Ohh süpersiniz aynı bendenBen de fönümü çektirip gitmiştim.Makyaj çantam zaten yanımda her zaman.Sabah doktor bir girdiki odaya;ben pür makyaj,cilalı ibo şeklinde kırım kırım kırıtıyorum.Estetik doktoru ya gözünden hiç bir şey kaçmaz bizim baycanın .Makyajlar yapılmış,güzel olmuş ... hanım dedi:) Sanki karnı ikiye yarılan,memeleri T kesilen başkası.Her taraf dikiş nakış ama süs püs yerinde
Ay bak ne hatırladım.Hani kafaya takke giydiriyorlarya ,ay nasıl içim hoş olduGitti benim fönler,hani havasız kalıp terler de şekil falan kalmaz diye pek bi üzülmüştüm.Boşuna süslü nldglp adını takmadı Jelocanım bana.
Bi de bi de ertesi gün hemen arkadaşıma ojemi sürdürmüştüm sabah geldiğinde
Ohh süpersiniz aynı bendenBen de fönümü çektirip gitmiştim.Makyaj çantam zaten yanımda her zaman.Sabah doktor bir girdiki odaya;ben pür makyaj,cilalı ibo şeklinde kırım kırım kırıtıyorum.Estetik doktoru ya gözünden hiç bir şey kaçmaz bizim baycanın .Makyajlar yapılmış,güzel olmuş ... hanım dedi:) Sanki karnı ikiye yarılan,memeleri T kesilen başkası.Her taraf dikiş nakış ama süs püs yerinde
Ay bak ne hatırladım.Hani kafaya takke giydiriyorlarya ,ay nasıl içim hoş olduGitti benim fönler,hani havasız kalıp terler de şekil falan kalmaz diye pek bi üzülmüştüm.Boşuna süslü nldglp adını takmadı Jelocanım bana.
Napim gzl olalim Demi amelyatliyken kendime bakamam malum Zor bi smelyat karin olucam ben
ayh ben baya sesli güldüm. :))) bu yorumunu görünce mide bulantımı baş ağrımı unuttum ablacım yaa :))))) valla bu arada ben de fönsüz ameliyata girmeyi planlamıyorum :))
Ben makyaj yapmamistim, ama ameliyata giderken tarçın rengi bone girdirmislerdi, ben de dalga gecmistim saç rengime uydu diye.. herkes gülüyordu, taa ki annem alnima öpücuk kondurana kadar ... Gözümden yaş suzuldu, hemşire gözümü siliyordu ve niye ben silmiyordum hatırlamıyorum, sana sakinleştirici igneyi yapicam dedi ve yaptı, sedyeyle giderken uyuyakalmisim gözlerimi açtım annem babam camin diğer tarafında gözüküyor. Hayal sandım ama değilmiş sonradan öğrendim, aglayinca ben bizimkiler ameliyathanenin önüne kadar gelmişler, naci bey böyle birşeyin beni daha olumsuz etkileyeyecegini soyleyerek asansorle benim odama kadar çıkmışlar. Bu esnada ben de anestezi doktorunun bana soru sorup uyandirmasiyla cok zor cevaplar veriyordum... 3. Uyandırma gerçekti ve ameliyatım bitmişti. Uykudan uyanma kadar rahat ve huzurluydum... 4 sene geçti zaman cok hizli gerçekten
ben de ameliyattan bir ya da iki hafta önce tam hatırlayamadım siyah saçlarıma kırmızı balyaj attırmıştımameliyata hazırlık babından. ben fön çektirmemiştim ya bak nasıl ihmal etmişim....
aslında estetik cerrahların bir ekibi olacak. ameliyat sonrası, biz henüz tam kendimize gelememişken, bizi rahatsız da etmeden, saçlarımızı yapacaklar, moralimiz artsın diye. :) nasıl??
Ben makyaj yapmamistim, ama ameliyata giderken tarçın rengi bone girdirmislerdi, ben de dalga gecmistim saç rengime uydu diye.. herkes gülüyordu, taa ki annem alnima öpücuk kondurana kadar ... Gözümden yaş suzuldu, hemşire gözümü siliyordu ve niye ben silmiyordum hatırlamıyorum, sana sakinleştirici igneyi yapicam dedi ve yaptı, sedyeyle giderken uyuyakalmisim gözlerimi açtım annem babam camin diğer tarafında gözüküyor. Hayal sandım ama değilmiş sonradan öğrendim, aglayinca ben bizimkiler ameliyathanenin önüne kadar gelmişler, naci bey böyle birşeyin beni daha olumsuz etkileyeyecegini soyleyerek asansorle benim odama kadar çıkmışlar. Bu esnada ben de anestezi doktorunun bana soru sorup uyandirmasiyla cok zor cevaplar veriyordum... 3. Uyandırma gerçekti ve ameliyatım bitmişti. Uykudan uyanma kadar rahat ve huzurluydum... 4 sene geçti zaman cok hizli gerçekten
ayh ben baya sesli güldüm. :))) bu yorumunu görünce mide bulantımı baş ağrımı unuttum ablacım yaa :))))) valla bu arada ben de fönsüz ameliyata girmeyi planlamıyorum :))
kalemim ya ne güzel yazmışsınbende sedyede acayip duygusallaşıyorum o yüzden pek yanımda kimse olsun istemem böğüre böğüre ağlayabiliyorum hele aney babey olursa hiç dayanamıyorum maşallah 4.sene oldu demek
günaydın, canımın canlarııııııı
işler yoğun, toparlayıp geleceğimmmm
hepimizin 19 Mayıs'ı, Sultan vahdettin'in Atatürk'ü Samsun'a gönderişinin yıl dönümü kutlu olsun
Yasaşın Türkiye'm,
Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti
çok endişeliyim senin için çooook
Günaydın millet
yaz geldi pek takılamayız buralara ama ihmal etmeyelim
ben bugün yoğunum evde 2.kadın var. ( hayat bana güzel beevde oturuyorum ama iş yapmıyorum :)))
öpüyorum hepinizi
ne süslüsünüz gençler yaameliyata girerken fönü ne yapacaksın karman çorman oluyor saç zaten ameliyattan çıkana kadar
bak bukle olur dayanır kalem ama düz fön gidiyor biliyorum ilk ameliyatımda yaptırmıştım odaya geldiğimde fönden eser yoktu
süslüler sizi aynı bizim nlglpde gibi tam takım hastanede imişsiniz
Badem cim 2 gün kaldı di mi? çektir fönünü tabiimoral olur
Badem cim bak burası bizim evimiz gibidir.Geyik muhabbetlerini burda yaparız.Çok eğleniriz:118: göğüs küçültme de geyik yapılmıyor yasak.Şimdi link atacağım zaten oraya da.Yeni gelenler bilmez bizim estetikseverlerin bu topiğiniHer zaman bekleriz
Evet günler akip gidiyo manikurumu temizligimi yaptirdim bugün kuaforde simdi dus alip kadikoye gidicem ablacim ameliyat olucam diye son 1haftadir evin yolunu zor buluyorum :))))))
Tamam ablacim ben de geyik icin burdayim o zaman artik :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?