• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

çevrem hep mütevazi kişiliğimi örnek gösterir :nazar: evet şöhret oldum doğru ama hiiiiiiiiç değişmedim:33: baycan mı çok ayıp söylemezsem ne olim:24:

delüüü, gülmekten helak oldum mütevazi kişilik seni...
fil kulakları için maske kaynağına bakayım dedim ama gerekli kaynak uykuda :30:

Jelesec varya ben hiç inanamıyorum senin ameliyat olacağına.Tarihi aldığında inanırım ancak heralde.

Jelesec varya ben hiç inanamıyorum senin ameliyat olacağına.Tarihi aldığında inanırım ancak heralde.

Ya da ameliyathane kapısında seni yolcularken ancak inanırım.

ya canım ben bu sefer okeyim herşeyimle hazırım amma benim biyopsi sonucu ne der bilmiyorum; biliyorsun bentoprağı yapmadı ameliyat doktor

Aman allahım sanki Kazen! Aah ahh ogltkn bulsana şunun'' saçınızı yolarım'' yazılarını.Seviye görsün topikler ahahahahah

ben her daim seviyemi korudum size de öğretirim biraz beni zorlayacak gibisiniz amma olsun hallederim :9:

Ne günü gideceksin gün almaya.Bana o gün kahvaltıya gel bebeem:34::56:

salıdan sonra doktor buradaymış beste yazdı ararım çarşamba perşembe verir herhalde yok bebem be sana zahmet vermeyeyim hem ben tırsarım senin yavrulardan:18:

Ne günü gideceksin gün almaya.Bana o gün kahvaltıya gel bebeem:34::56:
zorla davet ettirmek budur :))

tırsık gelemez, aslında gelse sana bir sürü malzeme çkar...çok eğlenceli olursunuz kesinnn :)

ben kaçıyorum güzeller, ikinize de iyi geceler, öpsün sizi 7 cücelerrrr:54:

salıdan sonra doktor buradaymış beste yazdı ararım çarşamba perşembe verir herhalde yok bebem be sana zahmet vermeyeyim hem ben tırsarım senin yavrulardan:18:

Tırsacak bi şey yok.Korkan olursa ara odam var oraya koyuyorum gelenler görmüyor merak etme:)

zorla davet ettirmek budur :))

tırsık gelemez, aslında gelse sana bir sürü malzeme çkar...çok eğlenceli olursunuz kesinnn :)

ben kaçıyorum güzeller, ikinize de iyi geceler, öpsün sizi 7 cücelerrrr:54:

pişt uyandır krem yapımına başlayın:9:
Tırsacak bi şey yok.Korkan olursa ara odam var oraya koyuyorum gelenler görmüyor merak etme:)

tamam bebem alo derim bakalım doktor bey beni kabul edecek mi :ssz: hepinizi öptüm

Aslında alabilsen Cuma ya verse randevu bana çok güzel uyar ama sana nasıl uyar bilemem.Babamın mevlüdü var perşembe.Çarşamba da anneme yardıma gideceğim.

Aslında alabilsen Cuma ya verse randevu bana çok güzel uyar ama sana nasıl uyar bilemem.Babamın mevlüdü var perşembe.Çarşamba da anneme yardıma gideceğim.

oki cuma alırım inşallah uygun olur...iyi uykular kaçtım ben

Son düzenleme:
Günaydın güzeller :16:güzel hayırlı neşe dolu bir gün diliyorum hepinize:29:

ogltkne; yorucu bir geceydi galiba :30::17:gelmemişsin bu sabah foruma:9:

Back