• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

o kalpleri ikiye çıkarcam diye göbeem çatladıydı estetiğe ihtiyaç duyacak kadar niye düştü ki şimcik bu kalp sayısı...

Gunaydin bayanlar... karga ile kahvalti edip yogun gececek günüme başlıyorum. Hadi bana, bize hepimize kolay gelsin

Aneeeem nooldu benim kalplerimeee:18::18::18: JElesec gııı senin de 3 e düşmüş noolduki ne???

benimki değişmemiş sanırsam:44:

bak kalbime hiç dikkat etmediğim nassı da ortaya çıktı, ben bi kardiyolog göriim bari:37:

Gunaydin bayanlar... karga ile kahvalti edip yogun gececek günüme başlıyorum. Hadi bana, bize hepimize kolay gelsin

günaydın linak...sen daha kahvaltıdamısın...ben şekerli türk kahvemi höpürdetiyom be şekerçim:ssz: hadi hızlan birazz:33:

şimdi haber aldım stajerimizin babası vefat etmiş çok moralim bozuldu sonra görüşürüz.

çok üzüldüm be kartopum:50: Ani ölüm sanırsam. Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin.

işte ölümlü dünya, bugün varsak yarın yokuz. insanın her gününü son günüymüş gibi yaşaması lazım. Hırsız, kinsiz, bir çok şeyi görmezden gelerek yaşadığımız günler tek karımız olacak sanırım. Sevdiklerimizle, sevdiklerinizle hayatın tadını çıkarın. zaman çok hızlı ilerliyor.

çok yakın bir zamanda " bu kadar çabuk yaşlanacağımı bilmiyordum!" :50: diyeceğiz

Son düzenleme:
benimki değişmemiş sanırsam:44:

bak kalbime hiç dikkat etmediğim nassı da ortaya çıktı, ben bi kardiyolog göriim bari:37:

günaydın linak...sen daha kahvaltıdamısın...ben şekerli türk kahvemi höpürdetiyom be şekerçim:ssz: hadi hızlan birazz:33:

Olurmu ya senin de değişmiş.3 kalpdin ya da 4 tam hatırlamıyorum ama öyleydi.Benim 4 dü.2 olmuş.Editörden cvp geldi ama yazmiicimm.

Back