• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

hatun kişiler bu arada benim bi de kızım var ona üzülüyorum eşşek sıpası bana çok düşkün hatta sadece benim sözümü dinliyo ameliyat sonrasında yürüyüşe falan da çıkaramıcam ilgilenemicem de off off en çok o koyuyo bana :14:
artık o havlar ben de yattığım yerden dinlerim ssz

hatun kişiler bu arada benim bi de kızım var ona üzülüyorum eşşek sıpası bana çok düşkün hatta sadece benim sözümü dinliyo ameliyat sonrasında yürüyüşe falan da çıkaramıcam ilgilenemicem de off off en çok o koyuyo bana :14:

aaa Bademim cinsi ne ? bende de 2 tane var bak bunlar $318085_3641950146015_668336086_n.jpg

datlum, kıymatlum:16:
şimdi gördüm yazdığını..iş bi yoğun ki bugün sorma:37: çıkışta arayayım seni, arabaylayım bugün, yol boyunca rahat rahat kaynatalım:34:

nurgul, bak jelocan da annesinden habersiz girdi ameliyata. ama Allaha çok şükür, güzel kalbine göre oldu herşey. sakın aklına böyle şeyler getirme. inşallah sen de burada herşey çok güzel diye paylaşacaksın ;)

Annesi ne tepki Verdi acaba baya kizmistir gizli yapti diye en azimdan benimki uf ayilip bayilir arar bagir cagir kapatir hehe cocuklarda kalcak ustune 3 gunlugunr geliyorum saniyo Ben 11 gun kalicam

Nasıl bir yardım istiyorsun ki:44: Yaz bakalım ikiarabidere, yardımcı oluruz bildiğimiz bir konuysa:34:

ben göğüs büyütme ameiliyatı olmak istiyorum..ama nerden baslamam gerektıgını bılmıyorum..meme dokum var..bana kasaltımı kaszarı üstümü yokda baska bi yontemmı olur..bu yontemlerın avantajları ne dezavantajları ne bana bilgi verırmısın ?

Amelyatin nezamanda ne amelyati mrk ettim

ayh annem yerim onları ben :)
benim kız da golden ablam Eki Görüntüle 716569

Oyyyş bayılırım golden lara:) ne şarlatan oluyorlar ya.Benim cocker olanın adı MALİBU erkek,Chow chow olan dişi. Adı CADI. Cadı çok uysal ve dans ediyor,pati veriyor:)) Malibu tam asabi bir erkek.Mahallenin kabadayısı zannediyor kendisini.Heleki karşına bir kedi çıkmasın :53: deliriyor yeri göğü inletiyor,yerlerde patenaj yapıyor.Cadı tam bir dişi arka patilerinin hepsi yere basmıyor.Yarısı ayakta (banu alkan stili yürüyor) kalçalar bir o tarafa bir bu tarafa...su birikintisine basmadan etrafından dolaşır o kadar da hijyen takıntılı yani;))) MAlibu(cocker) dibimdedir hep hiç ayrılmaz.Cadı kendine münhasır burnundan kıl aldırmaz yaklaşmaz ama elimde kaşarı görmeyiversin hemen popo üstü başlar oynamaya :9: $166219_493532842788_6875891_n.jpg $206238_5332707788_1079_n.jpg İşte kırıtık CADIMM

Oyyyş bayılırım golden lara:) ne şarlatan oluyorlar ya.Benim cocker olanın adı MALİBU erkek,Chow chow olan dişi. Adı CADI. Cadı çok uysal ve dans ediyor,pati veriyor:)) Malibu tam asabi bir erkek.Mahallenin kabadayısı zannediyor kendisini.Heleki karşına bir kedi çıkmasın :53: deliriyor yeri göğü inletiyor,yerlerde patenaj yapıyor.Cadı tam bir dişi arka patilerinin hepsi yere basmıyor.Yarısı ayakta (banu alkan stili yürüyor) kalçalar bir o tarafa bir bu tarafa...su birikintisine basmadan etrafından dolaşır o kadar da hijyen takıntılı yani;))) MAlibu(cocker) dibimdedir hep hiç ayrılmaz.Cadı kendine münhasır burnundan kıl aldırmaz yaklaşmaz ama elimde kaşarı görmeyiversin hemen popo üstü başlar oynamaya :9:Eki Görüntüle 716589 Eki Görüntüle 716591 İşte kırıtık CADIMM

Bu arada sakın yanlış anlaşılmasın.O koltuk atılacak bir koltuktu.Bir süre antrede durduğu için izin vermiştim oturmasına.Yoksa bizim evde çok kural var.Mutfağa girilmez,koltuklara ve yataklara çıkılmaz:50: Kendilerine ait odaları bile var:21:

