Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

K.K.da bi ilk oldu ama inan süperdi birbirini görmemiş ama sürekli yazışmış ,telleşmiş ,mailleşmiş insan topluluğu (bizim çetenin dışındakilerden bahsediyorum )

tam kadınlar matinesiydi

Evet şekerim kulağım telde,elim işte

Pimpirikli şey seni.Say dur sabaha kadar

baycan yatsın kalsın dua etsin bana ailesi ile tatilde diye rahatsız etmedim yoksa 10.kere aramıştım o böylemi şu şöyle mi diye

ajdayla yarışmak mı ihtiyacım mı var deseydin

yok demi linacım manken gibiyim ufak dokunuşlar sadece doktorumun sihirli parmakları değsin orama burama diye yatıyorum ameliyata

Son düzenleme:

evet hayatım ihtiyacın yok ufak dokunuşlar onlar da zevkten doktorcuuumuzun şifalı parmakları değsin diye arada değişiklik iyidir

Ay açtım bende dinliyorum (gençliğimin şarkısıydı zaten çok severim) sizlerle dinlemek çok keyifliydi bende çok özledim loooo

ama senin sesinden dinlediğim parçalar 10.numara 5.yıldızdı

Nlglpdede pire kadın söyle bana ne zaman banyo yapabilirim :26:

Ben direnlerim çıktığı gün yıkanmıştım.YAni 5.gün Bence vücudunu ellemeden sadece başını yıkadığın suyun akıp gitmesi şeklinde yıkanabilirsin Zaten senin de 5.günün bugün

Ben direnlerim çıktığı gün yıkanmıştım.YAni 5.gün Bence vücudunu ellemeden sadece başını yıkadığın suyun akıp gitmesi şeklinde yıkanabilirsin Zaten senin de 5.günün bugün

benim ki yıkar beni saçımı falan bi şey olmasın loooo? dikişlere anladın sen onu

Dikiş yerlerine sakın sabun falan sürme.Doktor bana öyle tarif etmişti.Başından akan şampuanlarla az biraz vücudunu yıka.Dikişlere sakın değme.Sonrasını biliyorsun.Dikiş yerlerini ilkönce temiz bir havlu ile tampon şeklinde nemini al.Sonra ılık fön makinesi ile iyice kurut.Hatta tek seferde yetmez.Git gel fön tut üstlerine bebeem.Hadi bıcı bıcıya

perşembeye kadar beklesem mi loooo kokarmıyım bi tırsıklığım var biliiin bi şey olur molur diye

benim ki yıkar beni saçımı falan bi şey olmasın loooo? dikişlere anladın sen onu

Bebişim benim 5.gün işte diren çıkınca yıkandım.Bilmemki sen nasıl istersen:44: İstersen küvetin kenarına yere di üstü otur.Başını eğ,yıkasın enişte.Ben 3.gün anneme başımı bu şekilde yıkatmıştım.Banyomu da hem annem hem yardımcı yaptırmıştı

ayakta duş alır gibi durabilirmiyim ? küvetimde yüksek benim ya oraya çıkıp inmek mesele yıkansam iyi olacak rahatlarım bakim bi denerim çoluk çocuk uyuyunca

Son düzenleme:
ay açtım bende dinliyorum (gençliğimin şarkısıydı zaten çok severim) sizlerle dinlemek çok keyifliydi bende çok özledim loooo

Ama senin sesinden dinlediğim parçalar 10.numara 5.yıldızdı

ben de özledim ben de

Benim çaldığım parçaları beğenmedin mi ki

Enerjinimi düşürdüler

perşembeye kadar beklesem mi loooo kokarmıyım Bi tırsıklığım var biliiin bi şey olur molur diye

kuzuu,
ben tek memede bile 15 gün yıkanmamıştım...saçı yıka yeter bence...koltaltı falan ıslak mendillerde sil, dikişler iyice kaynaşsın..ne zaman alcak ozaman yıkan derim

aman bana kimse Cem adriyan demesin adamın boğazına sanki yapışmısın ay sarı şeker nasılda suratımız buruştu sesi duyunca kezban mest kendinden geçmiş dinliyor

benim ki yaptırmam diyor doktorda burada yok bi şey olursa başımın etini yersin dedi yerim de

Ömrüm boyunca unutmayacağım bi geceydi sizlerin özverisine inanın bi isim koyamıyorum ogülüm taaaa nerelerden işinden izin alarak 2.minik yavrunu bırakarak yanıma geldin nlglpdede ile kıç kıça yattın arada benim gazlara maruz kaldın sarı şekerim senin enerjin olmasa inan bu kadar iyi atlatamazdım ben bu ameliyatı

sabahın körü kapı açıldı ve

Yatcaz Kalkcaz Ordayım (Gülşen) - YouTube bizim ki süslenmiş ve dilinde bu şarkı

Yaaa Ausencia yaa sen ne şeker bi şeysin Ben seni severim,çok seni severimm ohhh hoppidi hopidi yandan https://www.youtube.com/watch?v=ZG2VElpeboY

Jelesecin karnına bakıyorum sertleş mi diye

Bende sizde ki o samimiyeti görmesem , uğramam bile buralara , hııhhhh topik mi yok başka

Ama şikayetçiyim , son günlerde ne zaman girsem buraya , acayip derecede mutfağa koşasım geliyorr

İyi dileklerin için çok sağol mune

sorma eşimi kıskandığım için dansözü çıkartmadım dermişim

Daha tam bakmadím gerginliğine bakinca yazarım sana...telden giriyorum umarım yazabilmişimdir hata varsa affola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…