geziyorum iyiyim şükür
aman Allahım baycan beni mumla arayacak eminim Nurgulden sonraya sen gelip ameliyat olma baycana adam mesleği bırakmasın senin yüzünden daha işimiz var adamla kaçırtma buralardan
tüm foyamı ortaaya döktün yav... ben hepiciini yapabılıyom. ders çalışıyom, facede dolanıyom, msjlaşıyom.... ondan sonra da sınav sonuçları niye düşük diye dertleniyom
Bu benim 2. Ameliyatım olcak canım. Malum herifciğim gergin:)
Tamam canim Ben ozelden mesaj hakkim hala Yok sen seninkini gondersen Ben Sana cvp verince alirsin olurmu
Ercan beyden kac defa istedim hala gondermedi resim sinir oldum yarin yine ariyacagim
geziyorum iyiyim şükür
aman Allahım baycan beni mumla arayacak eminim Nurgulden sonraya sen gelip ameliyat olma baycana adam mesleği bırakmasın senin yüzünden daha işimiz var adamla kaçırtma buralardan
Tamam canim Ben ozelden mesaj hakkim hala Yok sen seninkini gondersen Ben Sana cvp verince alirsin olurmu
Ercan beyden kac defa istedim hala gondermedi resim sinir oldum yarin yine ariyacagim
Ne amelyati oldun gene ne olacaksin doktorun ercan bey
100 mesajı geçmişin vardır hakkın artık.Adam yoğun demek benim fotoyuda göndermez o zaman.
senin ki erken gerilmiş bak benim 3.ameliyatta gerildiözelden yazdım sana ne dediğini
100 mesajı geçmişin vardır hakkın artık.Adam yoğun demek benim fotoyuda göndermez o zaman.
yazdım yukarıya canım burada ki ameliyatlar yetmiyor taaaaa gavur ellerine gidiyor ameliyat yapmayanerede bu baycanın kasası soymak istiyorum verdiğim paraları geri almak istiyorum yeni ameliyatda geri öderim söz
Ne amelyati oldun gene ne olacaksin doktorun ercan bey
yazdım yukarıya canım burada ki ameliyatlar yetmiyor taaaaa gavur ellerine gidiyor ameliyat yapmayanerede bu baycanın kasası soymak istiyorum verdiğim paraları geri almak istiyorum yeni ameliyatda geri öderim söz
kız nugul iyimisin senher önüne gelene aynı yazıları yazıyorsun herkesin doktoru baycan değil adını çok yazma doktorun canım reklam olmasın
Canım karın göğüs ve lipo oldum şimdi lipo iç bacaklarında hasar bıraktı o düzelecek bide popo yapılacak:)
senin ki erken gerilmiş bak benim 3.ameliyatta gerildiözelden yazdım sana ne dediğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?