Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

günaydınnnnnnnnnnnn

bugün bende çok sevinçli ve huzurluyum donu kaptımya içim bir rahar bir rahat

yok be güzelim jillian falan yapamadım,çok azimliydim ama olmadı,çünkü okadar uğraştım senin yolladığın linkten videoları indiremedim bilgisayar yüklemedi bir türlü,ona bile jillian ağır geldi ,direk internetten de seyredemedim devamlı koptu durdu hatlar. youtubedan da yüklemeyi beceremedim,saat 11 de pes ettim artık. ama bugün bilgisayarcı arkadaşlardan rica edeceğim onlara flash diske yükletip evde bilgisayara kopyalayacağım çok azimliyim yani,

bu arada tebrikler için teşekkürler arkadaşlar sizlerin sayesinde 1000 e ulaştım sizlerin desteğiyle buralara kadar gelebildim

ii geceler güzel hatunlar. bayaaa ilerlemiş sayfalar ay don da kaçtı iyi mi tebrikler kartopu....

sen Üsküdara giderken homini kırtlak masadakileri yerken biz burada geyik yaptık

amma yedin be maşallah sen kesin baycana gidersin oramı buramı al diye

valla bende gözlerime inanamadım hatta yerlerinden fırladı diyebilirim canım 52 tane bildirim vardı bende de pes dedim yani,dün ne çenem açılmış fırfırlı bir don uğruna

valla bende gözlerime inanamadım hatta yerlerinden fırladı diyebilirim canım 52 tane bildirim vardı bende de pes dedim yani,dün ne çenem açılmış fırfırlı bir don uğruna

hadi kaptın beğenileri de pacalı fırfırlı donuda

ağlarım amaaaaaaa niye ezikliyon beni

yapamazsın yapamazsın yap sana 10.lahmacun ısmarlayacağım

Günaydın k.k.nın en güzel çetesine

kartopum yapsın o jilyını ona bi düzüne don benden

ah be kartopum, sen hiç üzülme, o kadarrr enercii harcamışsın ki, emimin jillian yapmış kadar olmuşsundur

ağlarım amaaaaaaa niye ezikliyon beni

kendi koca totosunu kaldırıp yapamadı ya ondan. bilirsin kıskançlık krizine girince eziklemezse rahatlayamıyo

hadi kaptın beğenileri de pacalı fırfırlı donuda

yapamazsın yapamazsın yap sana 10.lahmacun ısmarlayacağım

bende de 41 beğeni vardı, 41 kere bana
gerçi ne don var ne lahmacun kuru kuru beğeni, tıpkı benim gibi kuru

ahahahahahahah benim kaynana bu dolmaya o.... dolması der hani yoğun kadın sürekli çalışıyor hemen 10.dakika da yapıldığı için herhalde

helal süper görünüyor ellerine sağlık canım

aşkolsun ya yine yaranamadık neyse bu kadarınada şükür, en azından eve telefon açıp kadına yaptırmadım

aşkolsun ya yine yaranamadık neyse bu kadarınada şükür, en azından eve telefon açıp kadına yaptırmadım

yeminle gülmekten karnım ağrıdı kız ben çok severim benim kayınvalideye yaptım 1.2.hemen laf etti o geldi aklıma yazdım

bende kadının yaptığını yemem kendim yapar yerim biz emekçi kadınlarız kartopum

ahahahahahahah benim kaynana bu dolmaya o.... dolması der hani yoğun kadın sürekli çalışıyor hemen 10.dakika da yapıldığı için herhalde

helal süper görünüyor ellerine sağlık canım

abi senin kartopuyla sorunun ne? ne diye EZİKLEYİP duruyon sabahtan beri kızı (ara bozan ikon)

zafey haksızlık yapıldı senle bana o kadar yazdık çizdik donu kartopum kaptı

Allah laretsinde güzelmiş

PPPPP ogltkn sen vee beyynnn hakkımı veremiyciklerrr bizde istiyoruzzz paçalı donada razıyızzz fırfırrr kartopuccmn olsunn bu aradaa tebrik ediyormm kartopuuu helal serviste eller kollarr durmamışş demekkiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…