• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

:nazar::nazar::nazar::nazar: senden bi tane daha olsa hayatımda değmeyin keyfime :8::9:

uleeeeeeeeeeeeen ne enerji var sende Allahım seni kıskanç gözlerden korusun :16::16::16:

Ühü ühü ühüü nazarlardan korunamadım:50: dudaamın üstünde na bu kadar bir $boardturkdudakucugu.jpg uçuk çıktı.

Kazenle arkadaşım :ssz: arkadaşlıktan sileyim öyle :33: tamam ya görenler gördü zaten koymaya gerek yok bi aledaks kaldı ona da şey göndereyim tamamdır

Ya sırf bu yüzden Kazen le arkidaş olamıyorum:50: Arkadaş olmayınca msj da atamıyorum:50:

Ama ama ama alacağın olsun senin yaaaaaaaaaa :52::52::52:

Fazla merak demişler işte ah ahhhh :6:

Girip bakayım dedim tummy tuck yazıp :8:

Eee şimdi gördüğüm o foto lar karşında ruhumda sabah sabah oluşan tahribatı kim nasıl düzeltecek :36::36:

Offfffffffff ya hele bir foto vardı ki , hala yaşadığıma şükürler olsun o resmi görüp :ssz:
fazla merak kediyi öldürürmüş,ausencia bende senin gibi yazıp baktım ama sabah sabah eziyete bak ayrıca o bahsettiğin resmin hangisi olduğunu tahmin ediyorum;)ve evet çok siddi bir tahribat bende de oluştu,ruhsal çöküntü resmennn;)) sabah sabah eğlenceniz ve gülücükleriniz eksik olmasın;)

ayh şimdi konuşturcan beni, kazen ne yapsın senin düm düz çekilmiş, hiç bi estetiği seksepalliği olmayan fotolarını. öyle foto nette çoook. yaz google'a tummy tuck, al sana binlerce foto:34: şöyle renkli renkli seksü çamaşırlarla, yatakta orda burda foto çekildin de benim mi haberim yok loooo ??

Kim kız o? Benden daha mı güzel:53:

Bak yaaa , kim gördü ne gördüüü , neden kimse şu aus'a da gösterelim demedi , hasta yatağında şifa niyetine :8::8:

Şekerpareler günaydınnnnnn , az işim var sonra şamatanız varsa alırım bi porsiyon :32:

canikom ogltkne ye söyledim sana gönderecek fotoyu aman kimseye gönderme bak sana güveniyorum :31: herkese açık değil albümüm :23:

Kim kız o? Benden daha mı güzel:53:

Duman - Senden Daha Guzel - YouTube

Kimseyi görmedim ben
Senden daha güzel
Kimseyi tanımadım ben
Senden daha özel
Kimselere de bakmadım
Aklımdan geçer
Kimseyi tanımadım ben
Senden daha güzel

Sana nerden rastladım
Oldum derbeder