Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ayh ben baya sesli güldüm. :))) bu yorumunu görünce mide bulantımı baş ağrımı unuttum ablacım yaa :))))) valla bu arada ben de fönsüz ameliyata girmeyi planlamıyorum :))

Ben makyaj yapmamistim, ama ameliyata giderken tarçın rengi bone girdirmislerdi, ben de dalga gecmistim saç rengime uydu diye.. herkes gülüyordu, taa ki annem alnima öpücuk kondurana kadar ... Gözümden yaş suzuldu, hemşire gözümü siliyordu ve niye ben silmiyordum hatırlamıyorum, sana sakinleştirici igneyi yapicam dedi ve yaptı, sedyeyle giderken uyuyakalmisim gözlerimi açtım annem babam camin diğer tarafında gözüküyor. Hayal sandım ama değilmiş sonradan öğrendim, aglayinca ben bizimkiler ameliyathanenin önüne kadar gelmişler, naci bey böyle birşeyin beni daha olumsuz etkileyeyecegini soyleyerek asansorle benim odama kadar çıkmışlar. Bu esnada ben de anestezi doktorunun bana soru sorup uyandirmasiyla cok zor cevaplar veriyordum... 3. Uyandırma gerçekti ve ameliyatım bitmişti. Uykudan uyanma kadar rahat ve huzurluydum... 4 sene geçti zaman cok hizli gerçekten

Kız sen süpersin ben bir seni duydum böyle süslü birde c11.oda kırmızı ojeler falan yazmıştı gördünüz beni ilk gün hiç elleşmedim kendimle ama ikinci gün dişler fırçalandı,seksüüü gecelik giyinildi makyaj yapıldı kız oje niye sürmedik tüh kız kimse senin kadar süslü olamaz vallahi maşallah canım sana

ben de ameliyattan bir ya da iki hafta önce tam hatırlayamadım siyah saçlarıma kırmızı balyaj attırmıştım ameliyata hazırlık babından. ben fön çektirmemiştim ya bak nasıl ihmal etmişim....

Napim gzl olalim Demi amelyatliyken kendime bakamam malum Zor bi smelyat karin olucam ben

üstesinden gelirsin. ben bile gelebildiysem...
ne yalanlar söyledim aileme, bir bilsen. hele hele ilk ameliyattayken. beceriksiz de olduğum için yalanın dozunu artırmıştım, o kadarına hiç gerek yokmuş. arkadaşımla tatile gideceğim demem yeterliymiş meğer. işte bilemiyor ki insan :))

ayh ben baya sesli güldüm. :))) bu yorumunu görünce mide bulantımı baş ağrımı unuttum ablacım yaa :))))) valla bu arada ben de fönsüz ameliyata girmeyi planlamıyorum :))

ben de ameliyattan bir ya da iki hafta önce tam hatırlayamadım siyah saçlarıma kırmızı balyaj attırmıştım ameliyata hazırlık babından. ben fön çektirmemiştim ya bak nasıl ihmal etmişim....

aslında estetik cerrahların bir ekibi olacak. ameliyat sonrası, biz henüz tam kendimize gelememişken, bizi rahatsız da etmeden, saçlarımızı yapacaklar, moralimiz artsın diye. :) nasıl??

bugün okul tatilmiş. biri de arayıp haber vermedi! bakmayın öyle yazdığıma. çok sinirliyim aslında şimdi....

günaydın, canımın canlarııııııı

işler yoğun, toparlayıp geleceğimmmm

hepimizin 19 Mayıs'ı, Sultan vahdettin'in Atatürk'ü Samsun'a gönderişinin yıl dönümü kutlu olsun

Yasaşın Türkiye'm,
Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti
çok endişeliyim senin için çooook

Günaydın millet

yaz geldi pek takılamayız buralara ama ihmal etmeyelim

ben bugün yoğunum evde 2.kadın var. ( hayat bana güzel be evde oturuyorum ama iş yapmıyorum :)))

öpüyorum hepinizi

aslında estetik cerrahların bir ekibi olacak. ameliyat sonrası, biz henüz tam kendimize gelememişken, bizi rahatsız da etmeden, saçlarımızı yapacaklar, moralimiz artsın diye. :) nasıl??

iyi fikir benim ameliyat olduğum hastanede var ama uçuk paralar ameliyat parasının içinde olsa iyi olur paket fiyatı

kalemim ya ne güzel yazmışsın bende sedyede acayip duygusallaşıyorum o yüzden pek yanımda kimse olsun istemem böğüre böğüre ağlayabiliyorum hele aney babey olursa hiç dayanamıyorum maşallah 4.sene oldu demek

Yok yok ameliyatın ertesi günü yapmıştım bendemakyaj falan .Zaten ameliyata girerken yasak süs püs:) sadece fönlüydüm

bu arada yazarken sanki yaşamışsın o anları Kalem cim

Amaaa ben seni nassı güldürmüşdüm minnoşum sedyede inerken.Hatta tam ameliyathanenini kapısında nanak nanağa resmimiz bile var.

Balım datlum çok özledim sesini.Müsait olunca bi alo diyiver.Diyeceklerim var

Günaydın millet

yaz geldi pek takılamayız buralara ama ihmal etmeyelim

ben bugün yoğunum evde 2.kadın var. ( hayat bana güzel be evde oturuyorum ama iş yapmıyorum :)))

öpüyorum hepinizi

Banabak sen çok alıştın milleti çalıştırmaya ohh yan gel yat jelocan,kırk dönüm bostan

Son düzenleme:

Badem cim bak burası bizim evimiz gibidir.Geyik muhabbetlerini burda yaparız.Çok eğleniriz:118: göğüs küçültme de geyik yapılmıyor yasak.Şimdi link atacağım zaten oraya da.Yeni gelenler bilmez bizim estetikseverlerin bu topiğini Her zaman bekleriz

kızlar ne güzel ameliyatınızı olmussunuz bide üstüne geyik yapıosunuz..keske bende aranıza katılsam..sizden istedıgım bana fikir ve cesaret vermenız..bu ameliyatı cok ıstıyorum ama aklımda cok soru var...herkes birilerıne öncü olmus...bana da birisi yardım ederse hep dua edicem :)

Canim bende karisir falan oyuzden kalici fon yaptimki amelyat surecinden sonrasinda rahat olsun k
Kizlar ya iki aydir is basvurulari yapiyodum sonra amelyata karar verince vaz gecmistim Sansa bakin bugun aradi birisi hic cvp vermedim sizce nekadar surer amelyatta sonra ise baslayabilmem bide yaslilar yurdu oldunu ekleyim Zor is Ona gore

Badem cim 2 gün kaldı di mi? çektir fönünü tabii moral olur

Evet günler akip gidiyo manikurumu temizligimi yaptirdim bugün kuaforde simdi dus alip kadikoye gidicem ablacim ameliyat olucam diye son 1haftadir evin yolunu zor buluyorum :))))))

Tamam ablacim ben de geyik icin burdayim o zaman artik :)))

Yarın olsaydı ben de inecektim Kadıköy e Sana bir kahve ısmarlardım Hatta yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…