Şöyle bir ceeeeeee diyerek hemen kaçıyorum
Keyiler bomba mı , okumadım geçmişinizi neler kaçırdım bilmiyorum.
Hafta sonu sınavlarım var , hiç çalışmamıştım şimdi yumurta + kapı + ben fena haldeyiz
Pazardan sonra geyiğin dibine vurmayan ausencia yı , alın ne yaparsanız yapın
Öpüldünüz güzeller, az zihin açıklığı dileyin bana , belki tutar
Topik derinnn bir sessizlikteAmaa bizim sağımız solumuz hiç belli olmaz.Uyuduğumuzu zannedenler sakın sevinmeyin bir anda ortalığı yakar geçeriz
Hadi dinleyinde kulakların pası silinsin biraz :118: SEVENE ZULÜM EDERİM, YAKAR GEÇERİM A YUSUF CEMMUL SEVGİLERİMLE - YouTube
BEN SENİN YERİNDE OLSAM PILIMI PIRTIMI TOPLAR GİDERİMgecenin bu saati içime canavar kaçtı galiba
Topik derinnn bir sessizlikteAmaa bizim sağımız solumuz hiç belli olmaz.Uyuduğumuzu zannedenler sakın sevinmeyin bir anda ortalığı yakar geçeriz
Hadi dinleyinde kulakların pası silinsin biraz :118: SEVENE ZULÜM EDERİM, YAKAR GEÇERİM A YUSUF CEMMUL SEVGİLERİMLE - YouTube
BEN SENİN YERİNDE OLSAM PILIMI PIRTIMI TOPLAR GİDERİMgecenin bu saati içime canavar kaçtı galiba
günaydınnnnnnnn
en güzel günler, en neşeli mayıslar bizim olsun
güneş, temiz hava, masmavi gökyüzü, dostlarım, topikdaşlarım, sahip olduklarım ! hepinizin farkındayım....hepinizi seviyorum
aah balam ahh,
sessizlik demişsin ama bence herkes temizliktebahar geldi, ev ayrı, iş ayrı kalktı koptu..dolaplara girildi, çekmeceler boşaltıldı çocukların küçülenleri verilip, sevaba girildi. tüller camlar, kapılar, heryer missss. bal dök yala :76:
jelocanım yoksa senin öyle değil mipok mu götürüyo 3 erkek mıçıp batırdımı evi ay benimki pür-ü pak, ışıl ışıl çekemeyen anten taksın
Sakın kiloluyum deme düşer bayılırım.Çünkü seni çıtı pıtı minyon biri olarak kafamda canlandırdım.
günaydın
benim çok uykum var yaa
Oooooo sende beni hiç olmadığım biri gibi hayal etmişsin yahu tüylü
Hem bekar , hem ÇITI PITI
Boydan minyonum evet onu tutturdun1,63 ' e 62 kg .
Günaydınlar bu arada herkese , evi missss gibi olanlara , ... götürenlere (bu sabah kibarlığım üzerimde )hepinize günaydınlaaaaaaaaaaaaar
.... aramızda yok ama birde kalbi ... götürenler var , onların hali nicedir yahu , iflah olmazlar(sabah sabah bu sosyal mesajı neden verme gereği duydum bilemedim )
Ben gidip ders çalışayım en iyisi
Çıtı bıtı gönlü güzel ausencia günaydın
benim ev nok götürüyor selamını aldımAllah ıslah etsin onları iflah olmazlar diyorsan doğrudur ( ben alttan mesaj vermeyi severim :)))
doktora yaptın çalışa çalışa canım ya
Tek kelimeyle harikasınız. Ben böyle bişey görmedim ve inanın jeleseci kıskandım sizin gibi arkadaşları olduğu için. Çokgeçmiş olsun jelesec. Gergin güzel günler diliyorum:)
Günaydın yakışıklım
seninde hep uykun var loooo :44:
kahve iç sek iyi gelir
Az kaldı canım , sırada o var
Beynimi kötülüklerden arındırma yogası ders çalışmak benim için , hem siyaset okuyarak belki ilerde başkakan falan olurum , daha gencim önüm açıkçıtı pıtıyım da zaten
İlk icraatımda hastanelerdeki estetik operasyonları sonrası , kıskananlar için (örnek ausencia) refakatçı yasağı getireceğim( nldglp , ogltkn )
hee vallaaa
kansermiyim neyim..
Delüüüü sus be ne kanseri
beynin uyuşmuş ekşın lazım sana gel bana doğru sen
varmı yeni bişeyler.
çekik gözlü eniştenin konusunu kaçırmışım yoksa peteğe sayardım biraz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?