Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Kartopum açar açmaz yazını gördüm.Başı sağolsun.Ani sanırım,çok üzücü

sağolun kızlar,dün fenelaşmaış hastaneye götürmüşler sabahda vefat etmiş. genç ve ani olunca çok acı ve üzücü oluyor. ölümün hepsi acı ama hani hastalık falan olunca insan kendini alıştırıyorda böylesi bir başka zor. geride kalanlar için çok zor,Allah Yar ve Yardımcıları olsun . ben çıkacağım birazdan cenazeye gidiyorum şirinevlere,gelince girebilirmiyim birdaha bilmiyorumigörüşemezsek herkese iyi haftasonları ,haftaya izinliyim ben

Tekrar hepinizin başı sağolsun Kartopum.Ani ölümün acısını çok iyi bilirim Gerçekten sabır versin ailesine.Sana da kolay gelsin bakalım.İyi hafta sonları tatlım.

Allah rahmet eylesin , aynen bende annemi tatilde aniden kaybetmiştim 10 yıl önce , Rabbim sabırlar versin ailesine .

Cenaze şirinevlerde demişsin , koca sinan mezarlığına gidecekseniz anneciğimede benden dua ve selam ilet , ben İstanbul dışındayım .

Merhaba seninde dediğin gibi çok güzel bi başlık

bu sayfa güzel,samimi,eğlenceli katıl sende bekleriz sohbete

Seni de her zaman bekleriz ysmn Bizimkisi gerçekten çok başka bir dostluk oldu.Kardeş sayıyoruz artık birbirimizi

teşekkür ederim, ucundan bucağından elimden geldiğince bende katılmak isterim tabi ki

ne kadar güzel sanal alemdeki arkadaşlığı gerçek hayata taşıyabilmeniz ve birbirinizi bu denli çok sevmeniz. daim olsun sevginiz herzaman inşallah

başınız sağolsun. geride kalanlara Allah sabırlar versin inş.

Mikserleeenk,ogülatakanee nerdesinizz şırrr dersem çık,mintax dersem çıkma ahahahahahahah tut şunun ucunu döşeyelim abii

hellooo Bir yere döşenir her yere döşenir kelebek,bir yere döşenir, her yere döşenir kelebeeeeeeeek :118:

senin enercin varya senin enercinn süpperrsin, her eve lazımsın sennnn

eklenti hangi eklentimi?

totomdaki eklentiye bakıyom, işleri yetiştircem diye koştururken, topuklar totoya yapışık kalmış

senin enercin varya senin enercinn süpperrsin, her eve lazımsın sennnn

eklenti hangi eklentimi?

totomdaki eklentiye bakıyom, işleri yetiştircem diye koştururken, topuklar totoya yapışık kalmış

Lazımım değil mi Vallaha ben de bugün yaptıklarımı saysam,tuşlar bozulur yazmaktan.Ben bile şaşırıyorum bu halime inan ogülem

totoya yapışık halde düşündüm birden

Tekrar hepinizin başı sağolsun Kartopum.Ani ölümün acısını çok iyi bilirim Gerçekten sabır versin ailesine.Sana da kolay gelsin bakalım.İyi hafta sonları tatlım.

Merhaba

Başka bir arkadaşa geçmiş olsun dilemek için yazarken "aynı topikte, sizin de -kötü bir olay olduğu anlaşılan- yorumunuza rastlayınca" oradan direk sizin profilinize geçtim. Son yazdıklarınızdan hızlı hızlı geriye dönük gelince, ilk satırdaki baş sağlığı dileğinizi bulmak zor olmadı.

Burayı okuyunca; ben de arkadaşa bir başsağlığı dilemek istedim. Toprağı bol olsun, tüm göçenlerin mekanları cennet olsun inşallah. Geride kalan herkese de sabırlar versin Yüce Mevla...

Ayrıca, benim zaten hem de çok özel, açık bir davetiyem vardı burası için :) Gepgergin bir karına sahip olmuş, iki minicik silikon ilavesiyle -dekoltesi daha da muhteşem olmuş- muhteşem bir arkadaş tarafından verilmiş. :)

Sevgili Jelesec; Nasıl oldu vaziyet? Eminim harika sonuç artık çok daha belirgin ve seyretmelik hale gelmiş, sıkıntı da en aza inmiştir. Yandı sahiller :)

Hepinize iyi geceler, iyi sabahlar ve keyifli bir hafta sonu diliyorum. Görüşmek üzere, Sevgimle

başı sağolsun arkadaşın, ve bugünki saldırıda ölenlerin yakınlarının başı sağolsun. ani ölüme alışmak mümkün değil. ben babamı beş sene önce bir gece trafik kazasında kaybettim. Hala alışamadım. sanki şehirdışına gitmiş de gelecek gibi geliyo bana... rabbim sabır versin yakınlarına...

Bütün anne ve anne adayı olan annelerimizin anneler günü kutlu olsun.Hayatta olmayan annelerimize de rahmet olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…