Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ya işte nurgülüm, bu yüzden etrafımızda insanlar kalabalık, tek tabanca değiliz bu yüzden bu topikte onlarca insanız birbirimizi seven, çünkü herkes doğal, zerre yapmacıklık yok. herkes bu süreçten geçti ve DOKTOR'un kim olduğu hiç bir zaman önemli olmadı. senin de değin gibi bir sürü arkadaş olduk, ve bizlerde bu arkadaşlıklardan, dostluklardan keyif alıyoruz. Sen de artık bizdensin

tırs tabi ama tırsacak bişiiin varsa boşuna adım doğrucu davut'a çıkmadı...suskunluk her zaman en güzel cevap olmayabiliyor. işte susuyorsun, sessiz kalıyorsun, bi son verir belki diyorsun ama karşı taraf bunu anlamıyorsa; anladığı dilden konuşup, yaptıklarını yüzüne vurmak gerekiyor. hem de delilli, belgeli tencere dibin kara seninki benden kara demek gerekiyor !

işte neledegelepem, işte budur!

bazıları doktora "adımı söyle sana gerekeni yapar" derken, bizler aman doktora bizden bahsetme diyen azınlık grubuz

sana da iyi geceler bebem sabah karga bo... yemeden gel tamam mı

fossura fossura uyuyo tüylü sanırım:44:

ben gelsem, olur mu

Son düzenleme:
günaydın kızlarr gününüz aydınn olsunnnnn
yazıcam yazıcam unutuyorum jelesec bacım çok güzel olmuşş yaa ben böyle beklemiyodum harika olmuşsunn ttütütütütü maşallahhhhhhhhh

Günaydınlar fıstıklar ,

Selamsız geçemedim sizi

Havalar sıcak , biz sürekli gez babam gez modundayız oğlumla

Öpüldnüz , özledim muhabbetinizi

günaydın kızlarr gününüz aydınn olsunnnnn
yazıcam yazıcam unutuyorum jelesec bacım çok güzel olmuşş yaa ben böyle beklemiyodum harika olmuşsunn ttütütütütü maşallahhhhhhhhh

günaydın zefey, senin de günün aydın olsun canım...
gerçi sizin topiğin maşallahı var, aydın olmaması mümkün değil....

Günaydınlar fıstıklar ,

Selamsız geçemedim sizi

ausum, sana da günaydın, gezmeleri bitir de muhabette gel. özledim senin muhabbetlerini. özellikle donlu olanları

Ogülem,bidenem döktürmüşsün gene satır satır...YAzdığın her şey satırı satırına doğru.Benim açıksözlü dobra kardeşim.Sus sus nereye kadar.Herkes haddini bilsin.Sustuk,hadi dedik yeter artık dedik ama nafile Gideceksek de alnımızın akıyla yazar gideriz.Öyle alttan alta yok artık.Herkes dobra olacak.Kozlar paylaşılacak

Kim fossura fossura uyuyor?neler yaptığımı bir bilsen dudağın uçuklar.Sormana gerenk yok,bilirsin zaten

Günaydınlar fıstıklar ,

Selamsız geçemedim sizi

Hadi iyi gezmeler Ausenim.Bugün yağmur veriyor İstanbul a aman dikkat.Ben de gideceğim bugün gezmelere Hiç oturduğum yokki Jelesec ne laf sokar şimdi bana...

Kızlar hem estetiklisiniz hemde sabahtan yemeğini ocağa koyan nadir ev hatunlarındansınız maşşallah:)

saolsnn cnmmmmmm donlu dedinizde aklıma geldi kartopucumun pırpırlıı donu neolduu benmi kaçırdımmmmmmm aldınmı yoksa huuu bişiden eksikmi kaldım yoksa

evet neledegelepem, alttan alta değil, açık açık olmalı insan ki samimi olduğu belli olsun. bana her türlü soruyu sorun bu forumla ilgili, daha önceden yazdıklarımla ilgili, hepsine verebilecek bir cevabım var ve veririm de, kaçmam. çünkü doğru bildiğimi yapmışımdır Kendi yazdıklarına cevap veremeyecek durumda olanlar düşünsün ne diyeyim

Saolun araniza aldiniz icin desteginiz icin simdi icim bAyarahatladi cunku yanliz deilim

evet, yalnız değilsin nurgülcüm, inşallah herşey çok güzel olacak. tüm dualarımız o gün seninle olacak.

Kızlar hem estetiklisiniz hemde sabahtan yemeğini ocağa koyan nadir ev hatunlarındansınız maşşallah:)

nolac, sen bu nilocanı bilmezsin...sadece yemeği değil, ütüyü, 5teki çay saati için keki bile halletmiştir o. hem reelde hem de sanalda örnek alınacak, ablalığın nasıl yapılması gerektiğine örnek olarak verilebilecek biridir

saolsnn cnmmmmmm donlu dedinizde aklıma geldi kartopucumun pırpırlıı donu neolduu benmi kaçırdımmmmmmm aldınmı yoksa huuu bişiden eksikmi kaldım yoksa

amanın, sizin topiğin huyundan suyundan herhal, herkes pek bi meraklı. (bknz. kartopu)

Son düzenleme:

Son favorim tığ işi iç çamaşırları canım

Hadi iyi gezmeler Ausenim.Bugün yağmur veriyor İstanbul a aman dikkat.Ben de gideceğim bugün gezmelere Hiç oturduğum yokki Jelesec ne laf sokar şimdi bana...

Burada da kapalı ama sıcak çok , kadıköyü benim içinde gez canım yaa , her taşını özledim yine

Tele bak ya yemek tarifi alacağım çabuk

Ne pişiyorsun

kızlar tünaydın herkese evimdeyim sonunda
memişler ağzımda geziyorm resmen
nldglp ve jelesec ablalarıma ve forumda bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ederimmmm

biraz öleeee sankimm size yeni tarifimi koyuyorum kızlarrrrr çok güzldiii

TATLI UĞRAŞLAR

Saol insallah bu vitamin ilac bitki cayi birakilmasi gerekiyomus aml den once hangi caylar kizlar lutfen ne yapmam yada yampamam gerek

Kizlar tunaydin.... nassil keyifler... bende durum kötü. Esim baska şeylerle ilgilendigimi gorunce kaprislerini uc katina cikardi. Burnumda soluyorum resmen. Kendisine ithafen bir sozum var icimde patlamasin buraya yazayim... erkekler odundur yontulmak ister... oh yazdim ona soyleyemedim sistim adeta....

kızlar tünaydın herkese evimdeyim sonunda
memişler ağzımda geziyorm resmen
nldglp ve jelesec ablalarıma ve forumda bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ederimmmm

Badem cim tatlı kızım benim Sana da tünaydın yeni mincik memişlerinle BAk demiştim sana 2.günü çok iyi olacaksın diye.Geçti bitti inşallah.Komşulaa görmedi di mi kaçıverseydin hemen kimseler görmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…