Ööööööööppppppppppppppp
Amin canım benim . Allahtan dirayetli kadınım vesselam
Yazarım canım tarihi daha netleşmedi , tam kontrole gidecektim doktor hastaneye kaldırılmış.
Eşime göre benim geleceğimi duyunca fenalaşmış adam
O pastadan istiyorum , bir çatal pasta , bir çilek sıralamasıyla o tabağı bitirip 2,5 kilo geri almak istiyorum
Bende iyileşeyim sabah ayrı geyik , akşam ayrı .
Bitti artık suskun aus dönemi
Ooooooooooooo çok sağlam sözler aldım , sırtım yere gelmez artık
Amaaaan ya ne çok kopmuşsunuz yine , yarısını okudum antibiyotik niyetine
Ağrılarım dindi mi ne
Ööööööööppppppppppppppp
Amin canım benim . Allahtan dirayetli kadınım vesselam
Yazarım canım tarihi daha netleşmedi , tam kontrole gidecektim doktor hastaneye kaldırılmış.
Eşime göre benim geleceğimi duyunca fenalaşmış adam
O pastadan istiyorum , bir çatal pasta , bir çilek sıralamasıyla o tabağı bitirip 2,5 kilo geri almak istiyorum
Bende iyileşeyim sabah ayrı geyik , akşam ayrı .
Bitti artık suskun aus dönemi
Ooooooooooooo çok sağlam sözler aldım , sırtım yere gelmez artık
Amaaaan ya ne çok kopmuşsunuz yine , yarısını okudum antibiyotik niyetine
Ağrılarım dindi mi ne
Zafeycim senle bana vermezler bu işiçirkef,edepsiz saldırgan olacaksın ogltkn gibi
bende harika masa hazırlarımAslı börek, annenin z.yağlı yaprak sarması,tatlı ve salatayı kendim yaparım patates salatası,yalancı tavuk göksü bende çoooook hamaratım florine
kız sensiz sünnet düğünü olur mueşin ile seni kirve yapacağım benim miniğe ( o yüzden ogülüye 20.şer lira tak yeter kirve olunca masraf çok olur:))
kız sus takıları engelleme çocuğun sünnet parasıyla burun kaldıracağım
her derde devadır topiğimim, iki oku hoop zıpkın gibi olursun valla.
doktoruna da tavsiye et, iyi geliriz. madem hasta olmuş adammccaaz.
höössssttt, alırım gadanı ulennnn !! ayrıca zefeyi taraf yapma kendine
hem saldırgan diyip diyip duruyonkime saldırdığım görülmüş kıs benimmm..
emekçi ev hanımı
hayatta idolümsün valla, neyseki yaşın benden büyük, (yaşlısın anlamında demiyom)
senden öğrendiğim çok şey var..
ben de nilocanı kirve yapiiim bari oğlana, o daha zengin, belki pırlanta falan takar oğlanlara
burnumun resmini koyuciyym kızlar şimdi after before yaptım
yaptım yorumumu heryerde önde benim ilk yorum benden
birinci benim tüylü değil
burnumm eski halini koymamıştım hiç farkı görün diyee
tüylüde yetişirr birazdan en azından ikincilik elden giştmesinn
kesinlikle tüylüyü yap kirve bende kartopumdan vazgeçtim Beste varken en trilyoner o kirve onu yapacağım
o beaaaaaaa kurtuldumsen tabi besteyi yap hayatım ona daha iyi yakışır kirvelik,ağanın eli tutulmaz
bilg.bazı programlar eksik olduğu için jillianı yükleyememişim. şimdi bilgisayarcı arkadaşlar flash diske gerekli ayarları yapıyorlar..eğer olursa akşam deneyeceğim jillianı bakalım yapabilecekmiyim
oda borca girdi seneye kadar rahatlar herhaldeX5 bmv.ciip aldı kendine bende hediye yastık örüyorum kuşlu zengin ama cimri olabilir sen daha bonkörsün o gün gelsinde bi hele değerlendirme yaparım
kaçda yapacaksın aloooo diyeyim sesini soluğunu merak ediyorum
benim saz ekibinin başlığı diye söylemiyorum cidden yok böyle başlık!! bi gelen kopamıyor bir dahadon yetişmiyor millete gül gül nereye kadar kaçıveriyor yaşlıda çok aramızda nlglp ,bentoprak ve benim gibi
kime saldırdın mı ??? ay listeyi yapar yollarımbiraz uyumlu ol mavi boncuk dağıt kapışma kimseyle benden örnek al
idöl alacaksan kendine zaten benim gibisini alacaksınzeki, uzun yıllar yöneticilik yapmış, güzel,evli mutlu çocuklu ve estetikli dahanda ne olsun ha unutmadan herkes tarafından sevilen
kesinlikle tüylüyü yap kirve bende kartopumdan vazgeçtim Beste varken en trilyoner o kirve onu yapacağım
yaptım yorumumu heryerde önde benim ilk yorum benden
birinci benim tüylü değil
bilg.bazı programlar eksik olduğu için jillianı yükleyememişim. şimdi bilgisayarcı arkadaşlar flash diske gerekli ayarları yapıyorlar..eğer olursa akşam deneyeceğim jillianı bakalım yapabilecekmiyim
oda borca girdi seneye kadar rahatlar herhaldeX5 bmv.ciip aldı kendine bende hediye yastık örüyorum kuşlu zengin ama cimri olabilir sen daha bonkörsün o gün gelsinde bi hele değerlendirme yaparım
kaçda yapacaksın aloooo diyeyim sesini soluğunu merak ediyorum
güle güle kullansın kazasız belasız inşallah.