Oyyyş bayılırım golden lara:) ne şarlatan oluyorlar ya.Benim cocker olanın adı MALİBU erkek,Chow chow olan dişi. Adı CADI. Cadı çok uysal ve dans ediyor,pati veriyor:)) Malibu tam asabi bir erkek.Mahallenin kabadayısı zannediyor kendisini.Heleki karşına bir kedi çıkmasın :53: deliriyor yeri göğü inletiyor,yerlerde patenaj yapıyor.Cadı tam bir dişi arka patilerinin hepsi yere basmıyor.Yarısı ayakta (banu alkan stili yürüyor) kalçalar bir o tarafa bir bu tarafa...su birikintisine basmadan etrafından dolaşır o kadar da hijyen takıntılı yani;))) MAlibu(cocker) dibimdedir hep hiç ayrılmaz.Cadı kendine münhasır burnundan kıl aldırmaz yaklaşmaz ama elimde kaşarı görmeyiversin hemen popo üstü başlar oynamaya :9:Eki Görüntüle 716589 Eki Görüntüle 716591 İşte kırıtık CADIMM

Ayyy ayy cook sevimliler benim cocuklarda istiyo ya AMA bakamam diye hic yanasmiyorum AMA cok gzler

Annesi ne tepki Verdi acaba baya kizmistir gizli yapti diye en azimdan benimki uf ayilip bayilir arar bagir cagir kapatir hehe cocuklarda kalcak ustune 3 gunlugunr geliyorum saniyo Ben 11 gun kalicam

nurgulcüm benim ilk estetiğim değil canım bu :ssz: ilk estetik maceram kız kardeşimin bir gün telde bana abla ben memelerime silikon taktırıyorum cümlesiyle başladı :34: hadi ya kime nerede ne zaman ( 2.kızı var 2.şer sene emzirdi çok zayıf memeler fos kalmıştı ) ne olur beni de götür bende basenlerimi aldırayım oldu ve o oluş hala oluyorum orası burası :ssz: annem ilk ameliyatımı biliyordu ama son karını söylemedim çünkü ameliyat öncesi moralimi bozacak hiç bir konuşmayı duymak istemedim ailemden sadece eşim biliyordu :34:k.k.dan arkadaşlarım can dostlarım yanımda idi annem duydu evet söyledim olduktan sonra pek bişey denmiyor kızım sende de iyi cesaret var ne olacaksın bu yaştan sonra manken mi dedi o kadar :34:

amanın aney 11.gün bakabilecek mi? benim annem bakmaz vallahi eşim izin aldı bana 15.20.gün bebekler gibi baktı çocuk okuldaydı zaten

Bu arada sakın yanlış anlaşılmasın.O koltuk atılacak bir koltuktu.Bir süre antrede durduğu için izin vermiştim oturmasına.Yoksa bizim evde çok kural var.Mutfağa girilmez,koltuklara ve yataklara çıkılmaz:50: Kendilerine ait odaları bile var:21:

evet evet ben odalarını gördüm yataklı kanepe bile vardı :9: çok güzeller çok

nurgulcüm benim ilk estetiğim değil canım bu :ssz: ilk estetik maceram kız kardeşimin bir gün telde bana abla ben memelerime silikon taktırıyorum cümlesiyle başladı :34: hadi ya kime nerede ne zaman ( 2.kızı var 2.şer sene emzirdi çok zayıf memeler fos kalmıştı ) ne olur beni de götür bende basenlerimi aldırayım oldu ve o oluş hala oluyorum orası burası :ssz: annem ilk ameliyatımı biliyordu ama son karını söylemedim çünkü ameliyat öncesi moralimi bozacak hiç bir konuşmayı duymak istemedim ailemden sadece eşim biliyordu :34:k.k.dan arkadaşlarım can dostlarım yanımda idi annem duydu evet söyledim olduktan sonra pek bişey denmiyor kızım sende de iyi cesaret var ne olacaksın bu yaştan sonra manken mi dedi o kadar :34:

amanın aney 11.gün bakabilecek mi? benim annem bakmaz vallahi eşim izin aldı bana 15.20.gün bebekler gibi baktı çocuk okuldaydı zaten

Iyi yapmissin canim bi ordu insan varmis cok gzldi baktim resimlere ameyat zamanina masallah keyifli bi ortam olmus senin iyliginden bu etrafinda sevenlerin vucut senin aslinda kime ne AMA anneler iste vallahi Ben oraya gelip amelyat olduktan sonra cokta tin naparlarsa yaparlar daha olmadi esim iznini kullansin baksin yazin Zaten tatil olmayacak manken olmasakta kenfimizle mutlu oluruz demi

Back