Eki Görüntüle 709797
Bütün anne ve anne adayı olan annelerimizin anneler günü kutlu olsun.Hayatta olmayan annelerimize de rahmet olsun.
Mikserleeenk,ogülatakanee nerdesinizzşırrr dersem çık,mintax dersem çıkma ahahahahahahah tut şunun ucunu döşeyelim abii
helloooBir yere döşenir her yere döşenir kelebek,bir yere döşenir, her yere döşenir kelebeeeeeeeek :118:
ogüle loo senin profile baktım napiin diye,eklentiye bakii deyo.Nereye bakıyosun balım kıymatlım
Allah rahmet eylesin , aynen bende annemi tatilde aniden kaybetmiştim 10 yıl önce , Rabbim sabırlar versin ailesine .
Cenaze şirinevlerde demişsin , koca sinan mezarlığına gidecekseniz anneciğimede benden dua ve selam ilet , ben İstanbul dışındayım .
Merhaba
Başka bir arkadaşa geçmiş olsun dilemek için yazarken "aynı topikte, sizin de -kötü bir olay olduğu anlaşılan- yorumunuza rastlayınca" oradan direk sizin profilinize geçtim. Son yazdıklarınızdan hızlı hızlı geriye dönük gelince, ilk satırdaki baş sağlığı dileğinizi bulmak zor olmadı.
Burayı okuyunca; ben de arkadaşa bir başsağlığı dilemek istedim. Toprağı bol olsun, tüm göçenlerin mekanları cennet olsun inşallah. Geride kalan herkese de sabırlar versin Yüce Mevla...
Ayrıca, benim zaten hem de çok özel, açık bir davetiyem vardı burası için :) Gepgergin bir karına sahip olmuş, iki minicik silikon ilavesiyle -dekoltesi daha da muhteşem olmuş- muhteşem bir arkadaş tarafından verilmiş. :)
Sevgili Jelesec; Nasıl oldu vaziyet? Eminim harika sonuç artık çok daha belirgin ve seyretmelik hale gelmiş, sıkıntı da en aza inmiştir. Yandı sahiller :)
Hepinize iyi geceler, iyi sabahlar ve keyifli bir hafta sonu diliyorum. Görüşmek üzere, Sevgimle
başı sağolsun arkadaşın, ve bugünki saldırıda ölenlerin yakınlarının başı sağolsun. ani ölüme alışmak mümkün değil. ben babamı beş sene önce bir gece trafik kazasında kaybettim. Hala alışamadım. sanki şehirdışına gitmiş de gelecek gibi geliyo bana... rabbim sabır versin yakınlarına...
Eki Görüntüle 709797
Bütün anne ve anne adayı olan annelerimizin anneler günü kutlu olsun.Hayatta olmayan annelerimize de rahmet olsun.
ogülü kezban o profilinde ki karın kimin looooo:44: senin olmaz bende koymadım karnımı
pişşt jelo
dik meme, gergin karın, cep telime foto yağdıran güzelliknaberrrr
çooook dedikodum geldi, ama beklemek zorundayım(ofissel durumlar)
ha haa çok mütevazi gördüm seni...
ekleyeyim mi senin karnını foruma? istermisin bebem? kıss sadece karnını kısssss nolceekkk
o karın benim (olacak)
çalışıyorum
kıskanma ne olur, çalış senin de olur
panter,mirin,kartopum meraklılara gönderdim fora meme karın
mirin bide yüzsüzlük yapıp izlerini görmek istiyorum karnının demez mi açtık bide onu çektirdik eşimize ( zor elinden kurtuldum kedinin ciğere baktığı gibi bakıyor adam:)))
mirin yazmış ulan bu nasıl işçilik benim hala pileli etek gibi duruyor dikişlerim patlattım kahkahayıseviyorum mirin seni
kız spora izin çıksın bak gör nasıl baklava yapıyorum ben bu karnı
ben de bi tek bana gönderdin sanıyodumhani ben başkaydım hani hani
kıss jelo, görmeyen kalmamış, buraya da koyayım o zaman
amannn, sen ve spor mu? hiç sanmam
sen gidersin baycana, baklava yapıver dersin oluverirpara bok anasını satiiimm
Kazenle arkadaşımarkadaşlıktan sileyim öyle tamam ya görenler gördü zaten koymaya gerek yok bi aledaks kaldı ona da şey göndereyim tamamdır. ne parası looo 10.taksit yapıyor benim doktor çok gözü gönlü tok insancıl bi doktor
Bak yaaa , kim gördü ne gördüüü , neden kimse şu aus'a da gösterelim demedi , hasta yatağında şifa niyetine
Şekerpareler günaydınnnnnn , az işim var sonra şamatanız varsa alırım bi porsiyon
ayh şimdi konuşturcan beni, kazen ne yapsın senin düm düz çekilmiş, hiç bi estetiği seksepalliği olmayan fotolarını. öyle foto nette çoook. yaz google'a tummy tuck, al sana binlerce fotoşöyle renkli renkli seksü çamaşırlarla, yatakta orda burda foto çekildin de benim mi haberim yok loooo ??
ayh şimdi konuşturcan beni, kazen ne yapsın senin düm düz çekilmiş, hiç bi estetiği seksepalliği olmayan fotolarını. öyle foto nette çoook. yaz google'a tummy tuck, al sana binlerce fotoşöyle renkli renkli seksü çamaşırlarla, yatakta orda burda foto çekildin de benim mi haberim yok loooo ??
Yok yok ben tez zamanda menajerlik sertifikası alayımsizdeki bu cehverler derhal değerlendirilmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?