bilmiyorum ki oğlandan ne zaman fırsat bulursam o zaman yapacağım,kızım bu kiloyla çok zorlanırsam yapmam ben zaten,jillian yoluna gitmeyelim sonra
kıs sen şu karın ameliyatından sonra amma narsist oldun lennnnnn...hep ben, en güzel ben, en birinç bennnnn, bu ne ulennnnlistemi unutma, yap da göreyim dostu düşmanı bileyim (son günlerde hep kafiyeli takılıyom farkındaysan, en şair ben )
yaptıktan sonra beni arama:18:
allah seni kahretmeye, kuşun modası geçti kızzz..kapuz yapılıyo şimdilerde, 5 dilimlisinden
kartopunun sesini soluğunu mu merak ediyono dakkalarda muhtelen totosundan soluyo olucak, ben senin yerinde olsam hiç aramazdım
o beaaaaaaa kurtuldumsen tabi besteyi yap hayatım ona daha iyi yakışır kirvelik,ağanın eli tutulmaz
anam yap yap bitmez o listegöğüs küçültmeyi baştan sona okumak lazım o kadar boş vaktim yok yoğunum
sorma ne olacak benim bu halim evde de öyleyim ameliyat sonrası benimkine önce benle ilgilen diyorum önceden çocukla derdim
ahahhahahahah bestenin yüzünü görür gibiyim karpuslu yastık arabanın arkasında
sorma ne olacak benim bu halim evde de öyleyim ameliyat sonrası benimkine önce benle ilgilen diyorum önceden çocukla derdim
hee, bmw'yi de yapmış, artık yollar bile bilecek ağa olduğunu. aslında benim aklıma nldglp'ten önce beste geldi, jeep ve çocuğun özel okul masrafı diye düşünüp, hemen harç-borç değerlendirmesini yapıp, tercihimi pırlantacı nldglp'ten yana kullandımzeküüü kadınım vesselam
yaparsın kısss, vasıfsız bir eleman olaraktan ben yaptım, daha kimler yaptı sen mi yapamıcan? boşuna müdür yaparlarmı seni kapasitenin farkına var ayol
totomun yoğunuokuma boşver, ihtiyacı olanlar okusunlar, görsünler nekadar bilgilendirici yazılarla hizmetlerde bulunduğumu. hergün meme küçültmeden en az 10, jilliandan da 15 beğenim geliyor ona göre
karpuza, burberry logosu da işle tığla, o zaman atmaz
aman sen nekahat dönemini bi atlat, sonrasında yien başlarsın önce çocuk önce çocuk demeye...neyseki eniştem şu bakım imtihanından acayip başarılı çıktı. ulen adam hem sana, hem yavruna paşalar gibi baktı. kaprislerine dayanıp gıkını çıkarmadı. yemeklerini hazırlayıp ayyağına kadar getirdi. yemek deyince aklıma geldi, birgün kabaktan o.dolması bile yaptı adam sana
kızım sende ki akıl bende olsa başbakan olurdum
ay cidden ya ne yazılar yazıyorduk ama artık misyonum geyik benim yoruldum yaz yaz bilgi ver nereye kadar parada vermiyorlar
ahahahahah burberry doğru iyi fikir bak o zaman beğenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?