• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

"bir meme ameliyatıyla hastanın hayatı düzelmez" gibi bir şey söylemiş. biz çok değiştik olumlu yönde. bu erkek doktorlar meme büyütme ameliyatından sonra nasıl değiştiğimizi anlamıyorlar bence.
naci bey'e de sormuştum, anlayabiliyor musunuz bizi?" diye. "yok!" demişti. :))

Bizi bizden başkası anlayamaz Yaprak cım.Ayrıca resmime son yaptığın yorumla pek bi ges ges gerildim,kollarım kabardı sevindirik oluverdim.Teşekkür ederim.Bu arada meme küçülten değil de büyüten kişilerden bu tür yorumlar alınca gerçekten daha hoşuma gidiyor.:34:

Herkese gunaydin :16: iyi pazarlar mutluluklar :16: jelesecim seni kocaman opuyorum :)

Sana da tünaydın ayceyy cim:16: Sizleri buralarda görünce içim açılıyor.Bu jelocan ı göre göre içim bayıldu:37: karnı taşş ya,bir hava bir hava:51:

Son düzenleme:
bu devran böyle dönüyor arkadaşım bilen bilmeyene yol gösterecek :34: vıdıvıdını dinleriz tabi ama sorunun olursa o vıvıvıdıyı doktoruna yapacaksın parayı alan o anlaşalım başta :29: ben mailde de buralarda da sana yazdım karar senin istediğin doktora ol aman sonra ben sizlerden etkilendim deme gözünü seveyim (iyi olursa Allahtan kötü olursa kuldan olmasın)

Evet çok haklısın.Bu yazının sayfasını yaz bir kenara.Yakında liste yapacağım Jelesec.Ercan bey e ameliyat olanların listesini çıkartıp topiğine ekleyeceğim.Sen daha eskisin benim bilmediklerimi de sen eklersin.Biz çok kalabalık ama çok mutlu bir aileyiz diye düşünüyorum.Her ameliyatın bir riski ve komplikasyonları olabilir.Bunu bilerek girdik hepimiz ameliyatlarımıza.Çok şükür ciddi bir problem görmedik şimdiye kadar.Bunun böyle olması bundan sonrasında da böyle olacağı anlamına gelmez tabii ki.İnşallah bundan sonra ameliyat olacakların da kolay ve sorunsuz geçer operasyonları.Güzellik ve estetik hep bizlerle olsun:12:.Hepinize mutlu Pazar lar:16::16::16:

selam nugul30:3:nasılsın heyecan ne durumda

Canim nasil heycanla bekliyorum icimde kelebekler ucusuyo ercan beye mesaj atmostim cvp vermedi yarin ariycam bi bakalim ne diycek beni ciddiyemi almiyo nedir
Sen nasilsin afet resimlerinize bakip duruyorum eski yorumlari okuyorum sanki senelerdir sizle tanisiyormusum gibi ogrendim surecleri Zor gecirenleri falan iste

Evet çok haklısın.Bu yazının sayfasını yaz bir kenara.Yakında liste yapacağım Jelesec.Ercan bey e ameliyat olanların listesini çıkartıp topiğine ekleyeceğim.Sen daha eskisin benim bilmediklerimi de sen eklersin.Biz çok kalabalık ama çok mutlu bir aileyiz diye düşünüyorum.Her ameliyatın bir riski ve komplikasyonları olabilir.Bunu bilerek girdik hepimiz ameliyatlarımıza.Çok şükür ciddi bir problem görmedik şimdiye kadar.Bunun böyle olması bundan sonrasında da böyle olacağı anlamına gelmez tabii ki.İnşallah bundan sonra ameliyat olacakların da kolay ve sorunsuz geçer operasyonları.Güzellik ve estetik hep bizlerle olsun:12:.Hepinize mutlu Pazar lar:16::16::16:

Umarim bende o listede kolay sureci atlatandan olurum Allah kimseyi darda birakmasin yaninda benide

çok güldüm buna :)) :60:
ne ameliyatı bilmiyorum ama zaten güzel olursun ki sonrasında :D
bende de düz saç hastalığı var. fönsüz ameliyata bile girmiyorum. :1:

Ben de ameliyata gayet şeker gitmistim, karamel renk ve bukleli saclarla... Ameliyatttan çıkınca da gayet sıktim... Benim psikolojik icin iyi olmuştu... Gecenin 9 nda fon çektirip, sabaha ameliyat... Hey gidi heyyy

ne süslüsünüz gençler ya :ssz: ameliyata girerken fönü ne yapacaksın karman çorman oluyor saç zaten ameliyattan çıkana kadar :1:

Ben de ameliyata gayet şeker gitmistim, karamel renk ve bukleli saclarla... Ameliyatttan çıkınca da gayet sıktim... Benim psikolojik icin iyi olmuştu... Gecenin 9 nda fon çektirip, sabaha ameliyat... Hey gidi heyyy

bak bukle olur dayanır kalem ama düz fön gidiyor biliyorum ilk ameliyatımda yaptırmıştım odaya geldiğimde fönden eser yoktu:ssz:

süslüler sizi aynı bizim nlglpde gibi tam takım hastanede imişsiniz :9:

Cimbomum şekerim sana moral ve enerji olsun diye isteğini kırmadım bak bakalım beğencekmisin :ssz: yorumunu objektif yapabilrsin darılmam alınmam

yok canım ya. ben hep böyleyim. saçlarıma da çok düşkünüm. uzun saç hastasıyım. :))
saçımı senelerdir boyatmak istiyordum, memelere kavuşup mutlu olmadan kalkışmadım buna da. boya dediysem de gölge. kendi tonuymuş gibi duruyor. yakıştı :)))

Bilgilendirme:3::3::3:

arkadaşlar foruma resim koyacağım ama listemi temizlemem lazım tanımadığım yazışmadığım ve ameliyat olmayacak kişileri çıkaracağım ve eklemeyeceğim bilginize :31:

darılma alınma olmasın diye önceden yazıyorum :34:

şimdi gönderdiğim pozlar görenler gördü penye pijamalı arka fonda minik oğlumun anaokulunda ki çalışmaları :9: yani benim gelişmeyi görmek için çektiğim vasat resimler :34:ödem geçsin tam otursun koyacağım öncesi sonrasını

Ohh süpersiniz aynı benden :12::12::12: Ben de fönümü çektirip gitmiştim.Makyaj çantam zaten yanımda her zaman.Sabah doktor bir girdiki odaya;ben pür makyaj,cilalı ibo şeklinde kırım kırım kırıtıyorum.Estetik doktoru ya gözünden hiç bir şey kaçmaz bizim baycanın .Makyajlar yapılmış,güzel olmuş ... hanım dedi:) Sanki karnı ikiye yarılan,memeleri T kesilen başkası.Her taraf dikiş nakış ama süs püs yerinde:32:

Ay bak ne hatırladım.Hani kafaya takke giydiriyorlarya ,ay nasıl içim hoş oldu:50: Gitti benim fönler,hani havasız kalıp terler de şekil falan kalmaz diye pek bi üzülmüştüm.Boşuna süslü nldglp adını takmadı Jelocanım bana.

Bi de bi de ertesi gün hemen arkadaşıma ojemi sürdürmüştüm sabah geldiğinde:52:

Cimbomum şekerim sana moral ve enerji olsun diye isteğini kırmadım bak bakalım beğencekmisin :ssz: yorumunu objektif yapabilrsin darılmam alınmam

canım baktım resımlere masallahhhh sana cok cok begendım.18 olmasa da 19 luk cıtır gıbısın hayatım :DD maşallah maşşalah nazar degmesın sana :nazar:

Back