Karga b.ku yemeden bu ne surat bacilar???ben bugun biraz tembelhala yatakta genlesiyorum guzeller.Kartopum o dolmalar ne kaa ahenkle dizilmis.Yapim asamasina hele bayildimmm:) Ellerin dert gormesin canikom.Kiz jelesec seni nassi eziklesem bilemedim...ogulemm sesini cok osledimm bugun k.koy inip pirlanta hizma bakacagim sekerler.para b.k gibi ya bende )) koca calissin ben altinlar,piilantalar alayim.Bugun spor grubu ile birlikteyiz.Hadi opucukledim heppinizi )
Karga b.ku yemeden bu ne surat bacilar???ben bugun biraz tembelhala yatakta genlesiyorum guzeller.Kartopum o dolmalar ne kaa ahenkle dizilmis.Yapim asamasina hele bayildimmm:) Ellerin dert gormesin canikom.Kiz jelesec seni nassi eziklesem bilemedim...ogulemm sesini cok osledimm bugun k.koy inip pirlanta hizma bakacagim sekerler.para b.k gibi ya bende )) koca calissin ben altinlar,piilantalar alayim.Bugun spor grubu ile birlikteyiz.Hadi opucukledim heppinizi )
şekercim, madem kuyumcuya kadar gidiyon, seneye biliyon sünnet merasimi yapiciiim benim oğlanlara. gitmişken altınlarını alıver teyzesialtın ucuzladıya ondan diyom:26: şimdiden al koy kenara, seneye hazır olur
ne haddime üsdadımmmm :18:
ohhhhhh beaaaaa en sonunda bir beğenen çıktı dolmalarımı,teşekkürler canım. şimdiden güle güle tak hızmanı,o güzel burnunada çok yakışacaktır eminim
Ben işe kaçar, sizi yalar yalar yalarrrrrrr :76: :76:
ben işe kaçar, sizi yalar yalar yalarrrrrrr :76: :76:
kız bu nasıl iş kaçta başliiiiiiiiiii
sorma zafey 7.mil.maaş alıyor hatun sırf arazi dizi izliyor,fal baktırıyor,telde saatlerce çene k.k.da çen çen çene nasıl iş bende anlamadım
kısss estetik onun burnu ondan öyle güzel
şekercim, madem kuyumcuya kadar gidiyon, seneye biliyon sünnet merasimi yapiciiim benim oğlanlara. gitmişken altınlarını alıver teyzesialtın ucuzladıya ondan diyom:26: şimdiden al koy kenara, seneye hazır olur
seneye benimkinin de sünneti var hazırla tüylüüüüüüüüüüüüüüüü
bende hazırlayayımmı benide çağıracakmısınız
edepsiz ogltknherkese saldırıyon bak koskaca müdürü bile tırstırdın
korkma kartopum arkanda jelesec var bi şey yapamaz sana
sorma zafey 7.mil.maaş alıyor hatun sırf arazi dizi izliyor,fal baktırıyor,telde saatlerce çene k.k.da çen çen çene nasıl iş bende anlamadım
tabi canımmm hazırla sen..iki oğlan biliyon dimibende hazırlayayımmı benide çağıracakmısınız
kıs zefey ne çeyreği tam takçak belki de kartopu, ne diye ekonomi öğretiyon hatunakartopu çeyrek pahalı anam şimdii dün kuyumcuya gittik anama yüzük bakmak için piyasada çeyrek yok az var diye piyasa fiyatının çok üstünde şuannnnnnnn daaaaaaaa
Eki Görüntüle 704310 Eki Görüntüle 704311 Eki Görüntüle 704312 Eki Görüntüle 704313
Bunları yaptıımmmmmOğlumun üniversiteden arkadaşlarını çağırdım.Çünkü çoğunun ailesi uzaktalar anne babalarından ayrılar.Arada onları çağırırım. Beraber yemek yeriz.Kıyamam hiç birine
Ah canım benim uzat öpeyim ağrıyan yerini geçsinolmadık yerde olmadık zamanda çıkıyor bi şeyler vücutta canım Allah dermansız hastalık vermesin Çok geçmiş olsun şimdiden yaz tam tarihini ameliyatının
Nota cevap : mune nerede tüylü oradakoparamadım oralardan tüylüyü
Allah seni inandırsın Ausencia cım inan aklıma geldin.Ama girip de sana özelden yazmadım.Mune nin topiğinde ismini geçirdim vallahiAma çok hızlı ilerliyor onun topiği.Nereye yazdım bilmiyolum
Geçmiş olsun Ausenciam bilmiyorum yapabileceğimiz bir şey varmı?Çok zor ve gerçekten ağrılı bir dönem yaşadığına eminim.Çünkü eşim de annesi de geçirmişti bu durumu.Çok iyi bilirim.Tez zamanda kurtul inşallah tatlım benim.Ne istersen yaparım ben sana.YEterki sen iyi ol.Partiyse parti,börekler,çörekler,...
Ya bizim topik geceleri kepenk indiriyorEki Görüntüle 704411 .Gündüz çalışıyor.Mune nin topik gecelerin topiğiHEr topiğin yeri ayrı Ausencia cım.Akşamları yazsam da buraya sadece kendim yazıp,kendim okuyorum Bu sebeple gece adresim belli artık
çok geçmiş olsun be ausenciam, umarım kolaylıkla atlatırsın..
istediğin parti olsun, dillere destan bi parti için hazır ol
sanırsamkii benimm hayalimdeki iş bu işşş
bravo bravo..... iyi kadıııınnn ...düşünceli kadıın seniii, daha benimkilerin üni sine çok var ama bende seninle aynısını yapardım tek bi farklaa:) tuğbiş mantı 2 kilo gönder, kuğu past, çilekli pasta lütfeenn::))
bende hazırlayayımmı benide çağıracakmısınız
kartopu çeyrek pahalı anam şimdii dün kuyumcuya gittik anama yüzük bakmak için piyasada çeyrek yok az var diye piyasa fiyatının çok üstünde şuannnnnnnn daaaaaaaa
ha haa sayende saldırgan da oldum, benim ne kadaaan mülayim olduğumu herkesler biliyo bikeremmm
bebem, olay işimde değil. olay benim marifetli parmaklarımdabi yandan çalışıyorum bi yandan telefonla konuşuyorum, bi yandan msn, bi yandan topik. 10 parmaaamda 10 marifet
tabi canımmm hazırla sen..iki oğlan biliyon dimi
kıs zefey ne çeyreği tam takçak belki de kartopu, ne diye ekonomi öğretiyon hatuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?