kız gelelim uykun yoksa lak lak yaparızbak öyle bi yazmışsın ki benimde öpesim geldi memelerini dren çıkınca oh diyeceksin o sıkıntı yapıyor ama gerekli kesinlikle
Senin amelyat oldugun Ben toprak Ada 22 daha cok kisinin amelyat zamanini okudum jelesec baslatmis sonra gitmiste gitmis cok gzl ya bisuru Arkadas olmussunuz iyi kotu pay kadinlar acaip keyif aldim dunden beri okuyorum daha bitiremedim masallah kolay atlatmissiniZ darisi bana
helal gördün mü ne kadar samimi oynamadan rol yapmadan mavi boncuk dağıtmadan doktoru övmeden yazılar yazmışım evet herkesi bekledim bakım dedim baycan memede iyi ama karında nasıl bi 10.kişide test ettirip öyle oldum (kobay arkadaşlardan özür dilerim:))) aynuru yapmadı doktor hemen nlglp ile ben ve aynur eşi buluştuk sohbet çay kahve sonra doktora gittik kıbrısa taşındı bi kaç kere daha yazıştık sonra sesi çıkmadı bu kış olabilir
Abooo ben bu jelocan ile ogületakane den tırstım haa:18: aneeem hiç laf sokulmaz bunlara brrrr :18: siz bidenesiniz,sizi çok sevirem,ben hep sizin iyiliğinizi düşünürem,ben yaptım siz etmeyin.Bir üstteki sözlerimi geri yuttum aplalarım:18:
Nurgül cüm aman diyeyim.Biz Doktorla hiç bir şekilde K.K ile ilgili kesinlikle konuşmayız.Hoş giden arkadaşlardan bazıları bahsetmiş ama özellikle bizler yani eski üyeler hiç konuşmayız burası ile ilgili şeyler.Aklında olsun.Sakın isim falan verme olur mu?
sana da iyi geceler bebem sabah karga bo... yemeden gel tamam mı
günaydın kızlarr gününüz aydınn olsunnnnn
yazıcam yazıcam unutuyorum jelesec bacım çok güzel olmuşş yaa ben böyle beklemiyodum harika olmuşsunn ttütütütütü maşallahhhhhhhhh
Günaydınlar fıstıklar ,
Selamsız geçemedim sizi
Havalar sıcak , biz sürekli gez babam gez modundayız oğlumla
Öpüldnüz, özledim muhabbetinizi
ya işte nurgülüm, bu yüzden etrafımızda insanlar kalabalık, tek tabanca değilizbu yüzden bu topikte onlarca insanız birbirimizi seven, çünkü herkes doğal, zerre yapmacıklık yok. herkes bu süreçten geçti ve DOKTOR'un kim olduğu hiç bir zaman önemli olmadı. senin de değin gibi bir sürü arkadaş olduk, ve bizlerde bu arkadaşlıklardan, dostluklardan keyif alıyoruz. Sen de artık bizdensin
tırs tabi ama tırsacak bişiiin varsaboşuna adım doğrucu davut'a çıkmadı...suskunluk her zaman en güzel cevap olmayabiliyor. işte susuyorsun, sessiz kalıyorsun, bi son verir belki diyorsun ama karşı taraf bunu anlamıyorsa; anladığı dilden konuşup, yaptıklarını yüzüne vurmak gerekiyor. hem de delilli, belgeli tencere dibin kara seninki benden kara demek gerekiyor !
işte neledegelepem, işte budur!
bazıları doktora "adımı söyle sana gerekeni yapar" derken, bizler aman doktora bizden bahsetme diyen azınlık grubuz
fossura fossura uyuyo tüylü sanırım:44:
ben gelsem, olur mu
Günaydınlar fıstıklar ,
Selamsız geçemedim sizi
Havalar sıcak , biz sürekli gez babam gez modundayız oğlumla
Öpüldnüz, özledim muhabbetinizi
Hadi iyi gezmeler Ausenim.Bugün yağmur veriyor İstanbul a aman dikkat.Ben de gideceğim bugün gezmelereHiç oturduğum yokki Jelesec ne laf sokar şimdi bana...
