- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
o kişilerin zaten psikoloğa gitmesi gerek.
doktor zaten konuşmasının sonunda demiş onlar pisikoloğa gitmelere lazım diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kişilerin zaten psikoloğa gitmesi gerek.
doktor zaten konuşmasının sonunda demiş onlar pisikoloğa gitmelere lazım diye
"bir meme ameliyatıyla hastanın hayatı düzelmez" gibi bir şey söylemiş. biz çok değiştik olumlu yönde. bu erkek doktorlar meme büyütme ameliyatından sonra nasıl değiştiğimizi anlamıyorlar bence.
naci bey'e de sormuştum, anlayabiliyor musunuz bizi?" diye. "yok!" demişti. :))
Herkese gunaydin iyi pazarlar mutluluklar jelesecim seni kocaman opuyorum :)
bu devran böyle dönüyor arkadaşım bilen bilmeyene yol gösterecek vıdıvıdını dinleriz tabi ama sorunun olursa o vıvıvıdıyı doktoruna yapacaksın parayı alan o anlaşalım başta ben mailde de buralarda da sana yazdım karar senin istediğin doktora ol aman sonra ben sizlerden etkilendim deme gözünü seveyim (iyi olursa Allahtan kötü olursa kuldan olmasın)
selam nugul30nasılsın heyecan ne durumda
Evet çok haklısın.Bu yazının sayfasını yaz bir kenara.Yakında liste yapacağım Jelesec.Ercan bey e ameliyat olanların listesini çıkartıp topiğine ekleyeceğim.Sen daha eskisin benim bilmediklerimi de sen eklersin.Biz çok kalabalık ama çok mutlu bir aileyiz diye düşünüyorum.Her ameliyatın bir riski ve komplikasyonları olabilir.Bunu bilerek girdik hepimiz ameliyatlarımıza.Çok şükür ciddi bir problem görmedik şimdiye kadar.Bunun böyle olması bundan sonrasında da böyle olacağı anlamına gelmez tabii ki.İnşallah bundan sonra ameliyat olacakların da kolay ve sorunsuz geçer operasyonları.Güzellik ve estetik hep bizlerle olsun.Hepinize mutlu Pazar lar
Ha kizlar sacima kalici fon yaptim amelyat sonrasi gzl gorinim diye :))
çok güldüm buna :))
ne ameliyatı bilmiyorum ama zaten güzel olursun ki sonrasında
bende de düz saç hastalığı var. fönsüz ameliyata bile girmiyorum.
Ben de ameliyata gayet şeker gitmistim, karamel renk ve bukleli saclarla... Ameliyatttan çıkınca da gayet sıktim... Benim psikolojik icin iyi olmuştu... Gecenin 9 nda fon çektirip, sabaha ameliyat... Hey gidi heyyy
Ben de ameliyata gayet şeker gitmistim, karamel renk ve bukleli saclarla... Ameliyatttan çıkınca da gayet sıktim... Benim psikolojik icin iyi olmuştu... Gecenin 9 nda fon çektirip, sabaha ameliyat... Hey gidi heyyy
Cimbomum şekerim sana moral ve enerji olsun diye isteğini kırmadım bak bakalım beğencekmisin yorumunu objektif yapabilrsin darılmam alınmam