ilksen hoşgeldin topiğimize, hakikaten bildiğin altın günü gibiydi. iki gün kaldık hastanede ve menü sürekli refresh olup durdu :) tüketim çok olunca, üretim de ayak uydurmak zorunda kaldı. Türk kahvemiz bile vardı, gerisini artık sen düşün.
Evet şekerim kulağım telde,elim işte
Pimpirikli şey seni.Say dur sabaha kadar
ajdayla yarışmak mıihtiyacım mı var deseydin
Arkadaşlar kusura bakmayın tek alıntılayıp cevap yazamıyorum malum ağrılar sızılar devam
ya yuh bana dünya paraları bay ameliyat ol acısı inlemesi ayrı otur akşamı öküz gibi yebenim eş görmesin sabah Ajda ile yarışır oldun estetik ameliyatlarda dedi
baycan yatsın kalsın dua etsin banaailesi ile tatilde diye rahatsız etmedi yoksa 10.kere aramıştım o böylemi şu şöyle mi diye
yok demi linacım manken gibiyim ufak dokunuşlar sadecedoktorumun sihirli parmakları değsin orama burama diye yatıyorum ameliyata
Ayyy eveeet türk kahvemiiiizz,nescafemiiizzz çok güzeldi çokkkAma ağlamak geldi içimden çok fena oldum yaa Özledim sizi Bu şarkıyı dinledikce zaten hep duygulanırım.
https://www.youtube.com/watch?v=XNnaxGFO18o
Nlglpdede pire kadın söyle bana ne zaman banyo yapabilirim :26:
Ben direnlerim çıktığı gün yıkanmıştım.YAni 5.gün Bence vücudunu ellemeden sadece başını yıkadığın suyun akıp gitmesi şeklinde yıkanabilirsinZaten senin de 5.günün bugün
Ben direnlerim çıktığı gün yıkanmıştım.YAni 5.gün Bence vücudunu ellemeden sadece başını yıkadığın suyun akıp gitmesi şeklinde yıkanabilirsinZaten senin de 5.günün bugün
evet hayatım ihtiyacın yok ufak dokunuşlar onlar da zevktendoktorcuuumuzun şifalı parmakları değsin diye arada değişiklik iyidir
Dikiş yerlerine sakın sabun falan sürme.Doktor bana öyle tarif etmişti.Başından akan şampuanlarla az biraz vücudunu yıka.Dikişlere sakın değme.Sonrasını biliyorsun.Dikiş yerlerini ilkönce temiz bir havlu ile tampon şeklinde nemini al.Sonra ılık fön makinesi ile iyice kurut.Hatta tek seferde yetmez.Git gel fön tut üstlerine bebeem.Hadi bıcı bıcıya
benim ki yıkar beni saçımı falan bi şey olmasın loooo? dikişlere anladın sen onu
Bebişim benim 5.gün işte diren çıkınca yıkandım.Bilmemki sen nasıl istersen:44: İstersen küvetin kenarına yere di üstü otur.Başını eğ,yıkasın enişte.Ben 3.gün anneme başımı bu şekilde yıkatmıştım.Banyomu da hem annem hem yardımcı yaptırmıştı
ay açtım bende dinliyorum (gençliğimin şarkısıydı zaten çok severim) sizlerle dinlemek çok keyifliydi bende çok özledim loooo
Ama senin sesinden dinlediğim parçalar 10.numara 5.yıldızdı
perşembeye kadar beklesem mi looookokarmıyım Bi tırsıklığım var biliiin bi şey olur molur diye
ben de özledim ben de
Benim çaldığım parçaları beğenmedin mi ki
Enerjinimi düşürdüler
kuzuu,
ben tek memede bile 15 gün yıkanmamıştım...saçı yıka yeter bence...koltaltı falan ıslak mendillerde sil, dikişler iyice kaynaşsın..ne zaman alcak ozaman yıkan derim
Yaaa Ausencia yaa sen ne şeker bi şeysinBen seni severim,çok seni severimm ohhh hoppidi hopidi yandan https://www.youtube.com/watch?v=ZG2VElpeboY
Ausencia; seni seviyorum arkadaşım o kadar samimi içten yazıyorsun ki tüm yazılarını, bunu kalpten hissediyorum
ben böyle gerilme görmedim hakikaten Memorial hastanesi deeşim eğlenceyi izzeti ikramı görünce banane ben eve gitmem ufaklığa kim bakarsa baksın dedi
karın gerildi güzel olan memelerime minik bi dokunuş daha yapıldıgerilme bahane k.k.da ki dostluk ,dayanışma ,arkadaşlık şahane idi
Jelesec çooooook geçmiş olsun
Bunca hazırlık, süslemeler, çift refakatçi, dansöz ne zaman çıkacak:))))
Keyfinizin yerinde olmasına ve herşeyin yolunda gitmesine sevindimİnşaAllah çok çabuk iyileşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?