• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Ay evet bak bunu untmuşumm:34: takdı da takdı göbek deliğim nasıl olacak diye.100 kere bakmış benim göbek deliğime:1: Neyse çok şükür istediği gibi oldu da bizde kurtulduk vıdıvıdısından:8: Çok muntazam jelesec im çok.HAyatım senin zaten kilon yokki.Sadece minicik karın çıkıntın vardı.O da yok oldu:34: Çok afet oldun çook:32::32::32:

Umarim benim vividimdan da kurtulursunuz jeselec bitti Ben basladim cunku demi

yok yea sonra beni de estetikli sanarlar olmaz gelemem hem ben her yere yetemiyorum artik anacim:100::100::101:

:63::63::63: gelmezsen gelme :19: hem sen estetiklilere laf mı söyledin ? muneye kib yapayım hemen seni bana gönderme yaptı diye :9::9::9:

Bende kendimden şüpheleniyorum ara ara :52::52::52:

Geçen gün okudun mu cicişler konusu vardı , don paylaşılan (giyilmiş :25:) iki erkek birbirleri ile işi kaynatmış bilmeden , ay ne güldüm :1:

Ne taşı beee , kollar facia bende .Acil işlem lazım onlara .Safra kesesini aldırırken doktora diyeyim de iki el atsın onlara da :8::8:

Bende babamı kaydetmiştin .Horlama sesini benim taklit ettiğimi söyledi.

En klasik replite şu bizde ;

Ben : Horluyorsunnnnn yan dön :52:

Eşim: Uyumadım ki daha , nasıl horlayayım :27:

kız narkozu almışken bir estetikçide girsin ameliyata toplatıver bozuk olan yeri :34: ay kız senin yaşın genç hiç bi yeri elletme :34:bizler yaptırdık ben kadınların en güzel evresindeyim 40.lı yaşlar nlglpdede yaşlıya yakın bentoprak 50.iş bitmiş :1:

don mevzusunu buradan aşırmışlar cicişler ben diyeyim sana :23:

Horlasınlar ne yapalım idare edeceğiz artık :ssz:

Umarim benim vividimdan da kurtulursunuz jeselec bitti Ben basladim cunku demi

bu devran böyle dönüyor arkadaşım bilen bilmeyene yol gösterecek :34: vıdıvıdını dinleriz tabi ama sorunun olursa o vıvıvıdıyı doktoruna yapacaksın parayı alan o anlaşalım başta :29: ben mailde de buralarda da sana yazdım karar senin istediğin doktora ol aman sonra ben sizlerden etkilendim deme gözünü seveyim (iyi olursa Allahtan kötü olursa kuldan olmasın)

bu devran böyle dönüyor arkadaşım bilen bilmeyene yol gösterecek :34: vıdıvıdını dinleriz tabi ama sorunun olursa o vıvıvıdıyı doktoruna yapacaksın parayı alan o anlaşalım başta :29: ben mailde de buralarda da sana yazdım karar senin istediğin doktora ol aman sonra ben sizlerden etkilendim deme gözünü seveyim (iyi olursa Allahtan kötü olursa kuldan olmasın)

Yok ya olurmu oyle sey Ben sadece fikir aldim Zaten konusmadan sizle oncesinde karar vermistim sadece terdutlerim vardi resim gormek istedim Ben iki yildir istiyodum

Konuya dannn diye gireyim. Sinav sonuclari aciklandi fiyasko halbuki ben sosyolojiyi birebir dugunlerde derneklerde yasayarak ogreniyim dediydim ama ille kitaptan olcak dediler bana.
Gelelim etkilenme mevzuuna ay ben sizden etkilendim iyiki de etkilenmisim. Super bi is yapmisim once sizlere sonra da doktoruma binlerce tesekkur ederim

Konuya dannn diye gireyim. Sinav sonuclari aciklandi fiyasko halbuki ben sosyolojiyi birebir dugunlerde derneklerde yasayarak ogreniyim dediydim ama ille kitaptan olcak dediler bana.
Gelelim etkilenme mevzuuna ay ben sizden etkilendim iyiki de etkilenmisim. Super bi is yapmisim once sizlere sonra da doktoruma binlerce tesekkur ederim

ay üzüüldüm sınavlara :ssz:

neyse benim seksüüüü penye pijamalı fotom iyi gelmiştir :32::32::32:

Gelmezmi bacim gozum gonlum senlendi adeta. Ya bukadar mi guzel olur ya. 18lik kizlarda yok boylesi... of offff

kız sende amma sallamışsın 18.lik mi :ssz: bari 28.falan de :1Allahtan öncesi halimi canlı görmüştün sen bak kıyas yapman iyi oldu benim için :16:

Lutfen sinavlarda sallarim ama bu görünen bişey sallamaya gerek yok.. suuuuper olmus. Doktorcuum da her isi mi guzel yapiyo nedir.. masaallah ona.. iyiki bayilmissin paralari karsiligini da ne guzel almissin ama

Lutfen sinavlarda sallarim ama bu görünen bişey sallamaya gerek yok.. suuuuper olmus. Doktorcuum da her isi mi guzel yapiyo nedir.. masaallah ona.. iyiki bayilmissin paralari karsiligini da ne guzel almissin ama

Ahahahahah doktor sevdası başlamış sende birinden etkilenmişsin belli :1::1::1:

hadi al tarihin kasıma ekime gerdir karnını :21: parasını kocadan alırsın:9: evet ya vallahi adamın tekniği konuşuyor aldığı para helal olsun biraz yakışıklı olsa iyiydi :1::1:

Ahahahahah doktor sevdası başlamış sende birinden etkilenmişsin belli :1::1::1:

hadi al tarihin kasıma ekime gerdir karnını :21: parasını kocadan alırsın:9: evet ya vallahi adamın tekniği konuşuyor aldığı para helal olsun biraz yakışıklı olsa iyiydi :1::1:
Baslayali çok oldu ki :D
Teknik super beceri super... son dedigin de olsaydi muhteşem olurdu hehehehe

teşekkürler canım ya :16:daha güzel karın senin olsun becermiş baycan ellerine sağlık ne diyeyim çok para baydım ama değdi :1:

Ya jelesac benim psikolojimi bozma:) kaç para ödedin bu adama ikinci ameliyat yüzde 50 ye geliyor mu bari onu söyle:)

Ya jelesac benim psikolojimi bozma:) kaç para ödedin bu adama ikinci ameliyat yüzde 50 ye geliyor mu bari onu söyle:)

çok para çok para :ssz: kombine uygun oluyor bu hep böyle araştırdığım zaman tüm doktorlar tek ameliyata yüksek çift ameliyata daha uygun fiyat verdiler

Herkese gunaydin :16: iyi pazarlar mutluluklar :16: jelesecim seni kocaman opuyorum :)

"bir meme ameliyatıyla hastanın hayatı düzelmez" gibi bir şey söylemiş. biz çok değiştik olumlu yönde. bu erkek doktorlar meme büyütme ameliyatından sonra nasıl değiştiğimizi anlamıyorlar bence.
naci bey'e de sormuştum, anlayabiliyor musunuz bizi?" diye. "yok!" demişti. :))

takıntılı tiplerin hayatı düzelmez demek istiyor canım galiba :34: aman neyse boşver sen mutlu ben mutlu o mutlu önemli olan bu :34:

iyi pazarlar sanada :54:

Back