• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

bu samimiyeti sana taaaa uzaklara geçirebildik demek brawo bizlere :46::46::46: kız geç olsun güç olmasın canım :34: sen birde yakından gör saz ekibini hepsi bir birinden akıllı seksi yüreği güzel insanlar :21:

helal bak böyle postayı koy eşine manken gibiydim evlendiğimde kaportayı dağıttı eş çocuklar :ssz:baktırınca da kendine naz yap :23:

:nazar::nazar::nazar:çok iyiyim şükür ağrım zaten ilk 3.gün oldu oda 1.tane ağrı kesici aldım o kadar yani şişler doktorum var diyor ama bilmiyorum benim karnım düz gibi daha da inerse tadından yenmez:17:

Doğruya doğru. Senin göbek benimkinden daha gozel oldu. kabul:72: Baycanı paralaycam jelocana en güzelini yaptın diicem:20:

Ausemm bidenemmm:16::16::16: kurtar bacım beni şu mikserjelonun kem sözlerinden,kinayeli laflarından.Varsa varsa bi sen varsın :29:

Yok yok anaaammm sizin aranıza girer miyim ben hiç :86::86:

Kem gözlü başka düşmanınız varsa onlara karşı ıslık çalınız ama bana hemen geliveririm :10::10: Jelesec mazimden bilir içimdeki anarşik ruhu :ssz:

Bek dabüükü sen çıtırsın,pıtırsın bidenesin:48:

:38::38::38:

Her topikte abla diyorlar bana buraya gelince çıtır pıtır oluyorum birden :1::1:

Tüylüüüüüüüüüüü beni de kıskan , jelodan daha gencim daha zayıfım :12::12::12:

Ama o 3. maddede elinize su dökemem :42::42:

İyiyim canım ya , bekliyoruz kurbanlık gibi ameliyat tarihini .

gençliğini yiyeyim senin paçalı donlu seni:1: doğrusun hemi genç hemide zayıfsın :34:

tarihi yaz buradan dualarımızı gönderelim :29:

Kem gözlü başka düşmanınız varsa onlara karşı ıslık çalınız ama bana hemen geliveririm :10::10: Jelesec mazimden bilir içimdeki anarşik ruhu :ssz:

Her topikte abla diyorlar bana buraya gelince çıtır pıtır oluyorum birden :1::1:

ıslık çalarım merak etme buralarda aktif olmayan çete üyeleri var bi durum olduğunda ıslık çalın diyorlar onlarda :9:
bilmem mi mazini bende bi olayınızda kelle koltukta idim her an banım gelecek diye bekledim ama inatla savunduğumu savunmaya devam ettim :32:

Ne ablası ne ablası pıtır pıtır pıtırcık,çıtır çıtır çıtırdak , hatta içi dolu fıçıcık ....:54::54::54:

herkese iyi geceler sevgiyle kalın benle kalın :1::1:

yarın görüşürüz :54::54:

nolac özelden yazışmaya yarı devam ederiz tamam mı bebem uykum çok geldi :34:

Dost var düşman var tüylü aramızda ki dostluğu aşkı kıskanabilirler:ssz:bakiniz kezban:1:

Aynen tatlım.Çekemeyenler kıskananlar dan nazarlardan korusun Allahım:23: bknz:ogülatakane

ikinize de NANİK :33: hatta biraz da çürük domates, al sana jelo :67: al sana neledegelepe :67:

:19: çekemiyomuşum, ıhhhh
ulen neyimi gördünüz çekemiceekk, antenimi mi? :60: :60:

evet evet ben odalarını gördüm yataklı kanepe bile vardı :9: çok güzeller çok

bozacının şahidi şıracı:ssz:

Aynen katiliyorum bende sizler gibi insanlar gec tanidim kiziyorum kendime insanin icene doguyor karsidaki samimi olunca

hiç bişi için geç değildir :32: şaka bi yana, umarım sende hepimiz gibi, iyi ki yolumuz kesişti dersin:34:

günaydın arkadaşlar , umarım herkes iyidir,ben tatili yaptım döndüm gerçi çok iyi bir tatil değildi desem yalan olmaz,ben fena grip oldum ,doktorluk olacak kadar . ama daha da kötüsü burak düştü ve üst ön sol dişini kırdı uç kısmından felaket canı yandı herhalde çok ağladı.yani düşe kalka bir tatil geçirdik. Allah beterinden saklasın .

çok konuşmuşsunuz sayfalar çoşmuş. vakit buldukça okumaya çalışayım yoksa meraktan çatlarım :60::60::60::60::60::60:

herkese güzel bir gün diliyorum

bu arada jeselec muhteşem görünüyordun resimlerde 41 X :nazar: taş ,taş:1:

Back