• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ay kendini beğenmiş :33: ben yalar yutarım seni :76::76::76:

yala beni, ama birazcık nldglp'e de bırak, o da çok sever beni bilirim, hatta kartopuma, zefeye, mirine, seyda'ya, c1186 'ya serap38'e, dendere, seraya, bentoprağa, burcuya, felura, lopeze (yaz yaz bitmedi, iş yoğun uzatamıyorum:26:) ve tüm diğerlerine....

yala beni, ama birazcık nldglp'e de bırak, o da çok sever beni bilirim, hatta kartopuma, zefeye, mirine, seyda'ya, c1186 'ya serap38'e, dendere, seraya, bentoprağa, burcuya, felura, lopeze (yaz yaz bitmedi, iş yoğun uzatamıyorum:26:) ve tüm diğerlerine....

bırakırım bırakır merak etme aman amma kalabalığız looooo sürü gibi :1: bazılarına aloooo diyeyim bugün özledim :16:

bırakırım bırakır merak etme aman amma kalabalığız looooo sürü gibi :1: bazılarına aloooo diyeyim bugün özledim :16:

vakti zamanında dostuğumuza "sürü" diyenler de olmuştu..şimdi onların esameleri okunmuyo. keşke onların da sürüsü olsaydı da, bizim paylaştıklarımızı paylaşabilseydiler...neyse geçmişe mazi, yenmişe kuzu denir:1:

bende özledim yaa, nldglp'i çok özledimmm sesini duyasım varr (oğlanlara pırlanta takçak, assolist olarak bedavadan sahne alcak, arayı iyi tutmak lazım:ssz:)

şekercim, madem kuyumcuya kadar gidiyon, seneye biliyon sünnet merasimi yapiciiim benim oğlanlara. gitmişken altınlarını alıver teyzesi:1: altın ucuzladıya ondan diyom:26: şimdiden al koy kenara, seneye hazır olur:9::52:

kısss estetik onun burnu ondan öyle güzel :51:

bak dostluk üzerine çok güzeler dizeleri olan bi video

Sevgi ve dostluk için yazılmış güzel sözler - YouTube

Lütfen bu videoyu izleyin arkadaşlar.Ben hayvanları çok sevdiğim için belki de çok etkilenip tutamayıp ağladım bu video da.Bebekken alınan bir aslan yavrusu ve onun unutmadığı dostları:) Çok etkilendim çok:50:

Ve Bir Dostluk Hikayesi... - YouTube

Lütfen bu videoyu izleyin arkadaşlar.Ben hayvanları çok sevdiğim için belki de çok etkilenip tutamayıp ağladım bu video da.Bebekken alınan bir aslan yavrusu ve onun unutmadığı dostları:) Çok etkilendim çok:50:

Ve Bir Dostluk Hikayesi... - YouTube

Ya izledim hayvanlar insanlardan daha insan :31:ne güzel sarılıyor yalıyor çok özlemiş belli :43:

Sanırım 10 gün sonra 2000 yaparsınız siz sayfalarımızı:) Bu ne muhabbet.Allah arttırsın canikolar:) Gene eğlenmişsiniz bensiz ama adım çok geçmiş sağolun varolun.Okurken hep aranızda olduğumu o kadar hissettirdiniz ki bana:48::48::48:

Evet bugün hızmamı aldım ama istediğim karat büyüklüğünde taş bulamadığımdan altın ama gene taşlı aldım:)

Çeyrek ne demek:53: hepinizin bebelere külçe takacam inşallah maaşallah:21::21::21:

Kartopum,Aledax cım,Zefey cim,Ausencia cım hepinize selam benden.

Diğer 2 cadı için bi şey demiyorum:19: akıllarını alacağım yarın tel de:102:

Sanırım 10 gün sonra 2000 yaparsınız siz sayfalarımızı:) Bu ne muhabbet.Allah arttırsın canikolar:) Gene eğlenmişsiniz bensiz ama adım çok geçmiş sağolun varolun.Okurken hep aranızda olduğumu o kadar hissettirdiniz ki bana:48::48::48:

Evet bugün hızmamı aldım ama istediğim karat büyüklüğünde taş bulamadığımdan altın ama gene taşlı aldım:)

Çeyrek ne demek:53: hepinizin bebelere külçe takacam inşallah maaşallah:21::21::21:

Kartopum,Aledax cım,Zefey cim,Ausencia cım hepinize selam benden.

Diğer 2 cadı için bi şey demiyorum:19: akıllarını alacağım yarın tel de:102:

Kız sen olmazsan biz olmayız :21:adın geçmeden olur mu (nasıl yalakalık yapıyorum sana :))))

çeyrek ve sahnede şarkı yeter teyzesi fazlasına gerek yok :9:

bende taşlı ayakkabı alacağım havam olsun

Kız sen olmazsan biz olmayız :21:adın geçmeden olur mu (nasıl yalakalık yapıyorum sana :))))

çeyrek ve sahnede şarkı yeter teyzesi fazlasına gerek yok :9:

bende taşlı ayakkabı alacağım havam olsun

Ayakkabın da benden olsun.Seç birini:34:

$395471_223147591095336_1733948797_n.jpg $Gece Mavisi Bileği Taşlı Ayakkabı.jpg $Zincirli-taşlı-baharlık-bayan-fantazi-ayakkabı-modeli.jpg $taşlı-ayakkabı-modeli.jpg

İyidir Ausencia:34: Sen nasıl oldun? 3.5 yaşındaki bebe:emir_bebek: nassı:31:

İyidir teyzesi ellerinden öper :60::60::60:

Yaramaz nee yapsam tepemde şuan , oyun oynuyoruz bir yandan da.

İyiyim ben , bomba bombaaa :32:

selam fıstık nasıl ağrın sızın var mı?

ne zevkli hatunlarız :16: zevklerimiz geyiğimiz ortak :32:

Yok tatlım , geçti ama o kadar ilaca geçsin yani :31:

Bir yandan da maçta gözüm , fenerbahçe her yerde elendi bu sene bari türkiye kupasını alalım :ssz:

İyidir teyzesi ellerinden öper :60::60::60:

Yaramaz nee yapsam tepemde şuan , oyun oynuyoruz bir yandan da.

İyiyim ben , bomba bombaaa :32:

Yok tatlım , geçti ama o kadar ilaca geçsin yani :31:

Bir yandan da maçta gözüm , fenerbahçe her yerde elendi bu sene bari türkiye kupasını alalım :ssz:

kız kaç da yatıyor senin maymun :ssz: bu saatte ne oyunu:53: çoktan sütünü içmiş hikayesi okunmuş uykuya dalmış olmalıydı anası gibi gece kuşumu :21:

Back