• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Canim bende karisir falan oyuzden kalici fon yaptimki amelyat surecinden sonrasinda rahat olsun k
Kizlar ya iki aydir is basvurulari yapiyodum sonra amelyata karar verince vaz gecmistim Sansa bakin bugun aradi birisi hic cvp vermedim sizce nekadar surer amelyatta sonra ise baslayabilmem bide yaslilar yurdu oldunu ekleyim Zor is Ona gore

Kısmet işte Nurgül :50: Karın ameliyatında zorlanmaman lazım.Sen şimdi orda birilerini kaldırıp oturtacaksan ne bileyim fiziki güç gerektiren bir işse zor tatlım.Bence 3 ay kadar kendini çok kollamalısın.

kızlar ne güzel ameliyatınızı olmussunuz bide üstüne geyik yapıosunuz..keske bende aranıza katılsam..sizden istedıgım bana fikir ve cesaret vermenız..bu ameliyatı cok ıstıyorum ama aklımda cok soru var...herkes birilerıne öncü olmus...bana da birisi yardım ederse hep dua edicem :)

Nasıl bir yardım istiyorsun ki:44: Yaz bakalım ikiarabidere, yardımcı oluruz bildiğimiz bir konuysa:34:

Kısmet işte Nurgül :50: Karın ameliyatında zorlanmaman lazım.Sen şimdi orda birilerini kaldırıp oturtacaksan ne bileyim fiziki güç gerektiren bir işse zor tatlım.Bence 3 ay kadar kendini çok kollamalısın.

Haklisin en iyisi eylule kadar zaman verm kendime iyice toparlanim basima gelen pismis tavugun basina gelmez herseymi bana karsi galiba Anne dua si almadim Boyle oluyor ins amelyatta Hersey yolunda gider

kızlar ne güzel ameliyatınızı olmussunuz bide üstüne geyik yapıosunuz..keske bende aranıza katılsam..sizden istedıgım bana fikir ve cesaret vermenız..bu ameliyatı cok ıstıyorum ama aklımda cok soru var...herkes birilerıne öncü olmus...bana da birisi yardım ederse hep dua edicem :)

Sen ne amelyati olucaksin nezaman
Ben 7 haziranda karin amelyati olucam insallah hayirlisi olur hakkimizda doktorunu buldunmu

Balım datlum çok özledim sesini.Müsait olunca bi alo diyiver.Diyeceklerim var:51:

datlum, kıymatlum:16:
şimdi gördüm yazdığını..iş bi yoğun ki bugün sorma:37: çıkışta arayayım seni, arabaylayım bugün, yol boyunca rahat rahat kaynatalım:34:

Haklisin en iyisi eylule kadar zaman verm kendime iyice toparlanim basima gelen pismis tavugun basina gelmez herseymi bana karsi galiba Anne dua si almadim Boyle oluyor ins amelyatta Hersey yolunda gider
nurgul, bak jelocan da annesinden habersiz girdi ameliyata. ama Allaha çok şükür, güzel kalbine göre oldu herşey. sakın aklına böyle şeyler getirme. inşallah sen de burada herşey çok güzel diye paylaşacaksın ;)

Günaydın millet :16:

yaz geldi pek takılamayız buralara ama ihmal etmeyelim :23:

ben bugün yoğunum evde 2.kadın var. ( hayat bana güzel be :21: evde oturuyorum ama iş yapmıyorum :)))

öpüyorum hepinizi :54:

para pok anasını satiiiim :ssz: şu halime bi bak gündüz işte çalış, akşam evde:14:

bende iki kadını aynı anda evime sokup, heryeri jilllet gibi yapsınlar istiyorum:52: gerçi eski haline dönmesi 30 dk yı geçmez:35:

iyi fikir benim ameliyat olduğum hastanede var ama uçuk paralar :ssz: ameliyat parasının içinde olsa iyi olur paket fiyatı:9:

şaka yapmıştım. gerçekten varmış demek :D
o haldeyken saçı düşünecek durumda olamıyorum. yine de elektrik çarpmışa dönmesem fena olmazdı.

Yarin yine kadikoy de olucam ablacim butun gun hem de ark dukkanina bakicam isi var diye yarin gel beklerim ben ismarlarim hem kahve hem yemek :))

Sana özel msj atacağım okursun:34:

Badem hanim yok elimizde jelesec olsa olur mu:30:

Her lafın altından çıkmasan şaşardım:60: sen sıranı bekle.Götürcez didik:51: Bu hafta malum nedenlerden olmayacak ama söz sana haftaya götürecem mikserjelo:56:

Sana özel msj atacağım okursun:34:

Her lafın altından çıkmasan şaşardım:60: sen sıranı bekle.Götürcez didik:51: Bu hafta malum nedenlerden olmayacak ama söz sana haftaya götürecem mikserjelo:56:

Banada at õzel mesaj :19:bugün õyle bir ozel mesaj aldim ki okuduklarima vay vay vay dedim:23: sana demiyeceğim bade ile beni aldatiyorsun:15:

para pok anasını satiiiim :ssz: şu halime bi bak gündüz işte çalış, akşam evde:14:

bende iki kadını aynı anda evime sokup, heryeri jilllet gibi yapsınlar istiyorum:52: gerçi eski haline dönmesi 30 dk yı geçmez:35:

İçinizde en fakir benim:ssz:ama gönlüm zengin iyi insanim iftara bilmem herkesin iyiliğini isterim en büyük zenginlik iyi insan olmak canım ciğerim:29:

Son düzenleme:
Back