Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Eki Görüntüle 709797

Bütün anne ve anne adayı olan annelerimizin anneler günü kutlu olsun.Hayatta olmayan annelerimize de rahmet olsun.

tüm annelerin, anne adaylarının anneler gününü ben de kutluyorum, ve çok sevdiğim bir cümleyi yazmak istiyorum

Annelik; ne baba, ne amca, ne de teyze olmaya benzemez. Annelik; yorucu, yıpratıcı, hatta yaşamaktan vazgeçirici bir TERCİH'tir.

Uzman Pedagog Adem GÜNEŞ

Mikserleeenk,ogülatakanee nerdesinizz şırrr dersem çık,mintax dersem çıkma ahahahahahahah tut şunun ucunu döşeyelim abii

hellooo Bir yere döşenir her yere döşenir kelebek,bir yere döşenir, her yere döşenir kelebeeeeeeeek :118:

ogüle loo senin profile baktım napiin diye,eklentiye bakii deyo.Nereye bakıyosun balım kıymatlım

senden bi tane daha olsa hayatımda değmeyin keyfime

uleeeeeeeeeeeeen ne enerji var sende Allahım seni kıskanç gözlerden korusun

annenin de mekanı cennet olsun ausu Allahım sabır versin sana sevdiklerine

sen nasıl oldun tarihini yazıver canım benim atlamayalım

Selam candan topik senin yaz çiz aktar

daha iyiyim dün 1.ayımı doldurdum çok şükür bazı arkadaşlarıma cepten foto gönderdim 1.ayın şerefine karın gergin iz incecik sonuçtan erken dönemde memnun olacağımı hiç düşünmüyordum ama (önce kötüyü düşünürüm hep) sonuç şaşırttı

Çok öpüyorum seni bekleriz özletme kendini

seninde başın sağolsun linakcım...inanılmaz üzüldüm milletce başımız sağolsun günahı olmayan insanlar( Allah sabır versin yakınlarına

Eki Görüntüle 709797

Bütün anne ve anne adayı olan annelerimizin anneler günü kutlu olsun.Hayatta olmayan annelerimize de rahmet olsun.

herkesin bende anneler gününü kutluyorum

ogülü kezban o profilinde ki karın kimin looooo:44: senin olamaz bende koymadım karnımı

Son düzenleme:
pişşt jelo

dik meme, gergin karın, cep telime foto yağdıran güzellik naberrrr

çooook dedikodum geldi, ama beklemek zorundayım (ofissel durumlar)

ogülü kezban o profilinde ki karın kimin looooo:44: senin olmaz bende koymadım karnımı

ha haa çok mütevazi gördüm seni...
ekleyeyim mi senin karnını foruma? istermisin bebem? kıss sadece karnını kısssss nolceekkk

o karın benim (olacak)
çalışıyorum
kıskanma ne olur, çalış senin de olur

pişşt jelo

dik meme, gergin karın, cep telime foto yağdıran güzellik naberrrr

çooook dedikodum geldi, ama beklemek zorundayım (ofissel durumlar)

panter,mirin,kartopum meraklılara gönderdim fora meme karın

mirin bide yüzsüzlük yapıp izlerini görmek istiyorum karnının demez mi açtık bide onu çektirdik eşimize ( zor elinden kurtuldum kedinin ciğere baktığı gibi bakıyor adam :)))

mirin yazmış ulan bu nasıl işçilik benim hala pileli etek gibi duruyor dikişlerim patlattım kahkahayı seviyorum mirin seni

yok bebem arkadaş listemi temizlemem lazım şimcik değil kız spora izin çıksın bak gör nasıl baklava yapıyorum ben bu karnı

ben de bi tek bana gönderdin sanıyodum hani ben başkaydım hani hani

kıss jelo, görmeyen kalmamış, buraya da koyayım o zaman

ben de bi tek bana gönderdin sanıyodum hani ben başkaydım hani hani

kıss jelo, görmeyen kalmamış, buraya da koyayım o zaman

Kazenle arkadaşım arkadaşlıktan sileyim öyle tamam ya görenler gördü zaten koymaya gerek yok bi aledaks kaldı ona da şey göndereyim tamamdır

amannn, sen ve spor mu? hiç sanmam

sen gidersin baycana, baklava yapıver dersin oluverir para bok anasını satiiimm

ne parası looo 10.taksit yapıyor benim doktor çok gözü gönlü tok insancıl bi doktor

Bak yaaa , kim gördü ne gördüüü , neden kimse şu aus'a da gösterelim demedi , hasta yatağında şifa niyetine

Şekerpareler günaydınnnnnn , az işim var sonra şamatanız varsa alırım bi porsiyon

ayh şimdi konuşturcan beni, kazen ne yapsın senin düm düz çekilmiş, hiç bi estetiği seksepalliği olmayan fotolarını. öyle foto nette çoook. yaz google'a tummy tuck, al sana binlerce foto şöyle renkli renkli seksü çamaşırlarla, yatakta orda burda foto çekildin de benim mi haberim yok loooo ??

aaaaaaa, sana göndermedi mi??

kısss jelo niye göndermiyon kısss ? seviyonmu yoksam ausu?

Yok yok ben tez zamanda menajerlik sertifikası alayım sizdeki bu cehverler derhal değerlendirilmeli

Ama ama ama alacağın olsun senin yaaaaaaaaaa

Fazla merak demişler işte ah ahhhh

Girip bakayım dedim tummy tuck yazıp

Eee şimdi gördüğüm o foto lar karşında ruhumda sabah sabah oluşan tahribatı kim nasıl düzeltecek

Offfffffffff ya hele bir foto vardı ki , hala yaşadığıma şükürler olsun o resmi görüp

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…