bu samimiyeti sana taaaa uzaklara geçirebildik demek brawo bizlerekız geç olsun güç olmasın canım sen birde yakından gör saz ekibini hepsi bir birinden akıllı seksi yüreği güzel insanlar
helal bak böyle postayı koy eşine manken gibiydim evlendiğimde kaportayı dağıttı eş çocuklarbaktırınca da kendine naz yap
çok iyiyim şükür ağrım zaten ilk 3.gün oldu oda 1.tane ağrı kesici aldım o kadar yani şişler doktorum var diyor ama bilmiyorum benim karnım düz gibi daha da inerse tadından yenmez
Ausemm bidenemmmkurtar bacım beni şu mikserjelonun kem sözlerinden,kinayeli laflarından.Varsa varsa bi sen varsın
Bek dabüükü sen çıtırsın,pıtırsın bidenesin
Tüylüüüüüüüüüüü beni de kıskan , jelodan daha gencim daha zayıfım
Ama o 3. maddede elinize su dökemem
İyiyim canım ya , bekliyoruz kurbanlık gibi ameliyat tarihini .
Doğruya doğru. Senin göbek benimkinden daha gozel oldu. kabulBaycanı paralaycam jelocana en güzelini yaptın diicem
Baycan kim ercan bey deilmiydi doktor
Bugün çok ağlamıştım bişeylere ama buna da çok güldüm şimdi yaa
Baycan kim ercan bey deilmiydi doktor
Sen hep gul canim aglamada neden AMA ayy mrk ettim
Nurgül sen çok yaşa emiBaycan bizim taktığımız isim.Hani doktor ismini çok zikretmeyelim diye kendi aramızda taktığımız bir nick diyelim
Yok yok anaaammm sizin aranıza girer miyim ben hiç :86::86:
Kem gözlü başka düşmanınız varsa onlara karşı ıslık çalınız ama bana hemen geliveririmJelesec mazimden bilir içimdeki anarşik ruhu
Her topikte abla diyorlar bana buraya gelince çıtır pıtır oluyorum birden
:))) hakkaten safmisin bende kendi ismimi yazdim nasil degistirrim profilde biliyomusun
Özel msj atıyorum bak
Yok yok anaaammm sizin aranıza girer miyim ben hiç :86::86:
Kem gözlü başka düşmanınız varsa onlara karşı ıslık çalınız ama bana hemen geliveririmJelesec mazimden bilir içimdeki anarşik ruhu
Her topikte abla diyorlar bana buraya gelince çıtır pıtır oluyorum birden
Mail attim Sana beni facete de ekleyin emailmi gonderdim
Mail attim Sana beni facete de ekleyin emailmi gonderdim
Dost var düşman var tüylü aramızda ki dostluğu aşkı kıskanabilirlerbakiniz kezban
Aynen tatlım.Çekemeyenler kıskananlar dan nazarlardan korusun Allahımbknz gülatakane
evet evet ben odalarını gördüm yataklı kanepe bile vardıçok güzeller çok
Aynen katiliyorum bende sizler gibi insanlar gec tanidim kiziyorum kendime insanin icene doguyor karsidaki samimi olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?