Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Tek kelimeyle harikasınız. Ben böyle bişey görmedim ve inanın jeleseci kıskandım sizin gibi arkadaşları olduğu için. Çokgeçmiş olsun jelesec. Gergin güzel günler diliyorum:)

Kötüyüz ya biz,duamız tutmaz.Gene de can-ı gönülden başarılar

Topik derinnn bir sessizlikte Amaa bizim sağımız solumuz hiç belli olmaz.Uyuduğumuzu zannedenler sakın sevinmeyin bir anda ortalığı yakar geçeriz

Hadi dinleyinde kulakların pası silinsin biraz :118: SEVENE ZULÜM EDERİM, YAKAR GEÇERİM A YUSUF CEMMUL SEVGİLERİMLE - YouTube

BEN SENİN YERİNDE OLSAM PILIMI PIRTIMI TOPLAR GİDERİM gecenin bu saati içime canavar kaçtı galiba

günaydınnnnnnnn

en güzel günler, en neşeli mayıslar bizim olsun

güneş, temiz hava, masmavi gökyüzü, dostlarım, topikdaşlarım, sahip olduklarım ! hepinizin farkındayım....hepinizi seviyorum

aah balam ahh,
sessizlik demişsin ama bence herkes temizlikte bahar geldi, ev ayrı, iş ayrı kalktı koptu..dolaplara girildi, çekmeceler boşaltıldı çocukların küçülenleri verilip, sevaba girildi. tüller camlar, kapılar, heryer missss. bal dök yala :76:

jelocanım yoksa senin öyle değil mi pok mu götürüyo 3 erkek mıçıp batırdımı evi ay benimki pür-ü pak, ışıl ışıl çekemeyen anten taksın

ben yıktım geçtim zaten sosyal medya sallandı fotolarla

hiiiiiiiç bi yere gitmem k.k.nın demir başıyım pılı pırtı sen topla

günaydınnnnnnnn

en güzel günler, en neşeli mayıslar bizim olsun

güneş, temiz hava, masmavi gökyüzü, dostlarım, topikdaşlarım, sahip olduklarım ! hepinizin farkındayım....hepinizi seviyorum

Günaydın canlaaaaaaaar

amin gönlü güzel kibar,sevgi dolu arkadaşlarım en güzel günler bizlerin olsun inşallah ben farkında olunmayacak gibi değilim zaten ışık saçıyorum

bende seni seviyom hepinizi seviyorum beste hariç

ben dolaplarımı halledeli çok oldu kezban dağıttım dağılacakları

nok götürsün hiç umrum değil önemli olan şu dönem seksüüüüü karnım

Sakın kiloluyum deme düşer bayılırım.Çünkü seni çıtı pıtı minyon biri olarak kafamda canlandırdım.

Oooooo sende beni hiç olmadığım biri gibi hayal etmişsin yahu tüylü

Hem bekar , hem ÇITI PITI

Boydan minyonum evet onu tutturdun 1,63 ' e 62 kg .

Günaydınlar bu arada herkese , evi missss gibi olanlara , ... götürenlere (bu sabah kibarlığım üzerimde ) hepinize günaydınlaaaaaaaaaaaaar

.... aramızda yok ama birde kalbi ... götürenler var , onların hali nicedir yahu , iflah olmazlar (sabah sabah bu sosyal mesajı neden verme gereği duydum bilemedim )

Ben gidip ders çalışayım en iyisi

günaydın
benim çok uykum var yaa

Son düzenleme:

Çıtı bıtı gönlü güzel ausencia günaydın

benim ev nok götürüyor selamını aldım Allah ıslah etsin onları iflah olmazlar diyorsan doğrudur ( ben alttan mesaj vermeyi severim :)))

doktora yaptın çalışa çalışa canım ya

Az kaldı canım , sırada o var

Beynimi kötülüklerden arındırma yogası ders çalışmak benim için , hem siyaset okuyarak belki ilerde başkakan falan olurum , daha gencim önüm açık çıtı pıtıyım da zaten

İlk icraatımda hastanelerdeki estetik operasyonları sonrası , kıskananlar için (örnek ausencia) refakatçı yasağı getireceğim ( nldglp , ogltkn )

Tek kelimeyle harikasınız. Ben böyle bişey görmedim ve inanın jeleseci kıskandım sizin gibi arkadaşları olduğu için. Çokgeçmiş olsun jelesec. Gergin güzel günler diliyorum:)

Harika insanlarız gerçekten katılıyorum sana onlar canlarım görünenle görünmeyeni ile hepsini çok seviyorum saolsunlar varolsunlar

çok teşekkürler nolac gergin gergin gezelim inşallah

kız bizim kızlar yüz yogasına sardılar :) beyin yogası da iyiymiş ders çalış devam o zaman ben melek gibi biriyim hiç kötülük düşünmem bana gerek yok

ahahahahah keşke kıskananlar senin gibi iyi niyetli olsa kıskanan sen ol canım ya senden zarar gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…