ya işte nurgülüm, bu yüzden etrafımızda insanlar kalabalık, tek tabanca değilizbu yüzden bu topikte onlarca insanız birbirimizi seven, çünkü herkes doğal, zerre yapmacıklık yok. herkes bu süreçten geçti ve DOKTOR'un kim olduğu hiç bir zaman önemli olmadı. senin de değin gibi bir sürü arkadaş olduk, ve bizlerde bu arkadaşlıklardan, dostluklardan keyif alıyoruz. Sen
Saolun araniza aldiniz icin desteginiz icin simdi icim bAyarahatladi cunku yanliz deilim
günaydın zefey, senin de günün aydın olsun canım...
gerçi sizin topiğin maşallahı var, aydın olmaması mümkün değil....
ausum, sana da günaydın, gezmeleri bitir de muhabette gel. özledim senin muhabbetlerini. özellikle donlu olanları
Ogülem,bidenem döktürmüşsün gene satır satır...YAzdığın her şey satırı satırına doğru.Benim açıksözlü dobra kardeşim.Sus sus nereye kadar.Herkes haddini bilsin.Sustuk,hadi dedik yeter artık dedik ama nafileGideceksek de alnımızın akıyla yazar gideriz.Öyle alttan alta yok artık.Herkes dobra olacak.Kozlar paylaşılacak
Kim fossura fossura uyuyor?neler yaptığımı bir bilsen dudağın uçuklar.Sormana gerenk yok,bilirsin zaten
Saolun araniza aldiniz icin desteginiz icin simdi icim bAyarahatladi cunku yanliz deilim
Kızlar hem estetiklisiniz hemde sabahtan yemeğini ocağa koyan nadir ev hatunlarındansınız maşşallah:)
saolsnn cnmmmmmm donlu dedinizde aklıma geldi kartopucumun pırpırlıı donu neolduu benmi kaçırdımmmmmmm aldınmı yoksa huuu bişiden eksikmi kaldım yoksa
günaydın zefey, senin de günün aydın olsun canım...
gerçi sizin topiğin maşallahı var, aydın olmaması mümkün değil....
ausum, sana da günaydın, gezmeleri bitir de muhabette gel. özledim senin muhabbetlerini. özellikle donlu olanları
Hadi iyi gezmeler Ausenim.Bugün yağmur veriyor İstanbul a aman dikkat.Ben de gideceğim bugün gezmelereHiç oturduğum yokki Jelesec ne laf sokar şimdi bana...
Tele bak ya yemek tarifi alacağım çabuk
evet neledegelepem, alttan alta değil, açık açık olmalı insan ki samimi olduğu belli olsun. bana her türlü soruyu sorun bu forumla ilgili, daha önceden yazdıklarımla ilgili, hepsine verebilecek bir cevabım var ve veririm de, kaçmam. çünkü doğru bildiğimi yapmışımdırKendi yazdıklarına cevap veremeyecek durumda olanlar düşünsün ne diyeyim
Aynen öyle tatlım.Kimin fikri ve zikri ne ise Allah ona bu düşündüklerinin hepsini yaşatır merak etme.Doğru söze şapka çıkartırım.Eline sağlık.
evet neledegelepem, alttan alta değil, açık açık olmalı insan ki samimi olduğu belli olsun. bana her türlü soruyu sorun bu forumla ilgili, daha önceden yazdıklarımla ilgili, hepsine verebilecek bir cevabım var ve veririm de, kaçmam. çünkü doğru bildiğimi yapmışımdırKendi yazdıklarına cevap veremeyecek durumda olanlar düşünsün ne diyeyim
evet, yalnız değilsin nurgülcüm, inşallah herşey çok güzel olacak. tüm dualarımız o gün seninle olacak.
nolac, sen bu nilocanı bilmezsin...sadece yemeği değil, ütüyü, 5teki çay saati için keki bile halletmiştir o. hem reelde hem de sanalda örnek alınacak, ablalığın nasıl yapılması gerektiğine örnek olarak verilebilecek biridir
amanın, sizin topiğin huyundan suyundan herhal, herkes pek bi meraklı. (bknz. kartopu)
kızlar tünaydın herkese evimdeyim sonunda
memişler ağzımda geziyorm resmen
nldglp ve jelesec ablalarıma ve forumda bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ederimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?