- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
şimdi haber aldım stajerimizin babası vefat etmiş çok moralim bozuldu sonra görüşürüz.
Başın sağolsun canım Rabbim sevenlerine sabır versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi haber aldım stajerimizin babası vefat etmiş çok moralim bozuldu sonra görüşürüz.
merhabalar
bu sayfa çok güzel ya sohbetiniz, dostluğunuz falan ne güzel.
bi maşallah diyesim geldi içimden sizlere
Kartopum açar açmaz yazını gördüm.Başı sağolsun.Ani sanırım,çok üzücü
sağolun kızlar,dün fenelaşmaış hastaneye götürmüşler sabahda vefat etmiş. genç ve ani olunca çok acı ve üzücü oluyor. ölümün hepsi acı ama hani hastalık falan olunca insan kendini alıştırıyorda böylesi bir başka zor. geride kalanlar için çok zor,Allah Yar ve Yardımcıları olsun . ben çıkacağım birazdan cenazeye gidiyorum şirinevlere,gelince girebilirmiyim birdaha bilmiyorumigörüşemezsek herkese iyi haftasonları ,haftaya izinliyim ben
Eki Görüntüle 707891 ama benimki susmuo
benimki de benimki de
akşam 22:10 da başladım, yaptım rahatladım
sağolun kızlar,dün fenelaşmaış hastaneye götürmüşler sabahda vefat etmiş. genç ve ani olunca çok acı ve üzücü oluyor. ölümün hepsi acı ama hani hastalık falan olunca insan kendini alıştırıyorda böylesi bir başka zor. geride kalanlar için çok zor,Allah Yar ve Yardımcıları olsun . ben çıkacağım birazdan cenazeye gidiyorum şirinevlere,gelince girebilirmiyim birdaha bilmiyorumigörüşemezsek herkese iyi haftasonları ,haftaya izinliyim ben
Merhaba seninde dediğin gibi çok güzel bi başlık
bu sayfa güzel,samimi,eğlenceli katıl sende bekleriz sohbete
Seni de her zaman bekleriz ysmn Bizimkisi gerçekten çok başka bir dostluk oldu.Kardeş sayıyoruz artık birbirimizi
Eki Görüntüle 708075 Pammık prenses ne akılsızmış yahu:44:
Mikserleeenk,ogülatakanee nerdesinizz şırrr dersem çık,mintax dersem çıkma ahahahahahahah tut şunun ucunu döşeyelim abii
hellooo Bir yere döşenir her yere döşenir kelebek,bir yere döşenir, her yere döşenir kelebeeeeeeeek :118:
senin enercin varya senin enercinn süpperrsin, her eve lazımsın sennnn
eklenti hangi eklentimi?
totomdaki eklentiye bakıyom, işleri yetiştircem diye koştururken, topuklar totoya yapışık kalmış
Tekrar hepinizin başı sağolsun Kartopum.Ani ölümün acısını çok iyi bilirim Gerçekten sabır versin ailesine.Sana da kolay gelsin bakalım.İyi hafta sonları tatlım.