msj attım sana
Mesaja yanlış yazmışım ö değil m olacaktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
msj attım sana
Burdan okuyor,whatsapp dan cvp veriyor Ben de asistanlık yapıyorum HEpinizi çok seviyor ve özlüyormuş.Mapısa ziyarete gidenlerden dolma,ciklet,çekirdek istiyormuş İlgilenenlere duyurulur.
Bademim seni pek çok seviyormuş haa ona göre HAdi gene iyisin
hızınıza yetişemiyorum ki! :26:
görmediğim, yanıtlayamadığım mesaj olursa kusuruma bakmayın olur mu?...
Bu gece barda gonlum hovarda kiz kiza ciktik kafam cok ii aml den once kizlar desteginizi esirgemediniz icin cok saolun sizin sayenizden sectim saolun umarim ii olur
hanımhanımcıkbadem merhaba beğen yapa yapa geliyorsun:)) hadi ben spora sonra güzelleşmeye kuaföre sonra İstanbul gecelerine
Belli belli gecenin 2 lerinde girip yazmışın hovarda seniiiii
Nasil oldun toparlandinmi biraz umarim iyisindir
Iyiyim nurgul teşekkür ederim agrim sancim yok cok şükür. Bandajlar bi acilsinda ne oluyo ne bitiyo goriyim diye gün sayıyorum
Bu aml hep bu beklemek once tarihi gelsin aml olim sonra bandaj acilsin gorim son olarak ta zaman gecsin son hali diye aslinda keyifli bisurec heyecan insanin hayatna Sira bana gelseydi artik
Bol Bol dinlenoyosun demi tadini cikar
Ameliyat tarihini beklemek en kötüsü gerçekten bu arada dinlenme kısmı hiiiiç bana göre değil inanilmaz derece de sıkılıyorum
Aynen ya gunler haftA gibi geciyo sanki
Ben arastirdim da kendini yormadan hareketlilik iyimis daha cabuk iylestiriyomus AMA tembellik tam bana gore ohh o donem yatarak gecirrim Internet te olursa degmeyin keyfime:))
Aslinda hava ne Guzel cikipkucuk yuruyuslere baslayabilirsin belki sorsaydin doktoruna burda okumustum biri aml den sonra bi haftA sanirim Turku bara gitmis dans etmemis AMA yinede olsun eslik eder insanoh oh iyi sana yarayacak yani bu iş valla ben de ev de hareketliyim hep yatmiyorum da disari cikmak istiyorum nldglp abla gibi gecelere akmak istiyorummm
Aslinda hava ne Guzel cikipkucuk yuruyuslere baslayabilirsin belki sorsaydin doktoruna burda okumustum biri aml den sonra bi haftA sanirim Turku bara gitmis dans etmemis AMA yinede olsun eslik eder insan