Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Doğruya doğru. Senin göbek benimkinden daha gozel oldu. kabul Baycanı paralaycam jelocana en güzelini yaptın diicem

Ausemm bidenemmm kurtar bacım beni şu mikserjelonun kem sözlerinden,kinayeli laflarından.Varsa varsa bi sen varsın

Yok yok anaaammm sizin aranıza girer miyim ben hiç :86::86:

Kem gözlü başka düşmanınız varsa onlara karşı ıslık çalınız ama bana hemen geliveririm Jelesec mazimden bilir içimdeki anarşik ruhu

Bek dabüükü sen çıtırsın,pıtırsın bidenesin

Her topikte abla diyorlar bana buraya gelince çıtır pıtır oluyorum birden

Tüylüüüüüüüüüüü beni de kıskan , jelodan daha gencim daha zayıfım

Ama o 3. maddede elinize su dökemem

İyiyim canım ya , bekliyoruz kurbanlık gibi ameliyat tarihini .

gençliğini yiyeyim senin paçalı donlu seni doğrusun hemi genç hemide zayıfsın

tarihi yaz buradan dualarımızı gönderelim

ıslık çalarım merak etme buralarda aktif olmayan çete üyeleri var bi durum olduğunda ıslık çalın diyorlar onlarda
bilmem mi mazini bende bi olayınızda kelle koltukta idim her an banım gelecek diye bekledim ama inatla savunduğumu savunmaya devam ettim

Ne ablası ne ablası pıtır pıtır pıtırcık,çıtır çıtır çıtırdak , hatta içi dolu fıçıcık ....

herkese iyi geceler sevgiyle kalın benle kalın

yarın görüşürüz

nolac özelden yazışmaya yarı devam ederiz tamam mı bebem uykum çok geldi

Dost var düşman var tüylü aramızda ki dostluğu aşkı kıskanabilirlerbakiniz kezban

Aynen tatlım.Çekemeyenler kıskananlar dan nazarlardan korusun Allahım bknzgülatakane

ikinize de NANİK hatta biraz da çürük domates, al sana jelo al sana neledegelepe

çekemiyomuşum, ıhhhh
ulen neyimi gördünüz çekemiceekk, antenimi mi?

evet evet ben odalarını gördüm yataklı kanepe bile vardı çok güzeller çok

bozacının şahidi şıracı

Aynen katiliyorum bende sizler gibi insanlar gec tanidim kiziyorum kendime insanin icene doguyor karsidaki samimi olunca

hiç bişi için geç değildir şaka bi yana, umarım sende hepimiz gibi, iyi ki yolumuz kesişti dersin

günaydın arkadaşlar , umarım herkes iyidir,ben tatili yaptım döndüm gerçi çok iyi bir tatil değildi desem yalan olmaz,ben fena grip oldum ,doktorluk olacak kadar . ama daha da kötüsü burak düştü ve üst ön sol dişini kırdı uç kısmından felaket canı yandı herhalde çok ağladı.yani düşe kalka bir tatil geçirdik. Allah beterinden saklasın .

çok konuşmuşsunuz sayfalar çoşmuş. vakit buldukça okumaya çalışayım yoksa meraktan çatlarım

herkese güzel bir gün diliyorum

bu arada jeselec muhteşem görünüyordun resimlerde 41 X taş ,taş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…