• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

of of balık deme çok severim :56: çok gezemezsin 3.gün sonra canım acele etme öyle hemen dikiş açılır o olur bu olur :ssz: ben evin içinde yürüdüm hep yatmadım pek ama doktor karnını çok zorlama lütfen dedi 10.gün sonra daha rahat oluyorsun

gel gel bekleriz bulaşmalara katılırsın :16:

Canim bizim gokyuzu grey siyah gibi bise onun icin uzgunum cok kotu
Bende bayilirim baliga caya off ne gzl memleketimiz var otur cay sigara baska bisede Yok bu keyif

Bogaz a karsi cay Allah yapalim balik ta ohhh guneslo offf Ben uc gun yatarim amelyattan sonra hergun mutlaka cikarim canim hareket edince kendini cok yormadan cabuk iylesirim demi
Artik Ben oyle az biliyorum istanbulu ayle ziyaretlerine geldikce sizi birakmam canimm

Bence ameliyat öncesi yap bu yazdıklarını.Ameliyat sonrası kendini çok zorlamaman lazım.Kendini iyi hissedebilirsin ama yine de korumalısın.Zaten vücudun sana neyi yapıp neyi yapmamını söylüyor kısıtlıyor hareketlerini.Her geçen gün daha iyiye gidiyor.Ameliyatlı istanbul turu zor anlayacağın şevkini kırmak istemezdim ama doğrusu bu.Senin iyiliğin için.

Bence ameliyat öncesi yap bu yazdıklarını.Ameliyat sonrası kendini çok zorlamaman lazım.Kendini iyi hissedebilirsin ama yine de korumalısın.Zaten vücudun sana neyi yapıp neyi yapmamını söylüyor kısıtlıyor hareketlerini.Her geçen gün daha iyiye gidiyor.Ameliyatlı istanbul turu zor anlayacağın şevkini kırmak istemezdim ama doğrusu bu.Senin iyiliğin için.

Geldim anda hastaneye yatacam hemen olim bitsin Ben bidahakine gelirim tur yapariz sizinle AMA bi iki defa gorusuruz ya hafif yormadan cay falan iceriz insallah

kız özledin mi bizleri :23:en çok beni özlemişsindir kesin :9:senin yokluğun çok belli idi zafeyle dedikodunu yaptık dedik yok buralar sessiz :ssz:

ha haa, ne oldu ele başı, ençok seni değil beni özledi bikerem, baksana neleglepeye sadece 4 beğeni yapmış. sana kaç yapmış ?? bana 28 ! en büyük ben ve :kkk:

Banabak ogülatakane sen çok kaşınmaya başladın.Yakında kib yaparsam şaşırma.HEp laf sokma ,hep öküz altında buzağı arama durumları.Hani ota boka saldırma durumları....çekerim kulağını oturursun aşağı.BAna koca totolu, miksere küçük hemi de kalkık totolu:53: bu nassı bir aşağılamadır,yerlerden duvara fırlatmaktır:47::22: Benim endamım yeter:23::23::23: (ama laf aramızda parantez içini nassısa kimse görmii pek bi gozeldi totosu canıııım:21::21::21::nazar: Ay bu jeleğin eşikleri,beşikleri çok düşük hemen toto üstü düşer de bize atar suçu:19: gözlerine geldim nazarları değdi diye:51: )

Ne o kartopu? ogüleye 28-38 beğeni bana 4 beğeni:20::43::43::43:

ha haa, kıskanç neledegelepe:19: en güzel yazıları ben yapmışım, beğenileri de kapmışım:33: ne diye kıskanıyon ulennnn

gerçi bak endamını görmesem şimdi yazacaklarımı kesinlikle yazmazdım...sen negüzel bi kadınsın yaw:nazar: yüzün ayrı, saçın ayrı, kalbin ayrı güzel:16: gözünü unutmiiim, baksana pek bi keskinmiş, hastane odasında jelocanın totoyu bile kesmiş:1: 4 4 lüksün, idolümsün :54:

10 gun kalicam canim bi haftA sonrasinda kendimi iyi hissedersem yapariz biseyler demi

Kk dan ada isimli arkadaşımız ameliyatının haftasına yurt dışına uçmuştu.İnşallah sizinde toparlanma süreciniz bizim gibi çabuk olur.Allah kısmet ederse yaparız tabii neden olmasın.Siz hastane çıkışı ne tarafta kalacaksınız.

Kk dan ada isimli arkadaşımız ameliyatının haftasına yurt dışına uçmuştu.İnşallah sizinde toparlanma süreciniz bizim gibi çabuk olur.Allah kısmet ederse yaparız tabii neden olmasın.Siz hastane çıkışı ne tarafta kalacaksınız.

Avrupa yakasinda kuzenimde kalicam AMA doktor kontrollerine geldimde falan gorusuruz Zaten iki gece kalcam hastanede doktora soyledim sendemi karin amelyati olmustun canim

Back