Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

önce öpücüklerimi vereyim

diyaretli kadınsın tabi senki çetesi dağıtılmış başlığı kapatılmış sonrasında küllerinden doğmuş kişisin hastalık neki atlatırsın canım

kız yaz mutlaka benim gibi yayın yap görmemişin ameliyatı olsun parti marti hepsi yapılır merak etme

her derde devadır topiğimim, iki oku hoop zıpkın gibi olursun valla.
doktoruna da tavsiye et, iyi geliriz. madem hasta olmuş adammccaaz.

Zafeycim senle bana vermezler bu işi çirkef,edepsiz saldırgan olacaksın ogltkn gibi

höössssttt, alırım gadanı ulennnn !! ayrıca zefeyi taraf yapma kendine
hem saldırgan diyip diyip duruyon kime saldırdığım görülmüş kıs benimmm..

bende harika masa hazırlarım Aslı börek, annenin z.yağlı yaprak sarması,tatlı ve salatayı kendim yaparım patates salatası,yalancı tavuk göksü bende çoooook hamaratım florine

emekçi ev hanımı

hayatta idolümsün valla, neyseki yaşın benden büyük, (yaşlısın anlamında demiyom)
senden öğrendiğim çok şey var..
ben de nilocanı kirve yapiiim bari oğlana, o daha zengin, belki pırlanta falan takar oğlanlara

burnumun resmini koyuciyym kızlar şimdi after before yaptım

benim saz ekibinin başlığı diye söylemiyorum cidden yok böyle başlık!! bi gelen kopamıyor bir daha don yetişmiyor millete gül gül nereye kadar kaçıveriyor yaşlıda çok aramızda nlglp ,bentoprak ve benim gibi

kime saldırdın mı ??? ay listeyi yapar yollarım biraz uyumlu ol mavi boncuk dağıt kapışma kimseyle benden örnek al

idöl alacaksan kendine zaten benim gibisini alacaksın zeki, uzun yıllar yöneticilik yapmış, güzel,evli mutlu çocuklu ve estetikli dahanda ne olsun ha unutmadan herkes tarafından sevilen

kesinlikle tüylüyü yap kirve bende kartopumdan vazgeçtim Beste varken en trilyoner o kirve onu yapacağım

Son düzenleme:
yaptım yorumumu heryerde önde benim ilk yorum benden

birinci benim tüylü değil

burnumm eski halini koymamıştım hiç farkı görün diyee
tüylüde yetişirr birazdan en azından ikincilik elden giştmesinn

burnumm eski halini koymamıştım hiç farkı görün diyee
tüylüde yetişirr birazdan en azından ikincilik elden giştmesinn

önceki halini koyman çok iyi olmuş,sonuç başarılı keyfini çıkar zafeycim

tüylü gezinti o gece kuşu gece gelir artık

bilg.bazı programlar eksik olduğu için jillianı yükleyememişim. şimdi bilgisayarcı arkadaşlar flash diske gerekli ayarları yapıyorlar..eğer olursa akşam deneyeceğim jillianı bakalım yapabilecekmiyim

o beaaaaaaa kurtuldum sen tabi besteyi yap hayatım ona daha iyi yakışır kirvelik,ağanın eli tutulmaz

oda borca girdi seneye kadar rahatlar herhalde X5 bmv.ciip aldı kendine bende hediye yastık örüyorum kuşlu zengin ama cimri olabilir sen daha bonkörsün o gün gelsinde bi hele değerlendirme yaparım

bilg.bazı programlar eksik olduğu için jillianı yükleyememişim. şimdi bilgisayarcı arkadaşlar flash diske gerekli ayarları yapıyorlar..eğer olursa akşam deneyeceğim jillianı bakalım yapabilecekmiyim

kaçda yapacaksın aloooo diyeyim sesini soluğunu merak ediyorum

güle güle kullansın kazasız belasız inşallah.

