- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
''Gaz'' bölümünü yapabilmem için kurufasulye yapmam lazım ahahahahahah
seni tebrik ediyorum böyle seviyeli bir topik daha görmedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
''Gaz'' bölümünü yapabilmem için kurufasulye yapmam lazım ahahahahahah
çevrem hep mütevazi kişiliğimi örnek gösterir evet şöhret oldum doğru ama hiiiiiiiiç değişmedim baycan mı çok ayıp söylemezsem ne olim
Jelesec varya ben hiç inanamıyorum senin ameliyat olacağına.Tarihi aldığında inanırım ancak heralde.
Jelesec varya ben hiç inanamıyorum senin ameliyat olacağına.Tarihi aldığında inanırım ancak heralde.
Ya da ameliyathane kapısında seni yolcularken ancak inanırım.
Aman allahım sanki Kazen! Aah ahh ogltkn bulsana şunun'' saçınızı yolarım'' yazılarını.Seviye görsün topikler ahahahahah
ya canım ben bu sefer okeyim herşeyimle hazırım amma benim biyopsi sonucu ne der bilmiyorum; biliyorsun bentoprağı yapmadı ameliyat doktor
Ne günü gideceksin gün almaya.Bana o gün kahvaltıya gel bebeem
20 si miydi biyopsi? İşte ne zaman konuşmaya gideceksin biyopsiden sonramı öncemi?
zorla davet ettirmek budur :))Ne günü gideceksin gün almaya.Bana o gün kahvaltıya gel bebeem
salıdan sonra doktor buradaymış beste yazdı ararım çarşamba perşembe verir herhalde yok bebem be sana zahmet vermeyeyim hem ben tırsarım senin yavrulardan:18:
zorla davet ettirmek budur :))
tırsık gelemez, aslında gelse sana bir sürü malzeme çkar...çok eğlenceli olursunuz kesinnn :)
ben kaçıyorum güzeller, ikinize de iyi geceler, öpsün sizi 7 cücelerrrr
Tırsacak bi şey yok.Korkan olursa ara odam var oraya koyuyorum gelenler görmüyor merak etme:)
Tırsacak bi şey yok.Korkan olursa ara odam var oraya koyuyorum gelenler görmüyor merak etme:)
Aslında alabilsen Cuma ya verse randevu bana çok güzel uyar ama sana nasıl uyar bilemem.Babamın mevlüdü var perşembe.Çarşamba da anneme yardıma gideceğim.
oki cuma alırım inşallah uygun olur