HEh hadi bakalım Jelesec hanım veriniz Mune ye cevabınızı
kız ben başbakana cevap vermiş adamımistediğin cevap olsun bebem verdim bile
Bakseeen bi beste nin yanında dilin tutuldu ne hikmetsesoracağını soramadın Erbey e
Can lar ciğerler nerdesiniz looYoksa herkesler Mune nin geyiğine mi kaçtılar:44: Şimdi enselemezsem ben o kaçanlarııı
çok yakında bende bir estetiksever olacağım için buraları okuyorum.muhabbet almış başını gitmiş
muhabbet almış başını gitmiş tabi uzeysecim, ama sen bu kadar çok mesaj düzeltme yaparsan, bizim hızımıza yetişemezsin
ben hızıma da bi estetik dokunuşu attırırım siz benim için endişe etmeyin lütfen...
madem geldik dünyaya nimetlerden faydalanmak gerek dimiben biraz abartıyo olabilirim tamamen ders stresi normalde yapmam öle şeler acil para bulmam lazım baycancııııma.... dökcem önüne servetimi toparla beni diycem
Yemelerden bahsediliyor kim nerde ne yeditoplandınız haberim mi yoook
Ben yemicemçünkü baycana verecek param kalmadı hoş kesilecek yerimde
çok yakında bende bir estetiksever olacağım için buraları okuyorum.muhabbet almış başını gitmiş
ben geldimmmmm nasılsınız fit hatunlar... bu aralar millet başka yerlerde takılıyo galiba pek ıssız kalıyo topik
EEE hastane ziyaretleri canlı canlı ve resimli olur da kontroller resimsiz olurmu? Bugün Jelesec imizin kontrolü vardı doktorda.Geç bir saate randevu olunca biz de öncesi bir kahve buluşması yapalım dedikPalladıum da buluştuk veeee....
Eki Görüntüle 702074 Eki Görüntüle 702075
Yahu kadın 24 saat telefonda.Dedikodu kazanı mübarek.Hiç bitmiyor:) Jelesec telefonuyla Ogltkn ile konuşmakta.Masadaki 3 bardak dan kırmızı ruj lu olanı bana ait:)) Süslüyüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?