- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
Ben WC stop.Anca burda firsat var stop.Aneye iniyorum,cok ihmal ettim stop.Niye kimse girmemis topige meraktayim stopppp.Herbiriciginize kocamaaaaan GUNAYDIN stop.
teldeydim bebem ondan girmedim bendende günaydın herkese dik yürüyorum diye kıskananlar varmış beni vücudum esnek benim kıskanmayın
bebeleri gezdirdim de gezdirdim. sabah 10 gibi evden çıkıp akşam 7,30 da eve girdik. Hava da pek güzeldi, hiç bizim çocukluğumuzdaki 23 nisan havasında değildi. Bizim zamanımızda 23 nisan oldu mu yağmur boşanırdı. Tiril tiril yazlık kıyafetlerin içinde totomuz hem ıslanır hem donardı.
sen de gelirdin kuşum, gel-e-mesen bile gönlünü, güzel dualarını gönderirdin, bilirim
ben topiğe girdim, sonra önce bi profilime bakiim dedim ki felur delisin memişleri gördüm ve dilim tutuldu yazamadım....ne güzel memeler onlar öyle yaww, keşke küçültme yerine büyütme yaptırma şansım olaydı doğuştan diye düşündürttü bana güle güle keyfini sürsün, ercan bey hakkaten taşş yapmış ona
aynı konuşmayı dün yaptık benim ki ile, yağmur olurdu ve o yağmur çamurda gösteri yapardıkbugündü çok güzel ya dışarı çıkıp şu içine çökmüş karnımı gösteresim var
sorma fleurun ki aman aman dedirtiyor adama süperler bayıldım bende
Son düzenleme: