• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

:71: :71: Eki Görüntüle 709797 :71: :71:

Bütün anne ve anne adayı olan annelerimizin anneler günü kutlu olsun.Hayatta olmayan annelerimize de rahmet olsun.

tüm annelerin, anne adaylarının anneler gününü ben de kutluyorum, ve çok sevdiğim bir cümleyi yazmak istiyorum

Annelik; ne baba, ne amca, ne de teyze olmaya benzemez. Annelik; yorucu, yıpratıcı, hatta yaşamaktan vazgeçirici bir TERCİH'tir.

Uzman Pedagog Adem GÜNEŞ

Mikserleeenk,ogülatakanee nerdesinizz:3::3::3: şırrr dersem çık,mintax dersem çıkma ahahahahahahah:60: tut şunun ucunu döşeyelim abii:8::8::8:

hellooo:3: Bir yere döşenir her yere döşenir kelebek,bir yere döşenir, her yere döşenir kelebeeeeeeeek :118:

ogüle loo senin profile baktım napiin diye,eklentiye bakii deyo.Nereye bakıyosun balım kıymatlım:51:

:nazar::nazar::nazar::nazar: senden bi tane daha olsa hayatımda değmeyin keyfime :8::9:

uleeeeeeeeeeeeen ne enerji var sende Allahım seni kıskanç gözlerden korusun :16::16::16:

Allah rahmet eylesin , aynen bende annemi tatilde aniden kaybetmiştim 10 yıl önce , Rabbim sabırlar versin ailesine .

Cenaze şirinevlerde demişsin , koca sinan mezarlığına gidecekseniz anneciğimede benden dua ve selam ilet , ben İstanbul dışındayım .

annenin de mekanı cennet olsun ausu Allahım sabır versin sana sevdiklerine

sen nasıl oldun tarihini yazıver canım benim atlamayalım

Merhaba

Başka bir arkadaşa geçmiş olsun dilemek için yazarken "aynı topikte, sizin de -kötü bir olay olduğu anlaşılan- yorumunuza rastlayınca" oradan direk sizin profilinize geçtim. Son yazdıklarınızdan hızlı hızlı geriye dönük gelince, ilk satırdaki baş sağlığı dileğinizi bulmak zor olmadı.

Burayı okuyunca; ben de arkadaşa bir başsağlığı dilemek istedim. Toprağı bol olsun, tüm göçenlerin mekanları cennet olsun inşallah. Geride kalan herkese de sabırlar versin Yüce Mevla...

Ayrıca, benim zaten hem de çok özel, açık bir davetiyem vardı burası için :) Gepgergin bir karına sahip olmuş, iki minicik silikon ilavesiyle -dekoltesi daha da muhteşem olmuş- muhteşem bir arkadaş tarafından verilmiş. :)

Sevgili Jelesec; Nasıl oldu vaziyet? Eminim harika sonuç artık çok daha belirgin ve seyretmelik hale gelmiş, sıkıntı da en aza inmiştir. Yandı sahiller :)

Hepinize iyi geceler, iyi sabahlar ve keyifli bir hafta sonu diliyorum. Görüşmek üzere, Sevgimle

Selam candan:21: topik senin yaz çiz aktar :34:

daha iyiyim dün 1.ayımı doldurdum çok şükür :nazar:bazı arkadaşlarıma cepten foto gönderdim 1.ayın şerefine :32: karın gergin iz incecik sonuçtan erken dönemde memnun olacağımı hiç düşünmüyordum ama (önce kötüyü düşünürüm hep) sonuç şaşırttı :9:

Çok öpüyorum seni bekleriz özletme kendini

başı sağolsun arkadaşın, ve bugünki saldırıda ölenlerin yakınlarının başı sağolsun. ani ölüme alışmak mümkün değil. ben babamı beş sene önce bir gece trafik kazasında kaybettim. Hala alışamadım. sanki şehirdışına gitmiş de gelecek gibi geliyo bana... rabbim sabır versin yakınlarına...

seninde başın sağolsun linakcım...inanılmaz üzüldüm milletce başımız sağolsun günahı olmayan insanlar:(( Allah sabır versin yakınlarına

:71: :71: Eki Görüntüle 709797 :71: :71:

Bütün anne ve anne adayı olan annelerimizin anneler günü kutlu olsun.Hayatta olmayan annelerimize de rahmet olsun.

herkesin bende anneler gününü kutluyorum :16:

ogülü kezban o profilinde ki karın kimin looooo:44: senin olamaz bende koymadım karnımı :9:

Son düzenleme:
pişşt jelo

dik meme, gergin karın, cep telime foto yağdıran güzellik :1: naberrrr :16:

çooook dedikodum geldi, ama beklemek zorundayım:49: (ofissel durumlar)

ogülü kezban o profilinde ki karın kimin looooo:44: senin olmaz bende koymadım karnımı :9:

ha haa çok mütevazi gördüm seni...
ekleyeyim mi senin karnını foruma? istermisin bebem? kıss sadece karnını kısssss nolceekkk:23:

o karın benim (olacak)
çalışıyorum
kıskanma ne olur, çalış senin de olur:23:

pişşt jelo

dik meme, gergin karın, cep telime foto yağdıran güzellik :1: naberrrr :16:

çooook dedikodum geldi, ama beklemek zorundayım:49: (ofissel durumlar)

:32::32::32: panter,mirin,kartopum meraklılara gönderdim :23: fora meme karın :9:

mirin bide yüzsüzlük yapıp izlerini görmek istiyorum karnının demez mi açtık bide onu çektirdik eşimize ( zor elinden kurtuldum kedinin ciğere baktığı gibi bakıyor adam :17::)))

mirin yazmış ulan bu nasıl işçilik benim hala pileli etek gibi duruyor dikişlerim patlattım kahkahayı :1: seviyorum mirin seni :54:

ha haa çok mütevazi gördüm seni...
ekleyeyim mi senin karnını foruma? istermisin bebem? kıss sadece karnını kısssss nolceekkk:23:

o karın benim (olacak)
çalışıyorum
kıskanma ne olur, çalış senin de olur:23:

yok bebem arkadaş listemi temizlemem lazım şimcik değil :23: kız spora izin çıksın bak gör nasıl baklava yapıyorum ben bu karnı :9:

:32::32::32: panter,mirin,kartopum meraklılara gönderdim :23: fora meme karın :9:

mirin bide yüzsüzlük yapıp izlerini görmek istiyorum karnının demez mi açtık bide onu çektirdik eşimize ( zor elinden kurtuldum kedinin ciğere baktığı gibi bakıyor adam :17::)))

mirin yazmış ulan bu nasıl işçilik benim hala pileli etek gibi duruyor dikişlerim patlattım kahkahayı :1: seviyorum mirin seni :54:

ben de bi tek bana gönderdin sanıyodum :19: hani ben başkaydım hani hani :19:

kıss jelo, görmeyen kalmamış, buraya da koyayım o zaman :52::23::1:

ben de bi tek bana gönderdin sanıyodum :19: hani ben başkaydım hani hani :19:

kıss jelo, görmeyen kalmamış, buraya da koyayım o zaman :52::23::1:

Kazenle arkadaşım :ssz: arkadaşlıktan sileyim öyle :33: tamam ya görenler gördü zaten koymaya gerek yok bi aledaks kaldı ona da şey göndereyim tamamdır

amannn, sen ve spor mu? hiç sanmam:33:

sen gidersin baycana, baklava yapıver dersin oluverir:27: para bok anasını satiiimm

ne parası looo 10.taksit yapıyor benim doktor çok gözü gönlü tok insancıl bi doktor :9::1:

Bak yaaa , kim gördü ne gördüüü , neden kimse şu aus'a da gösterelim demedi , hasta yatağında şifa niyetine :8::8:

Şekerpareler günaydınnnnnn , az işim var sonra şamatanız varsa alırım bi porsiyon :32:

Kazenle arkadaşım :ssz: arkadaşlıktan sileyim öyle :33: tamam ya görenler gördü zaten koymaya gerek yok bi aledaks kaldı ona da şey göndereyim tamamdır. ne parası looo 10.taksit yapıyor benim doktor çok gözü gönlü tok insancıl bi doktor :9::1:

ayh şimdi konuşturcan beni, kazen ne yapsın senin düm düz çekilmiş, hiç bi estetiği seksepalliği olmayan fotolarını. öyle foto nette çoook. yaz google'a tummy tuck, al sana binlerce foto:34: şöyle renkli renkli seksü çamaşırlarla, yatakta orda burda foto çekildin de benim mi haberim yok loooo ??

Bak yaaa , kim gördü ne gördüüü , neden kimse şu aus'a da gösterelim demedi , hasta yatağında şifa niyetine :8::8:

Şekerpareler günaydınnnnnn , az işim var sonra şamatanız varsa alırım bi porsiyon :32:

aaaaaaa, sana göndermedi mi??
:ssz:
kısss jelo niye göndermiyon kısss ? seviyonmu yoksam ausu?:ssz:

ayh şimdi konuşturcan beni, kazen ne yapsın senin düm düz çekilmiş, hiç bi estetiği seksepalliği olmayan fotolarını. öyle foto nette çoook. yaz google'a tummy tuck, al sana binlerce foto:34: şöyle renkli renkli seksü çamaşırlarla, yatakta orda burda foto çekildin de benim mi haberim yok loooo ??

:60::60::60::60::60::60:

Yok yok ben tez zamanda menajerlik sertifikası alayım :37: sizdeki bu cehverler derhal değerlendirilmeli :24:

Ama ama ama alacağın olsun senin yaaaaaaaaaa :52::52::52:

Fazla merak demişler işte ah ahhhh :6:

Girip bakayım dedim tummy tuck yazıp :8:

Eee şimdi gördüğüm o foto lar karşında ruhumda sabah sabah oluşan tahribatı kim nasıl düzeltecek :36::36:

Offfffffffff ya hele bir foto vardı ki , hala yaşadığıma şükürler olsun o resmi görüp :ssz:

Son düzenleme:
Back