Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

şekercim, madem kuyumcuya kadar gidiyon, seneye biliyon sünnet merasimi yapiciiim benim oğlanlara. gitmişken altınlarını alıver teyzesi altın ucuzladıya ondan diyom:26: şimdiden al koy kenara, seneye hazır olur

ben sabah 7.sularında ayaktayım canım senin gibi os...os.... yatmıyorum 10.lara kadar karga b.yemiş oluyor benim kalktığım saatte

uleeeen sen kimsinde beni ezikliyon tüylü bamya gelirsem sacını başını yolarım senin koca parası yiyenlerle işim olmaz benim

pirlantamı bana ondan hediye alaydın ya seksüüüüü elbise gecelik alana kadar

Son düzenleme:
şekercim, madem kuyumcuya kadar gidiyon, seneye biliyon sünnet merasimi yapiciiim benim oğlanlara. gitmişken altınlarını alıver teyzesi altın ucuzladıya ondan diyom:26: şimdiden al koy kenara, seneye hazır olur

seneye benimkinin de sünneti var hazırla tüylüüüüüüüüüüüüüüüü

seneye benimkinin de sünneti var hazırla tüylüüüüüüüüüüüüüüüü

bende hazırlayayımmı benide çağıracakmısınız

kartopu çeyrek pahalı anam şimdii dün kuyumcuya gittik anama yüzük bakmak için piyasada çeyrek yok az var diye piyasa fiyatının çok üstünde şuannnnnnnn daaaaaaaa

edepsiz ogltkn herkese saldırıyon bak koskaca müdürü bile tırstırdın
korkma kartopum arkanda jelesec var bi şey yapamaz sana

ha haa sayende saldırgan da oldum, benim ne kadaaan mülayim olduğumu herkesler biliyo bikeremmm

sorma zafey 7.mil.maaş alıyor hatun sırf arazi dizi izliyor,fal baktırıyor,telde saatlerce çene k.k.da çen çen çene nasıl iş bende anlamadım

bebem, olay işimde değil. olay benim marifetli parmaklarımda bi yandan çalışıyorum bi yandan telefonla konuşuyorum, bi yandan msn, bi yandan topik. 10 parmaaamda 10 marifet

tabi canımmm hazırla sen..iki oğlan biliyon dimi

kartopu çeyrek pahalı anam şimdii dün kuyumcuya gittik anama yüzük bakmak için piyasada çeyrek yok az var diye piyasa fiyatının çok üstünde şuannnnnnnn daaaaaaaa
kıs zefey ne çeyreği tam takçak belki de kartopu, ne diye ekonomi öğretiyon hatuna

bravo bravo..... iyi kadıııınnn ...düşünceli kadıın seniii, daha benimkilerin üni sine çok var ama bende seninle aynısını yapardım tek bi farklaa:) tuğbiş mantı 2 kilo gönder, kuğu past, çilekli pasta lütfeenn::))

Ööööööööppppppppppppppp

Amin canım benim . Allahtan dirayetli kadınım vesselam

Yazarım canım tarihi daha netleşmedi , tam kontrole gidecektim doktor hastaneye kaldırılmış.

Eşime göre benim geleceğimi duyunca fenalaşmış adam

O pastadan istiyorum , bir çatal pasta , bir çilek sıralamasıyla o tabağı bitirip 2,5 kilo geri almak istiyorum

Bende iyileşeyim sabah ayrı geyik , akşam ayrı .

Bitti artık suskun aus dönemi

çok geçmiş olsun be ausenciam, umarım kolaylıkla atlatırsın..
istediğin parti olsun, dillere destan bi parti için hazır ol

Ooooooooooooo çok sağlam sözler aldım , sırtım yere gelmez artık

Amaaaan ya ne çok kopmuşsunuz yine , yarısını okudum antibiyotik niyetine

Ağrılarım dindi mi ne

Son düzenleme:

bende harika masa hazırlarım Aslı börek, annenin z.yağlı yaprak sarması,tatlı ve salatayı kendim yaparım patates salatası,yalancı tavuk göksü bende çoooook hamaratım florine

kız sensiz sünnet düğünü olur mu eşin ile seni kirve yapacağım benim miniğe ( o yüzden ogülüye 20.şer lira tak yeter kirve olunca masraf çok olur:))

kız sus takıları engelleme çocuğun sünnet parasıyla burun kaldıracağım

benim sayemde mi yalana bak

ben koca k.k.da 2.bilemedin 3.kişiye dalmışımdır kibarca sevmeyen 2.3.kişidir senin edepsizlik yaptığın çooooook seni bende kurtaramam Çok beceriklisin hakket süpermen anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…