• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

kartopum, öncelikle şükür kavuşturana:1:

sonrasında hoşgeldin, çok özledik seni:16:

hastalıklar ve kazalar olmuş, geçmiş olsun canım, allah beterinden saklasın..ufaklık iyi anladığım kadarıyla. işte düşe kalka büyüyorlar ama onlar düştükçe insanın içi yanıyor. içi yanmak deyince, benim ufaklıkta haftasonu parkta yaralı dizinin üstüne bi kez daha düşünce kabuklu deriyi de kaldırarak iyice açıldı yarası...zaten sulu göz, canı da yanınca ortalığı ayağa kaldırdı, süzülen kanları gördükçe bağırdı da bağırdı. ağlamaktan onun yüzü gözü gözyaşı, benim de totoya kadar heryerim ter oldu...çocuk deyince çenem düşer:1: nerden nereye geldim..

çayla kek demiştim, yermisin:56:

şu izzet-i ikrama bakın yaw,
bu nasıl bi sunum, tam benlik:23:

$çay kek.jpg

koca totolu nelegelepe ve jelocan nerdesiniz loooooo ?

amma uykucusunuz:19: hadi kaldırın totoları öğle olmak üzere:27:

ben buradayım sabahın köründe telde dedikoduda idik tüylü ile :9:

senin yanında büyük totolarımız çok doğru ama totosu bizlerden çooook büyük olanlarda var :9:

günaydın arkadaşlar , umarım herkes iyidir,ben tatili yaptım döndüm gerçi çok iyi bir tatil değildi desem yalan olmaz,ben fena grip oldum ,doktorluk olacak kadar . ama daha da kötüsü burak düştü ve üst ön sol dişini kırdı uç kısmından felaket canı yandı herhalde çok ağladı.yani düşe kalka bir tatil geçirdik. Allah beterinden saklasın .

çok konuşmuşsunuz sayfalar çoşmuş. vakit buldukça okumaya çalışayım yoksa meraktan çatlarım :60::60::60::60::60::60:

herkese güzel bir gün diliyorum

bu arada jeselec muhteşem görünüyordun resimlerde 41 X :nazar: taş ,taş:1:

aman aman şenlendi buralar hoş geldin canım:16:para sende vallahi senede 4.kere tatile çıkılır mı gözümüz yok Allah daha çok versin:9:çok geçmiş olsun tekrar canım :ssz:

daha güzel memeler ve karın senin olsun inşallah

ben buradayım sabahın köründe telde dedikoduda idik tüylü ile :9:

senin yanında büyük totolarımız çok doğru ama totosu bizlerden çooook büyük olanlarda var :9:

şaka bi yana nelegelepe'ninki büyük ama seninki küçücüüükk, üstelik kalkık:30:

tüylü allah bilir yataktadır, keyif yapıyordur yine...hayat size güzel beaaa, bak bana sabahın 7 sinde işe gelmek üzere yoldaydım:14: bu güzel havada ofiste tıkışmış bi halde haber izliyorum, dizi seyrediyorum, telle konuşuyorum:32:

bardaaa dolu tarafından bakmayı biliyorum:32:

tüylü allah bilir yataktadır, keyif yapıyordur yine...hayat size güzel beaaa, bak bana sabahın 7 sinde işe gelmek üzere yoldaydım:14: bu güzel havada ofiste tıkışmış bi halde haber izliyorum, dizi seyrediyorum, telle konuşuyorum:32:

kız kalkık dedin de bak bu tüylü hastaneden beni çıkaracak hazırlanıyoruz benim eş yolda kalktım tabi anadan üryan durumu bende sen arkadan benim totoyu incele (sapık tüylü:))) telde demez mi kız jelesec senin toton ne kalkık:9:

yok yok canım ciğerim ile telde idik kadıköye geçecek çok sıcak bende çıkacağım ama yürüyüş yapayım açık havada :24:

ben senin işin gibi bulsam fizanda olsa çalışırım:51:

kız kalkık dedin de bak bu tüylü hastaneden beni çıkaracak hazırlanıyoruz benim eş yolda kalktım tabi anadan üryan durumu bende sen arkadan benim totoyu incele (sapık tüylü:))) telde demez mi kız jelesec senin toton ne kalkık:9:

