Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

sen beni tanımıyorsun daha pisim pis tersim terstir sicilim de kabarıktır k.k.da... pis polemik yaparım
hakedene hakkını vermek fakire kaftan giydirmekten sevapmış.
Vardır bildiğin çıktın ya iyi oldu valla canımız sıkıldı kaç gündür:)

Geldim geldim buradayım :87::119::118:

sürem doldu mahpus damlarında beni yalnız bırakmayan k.k.dostlarıma teşekkürler

ağlama kız bir daha ki kodese kadar sizlerleyim

Bugün bayram bize dugun var şenlik var kk da yoldaş mapustan cikti:111::111::124::124::124:
Kiz duygu karmasasi oldu ben de sevincten ne yapicagimi sasirdimmm

hakedene hakkını vermek fakire kaftan giydirmekten sevapmış.
Vardır bildiğin çıktın ya iyi oldu valla canımız sıkıldı kaç gündür:)

kız ne güzel cümle bak tutum bunu

konumda haklıydım hakkımı savundu konu kapandı önümüzde ki maçlara bakalım

kendi kendinize eğlenin sohbet edin yahu kuruttunuz buraları şarkı paylaşın şiir paylaşın olmadı kavga çıkarın ekşın olsun

Bugün bayram bize dugun var şenlik var kk da yoldaş mapustan cikti:111::111::124::124::124:
Kiz duygu karmasasi oldu ben de sevincten ne yapicagimi sasirdimmm

aman kız dikkat et memelere o kaden para verdin bi şey olmasın özledim sizleri fadıl takipte idim yazıları okudum

daha önemli mevzu vardı onu konuştuk

en harika benim ki

nasılsın ağrın sızın var mı? dikişlerinin yerine bak sık sık açılma falan var mı diye

hep enseniz deyim ona göre
Tatlım ona görünce karar vericim:) göstermediğin sürece en güzel benimki:)))

Insallah inşallah ama göremiyorum ya bi yandan da tirsiyorum icer de bi terslik var mi yok mu bilemiyorum ben de disardan kanama var mi yok mu onu kontrol ediyorum surekli:44:

Bendede varya psikopat gibi bişey oluşmuştu. Durup durup mememin başına bakıyordum düştü mü düşmediği diye bankanı açıp duruyordum:)) sonuç olarak yerinde

Resimlere bakınca baycan benim göbeği yeniden gerer gibime geliyor. Bu nedenle popo seneye kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…