• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Yaa sen beni hep böyle yüreklendiriyorsun sağol ogltkn cim.Aynen çok daha güçlü hissediyorum şimdi sanki kendimi.Tam gaz 10 kilo vermek için gayret edeceğim.Artık bu memeler sarkarmı,ne olur bilemem yani.Ama 10 kilo şart.Kolgerme içinde doktor ver demişti.Fotolar için teşekkü:34:

ay sen yine kola döndün mü? 10.kilo ver memeyle birlikte kolu da olursun :29: ne dondurması ne fotosu bacım fransız kaldım ne oliyor orada?

ayh ne ayııııppp
vala bak, girerler eski yazılarına taaaaaaa ne zaman yazdığın yazıyı bulurlar, o da yetmez, alıntılayıp koyarlar topiğe, kısaca ŞAAAAAP diye yapıştırırlar suratının ortasına. Sonra yalvar yakar topik kapatmaya uğraşırsın, demedi deme:52: sakın yalan söyleme:52:

canım jelesecim, :16: sen anladın onu:54:

yok, ne öğle yemeği:19: hillside'a full gün beleşe gircem :32:

Helal olsun ogltkn ciğime.Sana sabah kahvaltısı develi de öğlen Bursa iskender kebapçıda akşamüstü çayını da pelit ya da divan da canikom:34: Jelesec de karnını biçtirip,diktirsin.

anlamam mı bebeyim:9:

benim zaten şu dili paslandırmamam lazım, daha maskeler falan çok ihtiyacım var biliyosun :32:

ayyyyyy karnıma ağrılar girdi göz çevrem kırıştı aney :9: gençken al bolcana derin dondurucuya at bacım yaş ilerledi mi zor olur kavanoz kavanoz çıkma işi:30::1:

Helal olsun ogltkn ciğime.Sana sabah kahvaltısı develi de öğlen Bursa iskender kebapçıda akşamüstü çayını da pelit ya da divan da canikom:34: Jelesec de karnını biçtirip,diktirsin.

artık o da pro kartına bakıp bakıp teselli bulur haa haaa

yalnız nelegelepe bunları yersem, kısa zaman sonra ercan'dan bi randevu da benim için almak gerekir. Bi kahvenin 40 yıl hatrı varmış, şekerli tercihimdir:34:

Hatta haftasonunu bizim malikanede full pansiyon geçirebilirsin.Evim feda olsun sana;))

bak sarı şeker o uzakta ben yanı başındayım :23: yanlış yerdesin :20: lan yine kahvaltı yalan mı oldu:2:

artık o da pro kartına bakıp bakıp teselli bulur haa haaa

yalnız nelegelepe bunları yersem, kısa zaman sonra ercan'dan bi randevu da benim için almak gerekir. Bi kahvenin 40 yıl hatrı varmış, şekerli tercihimdir:34:

Arçelik kahve makinem sana ne istersen yapar şeker.İster sade ister şekerli,ister orta.Ohhh miss 22.kattan bakarız herkese selam ederiz merak etme.AAA ogltkn varya bu kadın diyoki; ben aşağıda ameliyat olurken susun, konuşmayın, gülmeyin, geğirmeyin....biz de bizim eve gelir keyif yaparız canikom.:32::13::16:

Hatta haftasonunu bizim malikanede full pansiyon geçirebilirsin.Evim feda olsun sana;))
canımsın, bu jelesec bi kere böyle demedi beah. Görümcen burada yaşıyo, onda kalırsın dedi her seferinde:76:

ayyyyyy karnıma ağrılar girdi göz çevrem kırıştı aney :9: gençken al bolcana derin dondurucuya at bacım yaş ilerledi mi zor olur kavanoz kavanoz çıkma işi:30::1:
ha haa artık bu saat itibirayle kaz ayakları, burun yanak kenarları derken, maske ŞART oldu bebeğimmm :33:

Arçelik kahve makinem sana ne istersen yapar şeker.İster sade ister şekerli,ister orta.Ohhh miss 22.kattan bakarız herkese selam ederiz merak etme.AAA ogltkn varya bu kadın diyoki; ben aşağıda ameliyat olurken susun, konuşmayın, gülmeyin, geğirmeyin....biz de bizim eve gelir keyif yaparız canikom.:32::13::16:

görmemiş seni 22.katmış:51: bide geğir yok gaz çıkar bari:2:

bak sarı şeker o uzakta ben yanı başındayım :23: yanlış yerdesin :20: lan yine kahvaltı yalan mı oldu:2:

Sen duuur seni kendini beğenmiş prokartlı senii:33: daha neler edecem sana ben:32: kırışık,yaşlı,postiş,ne orijin hepsini baycan yaptı felan... sabah kalvaltısı niyetine bunları yedirecem sana:35:

Aşşağıda ki arkadaşlar selam:3: yukarı gelin :29:

keşke gelseler ne güzel muhabbet ederdik, aslında gerçekten davet etmiştik yalnış mı anladılar acaba:26:

nelegelepem, benim bu jelesecin ameliyatı esnasında yapılmak üzere planlarım mevcut. Madem, oturmayın kalkmayın, gülmeyin, os.mayın diyo, diyorum ki, ercan beyi cepten arayıp ameliyat esnasında birazcık meşgul etsek. Üstelik ameliyatın sonlarına doğru arayalım ki tam dikiş zamanına denk getirelim. Malum arkadaşın dikiş takıntısı var :76: (bu dil de benden sana, ayhh gülmekten çok kırışıyorum bu arada, kaz ayakları oldu fil kulağı)

Aşşağıda ki arkadaşlar selam:3: yukarı gelin :29:

keşke gelseler ne güzel muhabbet ederdik, aslında gerçekten davet etmiştik yalnış mı anladılar acaba:26:

nelegelepem, benim bu jelesecin ameliyatı esnasında yapılmak üzere planlarım mevcut. Madem, oturmayın kalkmayın, gülmeyin, os.mayın diyo, diyorum ki, ercan beyi cepten arayıp ameliyat esnasında birazcık meşgul etsek. Üstelik ameliyatın sonlarına doğru arayalım ki tam dikiş zamanına denk getirelim. Malum arkadaşın dikiş takıntısı var :76: (bu dil de benden sana, ayhh gülmekten çok kırışıyorum bu arada, kaz ayakları oldu fil kulağı)

Sen duuur seni kendini beğenmiş prokartlı senii:33: daha neler edecem sana ben:32: kırışık,yaşlı,postiş,ne orijin hepsini baycan yaptı felan... sabah kalvaltısı niyetine bunları yedirecem sana:35:

çevrem hep mütevazi kişiliğimi örnek gösterir :nazar: evet şöhret oldum doğru ama hiiiiiiiiç değişmedim:33: baycan mı çok ayıp söylemezsem ne olim:24:

10.kere daha gönderseydin bacım az olmuş:37: adamı meşgul etmeyin yok benim oram yok buram kafasını şişirmeyin yolarım hepinizi :22:

Back