.Ben yalnız Doğğru spora,soona kayınvalidemde ziyafet var Hava pek güzel,benim kafam daha da güzel HEpinize güzel mutlu pazarlar kızlar

Ay bu arada ben ne zaman 5 KALP olacam ya:44: Olmam lazım,Jelocan ı yakalamam lazım Çok kıskancım,çok fesatım

oh sefan olsun güzelim gidişim suskun olmuştu ama dönüşüm muhteşem

sana ve herkese benden de mutlu sağlıklı pazarlar

Son düzenleme:
Ay bu arada ben ne zaman 5 KALP olacam ya:44: Olmam lazım,Jelocan ı yakalamam lazım Çok kıskancım,çok fesatım

senin real hayattaki kalbin burada ki tüm kalpleri yer ile bir eder bebem

Kıss mikserkelek napionn

iyidir bende dışarı çıkacağım senin gibi kendi totomu gezdirmek için değil veleti gezdireceğiz

Ay benim kürküm bilem yok Bu kadar süslü püslü bir üyenin nasıl olmass kürküsü? Yanlış adalet.JElesekin kürkünü bana attırıversinler.Ben ondan daha püslüyüm

Ay benim kürküm bilem yok Bu kadar süslü püslü bir üyenin nasıl olmass kürküsü? Yanlış adalet.JElesekin kürkünü bana attırıversinler.Ben ondan daha püslüyüm

hakket ya kürk sana yakışır bizim çete üyelerinin içinde en kokoş sensin hııııım bide aledaks hanım evini yeniledi fotoları gördüm evide kendine benzetmiş süslü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…