yok yok canım ciğerim ile telde idik kadıköye geçecek çok sıcak bende çıkacağım ama yürüyüş yapayım açık havada :24:

bak bak sen, arkadan süzmüş seni yani bizim tüylü bamya:ssz: gece ayaklı başlı uyurken bana kimbilir neler yapmıştır o :26::1:

kızlar tekrar merhaba,

ne çok yazmışsınız valla oku oku,beğen beğen bitmedi. ağzınıza sağlık:1:

kartopum, yağdırdın 28 beğeni için teşekkürler kuşum:23:, en beğendiğin benim diimi:9: jelocan değil:33:

kızlar tekrar merhaba,

ne çok yazmışsınız valla oku oku,beğen beğen bitmedi. ağzınıza sağlık:1:

Hepsine toplu cvp veriyoluuum:12::12::12:

Kartopum ilkönce aramıza hoşgeldin be yav:16::16::16: Gerçekten çok gözüm aradı benim de.Biraz kazalı ama gene de dinlenmeli geçmiştir.Benim de küçük kardeşim düşüp ön dişinin yarısını kırmıştı küçükken ama nasılsa değişecek dişi yerine daha iyileri gelir inşallah.Ama yaşadığın paniği ve üzüntüyü anlayabilirim:50: Ailecek geçmiş olsun.Bir daha olmasın:nazar::nazar::nazar:

Banabak ogülatakane sen çok kaşınmaya başladın.Yakında kib yaparsam şaşırma.HEp laf sokma ,hep öküz altında buzağı arama durumları.Hani ota boka saldırma durumları....çekerim kulağını oturursun aşağı.BAna koca totolu, miksere küçük hemi de kalkık totolu:53: bu nassı bir aşağılamadır,yerlerden duvara fırlatmaktır:47::22: Benim endamım yeter:23::23::23: (ama laf aramızda parantez içini nassısa kimse görmii pek bi gozeldi totosu canıııım:21::21::21::nazar: Ay bu jeleğin eşikleri,beşikleri çok düşük hemen toto üstü düşer de bize atar suçu:19: gözlerine geldim nazarları değdi diye:51: )

Ne o kartopu? ogüleye 28-38 beğeni bana 4 beğeni:20::43::43::43:

Yok gun ortasi basliyo gerilme AMA siz olunca olmuyo kalkar kalmaz buraya geldim
Sen nasilsin yuruyuse gidiyosun ohh sicak havanin tadini cikar bize hala yaz gelmedi hava berbat gelince gunesinde tadini cikarcm

iyi yaptın gel gel gülmeye samimi sohbete :34: evet yürüyüş yapacağım sonra açık hava tadını çıkarayım sen geldiğinde de çıkarırız merak etme :9:

iyi yaptın gel gel gülmeye samimi sohbete :34: evet yürüyüş yapacağım sonra açık hava tadını çıkarayım sen geldiğinde de çıkarırız merak etme :9:

Bogaz a karsi cay Allah yapalim balik ta ohhh guneslo offf Ben uc gun yatarim amelyattan sonra hergun mutlaka cikarim canim hareket edince kendini cok yormadan cabuk iylesirim demi
Artik Ben oyle az biliyorum istanbulu ayle ziyaretlerine geldikce sizi birakmam canimm

Bogaz a karsi cay Allah yapalim balik ta ohhh guneslo offf Ben uc gun yatarim amelyattan sonra hergun mutlaka cikarim canim hareket edince kendini cok yormadan cabuk iylesirim demi
Artik Ben oyle az biliyorum istanbulu ayle ziyaretlerine geldikce sizi birakmam canimm

Nurgül mail i şimdi aldım tatlım.Spama düşmüş malesef:( cvp verdim.Şimdi çıkıyorum.Hepinizi mucukluyorum.:16::16::16:

of of balık deme çok severim :56: çok gezemezsin 3.gün sonra canım acele etme öyle hemen dikiş açılır o olur bu olur :ssz: ben evin içinde yürüdüm hep yatmadım pek ama doktor karnını çok zorlama lütfen dedi 10.gün sonra daha rahat oluyorsun

gel gel bekleriz bulaşmalara katılırsın :16:

Back