bilmiyorum ki oğlandan ne zaman fırsat bulursam o zaman yapacağım,kızım bu kiloyla çok zorlanırsam yapmam ben zaten,jillian yoluna gitmeyelim sonra

yaptım yorumumu heryerde önde benim ilk yorum benden

birinci benim tüylü değil

kıs sen şu karın ameliyatından sonra amma narsist oldun lennnnnn...hep ben, en güzel ben, en birinç bennnnn, bu ne ulennnn listemi unutma, yap da göreyim dostu düşmanı bileyim (son günlerde hep kafiyeli takılıyom farkındaysan, en şair ben)

yaptıktan sonra beni arama:18:

allah seni kahretmeye, kuşun modası geçti kızzz..kapuz yapılıyo şimdilerde, 5 dilimlisinden

kartopunun sesini soluğunu mu merak ediyon o dakkalarda muhtelen totosundan soluyo olucak, ben senin yerinde olsam hiç aramazdım

güle güle kullansın kazasız belasız inşallah.

bilmiyorum ki oğlandan ne zaman fırsat bulursam o zaman yapacağım,kızım bu kiloyla çok zorlanırsam yapmam ben zaten,jillian yoluna gitmeyelim sonra

Amin amin güzel günlerde sağlıkla kullansın güzel arkadaşım

ahanda başlamadan tırsanlardan kartopum kız ben 4.5.kere yap denemeden bırakma

anam yap yap bitmez o liste göğüs küçültmeyi baştan sona okumak lazım o kadar boş vaktim yok yoğunum

sorma ne olacak benim bu halim evde de öyleyim ameliyat sonrası benimkine önce benle ilgilen diyorum önceden çocukla derdim

ahahhahahahah bestenin yüzünü görür gibiyim karpuslu yastık arabanın arkasında

o beaaaaaaa kurtuldum sen tabi besteyi yap hayatım ona daha iyi yakışır kirvelik,ağanın eli tutulmaz

hee, bmw'yi de yapmış, artık yollar bile bilecek ağa olduğunu. aslında benim aklıma nldglp'ten önce beste geldi, jeep ve çocuğun özel okul masrafı diye düşünüp, hemen harç-borç değerlendirmesini yapıp, tercihimi pırlantacı nldglp'ten yana kullandım zeküüü kadınım vesselam

yaparsın kısss, vasıfsız bir eleman olaraktan ben yaptım, daha kimler yaptı sen mi yapamıcan? boşuna müdür yaparlarmı seni kapasitenin farkına var ayol

totomun yoğunu okuma boşver, ihtiyacı olanlar okusunlar, görsünler nekadar bilgilendirici yazılarla hizmetlerde bulunduğumu. hergün meme küçültmeden en az 10, jilliandan da 15 beğenim geliyor ona göre

karpuza, burberry logosu da işle tığla, o zaman atmaz

sorma ne olacak benim bu halim evde de öyleyim ameliyat sonrası benimkine önce benle ilgilen diyorum önceden çocukla derdim

aman sen nekahat dönemini bi atlat, sonrasında yien başlarsın önce çocuk önce çocuk demeye...neyseki eniştem şu bakım imtihanından acayip başarılı çıktı. ulen adam hem sana, hem yavruna paşalar gibi baktı. kaprislerine dayanıp gıkını çıkarmadı. yemeklerini hazırlayıp ayyağına kadar getirdi. yemek deyince aklıma geldi, birgün kabaktan o.dolması bile yaptı adam sana

kızım sende ki akıl bende olsa başbakan olurdum

ay cidden ya ne yazılar yazıyorduk ama artık misyonum geyik benim yoruldum yaz yaz bilgi ver nereye kadar parada vermiyorlar

ahahahahah burberry doğru iyi fikir bak o zaman beğenir

aynen öyle önce çocuk felsefem ama kısa bi süreliğine ben oldum

sorma canım kocacım çok iyi baktı bu bakmalar ona yol su herşey dahil hizmet olarak geri dönecek

bi gece ödem atıcı çay yüzünden 6.kere kalktı beni vc ye götürdü ay bak hakket yazınca aklıma geldi çok emeği var bu süreç de nlglpdede gördü kol çantamı bile taşıyor

Yavrişler napıyosunuz.

Bilirsiniz ben geri dönük oku yok beğeni yap anlamam bu işlerden.

Direk daldım.Nasılsınız.Özledim sizi.Geyıkçi dostlar:)

tevazu göstermeye başlamışsın hayırdır:44: kesin bişiler isticen kesinnnnn benim de aynı; misyonum da vizyonum da artık geyik, ahanda en boynuzlu olanından çekemeyenler boynuz taktırsın da sloganım

ahh burberry ahhh, tepeden tırnaa bi insanı donatmak nassı bi duygu bi de bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…