günaydınnnnn topik ahalisi ve misafirler
cok enerjiğim, hatta nldglp'ten bile daha enerjiğim
hadi kaldırın totoları (toto diyince kartopum artık aklıma sen geliyon, jillian senin totoyu kick yaptımı bebem)
camları açtım, misss gibi hava doluyor topiğe, etrafı düzenledim, çayı koydum..siz uyanana kadar, masayı hazırlayıp geliyom. şöyle güzell bi kahvaltı edek beraber
ii geceler güzel hatunlar. bayaaa ilerlemiş sayfalar ay don da kaçtı iyi mitebrikler kartopu....
kız bi girdim 38.bildirim var abooooow dedim ne oluyorbeğeniler özel mesajlar ay ne çok sevenim var seviyorum sizleri millet
nlglpdede amma beğeni yapmışsın bacım güldün mü bari yazılanlara sen yokken ne kaynattık ne kaynattık
Günaydın k.k.nın en güzel çetesine
kartopum yapsın o jilyını ona bi düzüne don benden
valla bende gözlerime inanamadım hatta yerlerinden fırladı diyebilirim canım52 tane bildirim vardı bende de pes dedim yani,dün ne çenem açılmış fırfırlı bir don uğruna
ağlarım amaaaaaaaniye ezikliyon beni
yapamazsın yapamazsınyap sana 10.lahmacun ısmarlayacağım
saramıyoruz dedikse dolduramıyoruzda demedik ulennnnnnnnnn
Eki Görüntüle 705578
Eki Görüntüle 705579
Eki Görüntüle 705580
Eki Görüntüle 705581
Eki Görüntüle 705582
saramıyoruz dedikse dolduramıyoruzda demedik ulennnnnnnnnn
Eki Görüntüle 705578
Eki Görüntüle 705579
Eki Görüntüle 705580
Eki Görüntüle 705581
Eki Görüntüle 705582
Günaydın k.k.nın en güzel çetesine
kartopum yapsın o jilyını ona bi düzüne don benden
günaydınnnnnnnnnnnn
bugün bende çok sevinçli ve huzurluyum donu kaptımya içim bir rahar bir rahat
yok be güzelim jillian falan yapamadım,çok azimliydim ama olmadı,çünkü okadar uğraştım senin yolladığın linkten videoları indiremedim bilgisayar yüklemedi bir türlü,ona bile jillian ağır geldi,direk internetten de seyredemedim devamlı koptu durdu hatlar. youtubedan da yüklemeyi beceremedim,saat 11 de pes ettim artık. ama bugün bilgisayarcı arkadaşlardan rica edeceğim onlara flash diske yükletip evde bilgisayara kopyalayacağım çok azimliyim yani,
bu arada tebrikler için teşekkürler arkadaşlar sizlerin sayesinde 1000 e ulaştım sizlerin desteğiyle buralara kadar gelebildim
ağlarım amaaaaaaaniye ezikliyon beni
hadi kaptın beğenileri de pacalı fırfırlı donuda
yapamazsın yapamazsınyap sana 10.lahmacun ısmarlayacağım
ahahahahahahah benim kaynana bu dolmaya o.... dolması derhani yoğun kadın sürekli çalışıyor hemen 10.dakika da yapıldığı için herhalde
helal süper görünüyor ellerine sağlık canım
ara gazı veriyormuşsun gibi geldi bana, o kadar eziyetti çektikten sonra lahmacun kesmez beni kebap dersen o başka
ah be kartopum, sen hiç üzülme, o kadarrr enercii harcamışsın ki, emimin jillian yapmış kadar olmuşsundur
aşkolsun ya yine yaranamadıkneyse bu kadarınada şükür, en azından eve telefon açıp kadına yaptırmadım
bende de 41 beğeni vardı, 41 kerebana
gerçi ne don var ne lahmacunkuru kuru beğeni, tıpkı benim gibi kuru
ahahahahahahah benim kaynana bu dolmaya o.... dolması derhani yoğun kadın sürekli çalışıyor hemen 10.dakika da yapıldığı için herhalde
helal süper görünüyor ellerine sağlık canım
sen başla bi 3.kere yap aloooo de bana kebap için gün belirleyelim
abi senin kartopuyla sorunun ne? ne diye EZİKLEYİP duruyon sabahtan beri kızı(ara bozan ikon)
abi senin kartopuyla sorunun ne? ne diye EZİKLEYİP duruyon sabahtan beri kızı(ara bozan ikon)
zafey haksızlık yapıldı senle banao kadar yazdık çizdik donu kartopum kaptı
Allah laretsinde güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?