Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Serap,seni çok merak ediyorum.
bende'de yok :) almayı'da düşünmüyorum :) alan malum çok değişiyor:) jelesec'cim sakın üstüne alınma sözüm sana değil:)
Selam doğrucu davut nasılsın?
ben de, ama ben hep nedense seni kumral hayal etmiştim :) sarışın diyince şaşırdım bak şimdi...umarım jelesecin ameliyatı bizim için büyük buluşma olur ve tanışırız.Serap,seni çok merak ediyorum.
Jelesec gene hayalet oldu:82:
Jelesec gene hayalet oldu:82:
ben de, ama ben hep nedense seni kumral hayal etmiştim :) sarışın diyince şaşırdım bak şimdi...umarım jelesecin ameliyatı bizim için büyük buluşma olur ve tanışırız.
havası batsın prolunun yemek topiğinde kadına ne pişireceğine karar veriyodur allah bilir
Ya kızlar benim acaip moralim bozuk aslında.Tatilden geldikten sonra benim bir iştahım açıldı.Habire gırtlak, tumba yatak şeklindeyim.Bugün ciddi şekilde diyete girdim bakalım ne yapacağım.Ameliyat sonrası yaptığım diyete dönüyorum.Ercan beyin dediği şekilde yani.Akşamları çok az bir parça et ve salata.Öğlenleri sebze.Arada yoğurt ceviz falan.Sabahları yulaf ezmesi yumurta beyazı...şeklinde.Bana şans dileyin yaa
ayh evet şekerim, accaayip değiştiriyor insanları. Hemen karşısındakileri eziklemeye başlıyolar. Hatta garip gurip ikonlar kullanıyolar
iyi valla, tek kovulmadığım köy burası artık benim
ne o len benim ameliyatı tanışma topiği haline getirmeyin altta kesilip biçiliyor olacağım biraz saygı duyun gırgır şamata dedikodu yok ben çıkana kadar okimi?
Dikkat ettinizmi akşam dan sabaha gitmişim :))) herkes sabah ne yediğiyle başlar öğleni akşamı yazar...Herkes Mersin e ben tersine
Sen ilkönce baycanı bulda gününü al ilkönce.Bu gidişle aralık a kalacan.
sen yakında buradanda kovulursun dilin çok uzadı senin:76::76::76::76::76::76::76:
canım nldglpcim,
sen moralini ne diye bozarsın. dondurmanı beğendim diye mi yoksam? hımm enfes görünüyodu bu arada
şaka bi yana, insanın beyni bazen her şeye itiraz etme, iyi olan herşeyi reddetme moduna geçiyor. O da, yeni başlayacak olan, disiplin dönemine ön hazırlık aslında. Yediklerime sayayım, yattığıma sayayım diyerek, hem diyetine hem sporuna istikrarla devam etmeni sağlayacak bak göreceksin. Zaten taş bebek gibisin, hele o yorum yazdığım fotoğrafındaki doğallığına, güzelliğine bayıldım, maşallah arkadaşıma
canım nldglpcim,
sen moralini ne diye bozarsın. dondurmanı beğendim diye mi yoksam? hımm enfes görünüyodu bu arada
şaka bi yana, insanın beyni bazen her şeye itiraz etme, iyi olan herşeyi reddetme moduna geçiyor. O da, yeni başlayacak olan, disiplin dönemine ön hazırlık aslında. Yediklerime sayayım, yattığıma sayayım diyerek, hem diyetine hem sporuna istikrarla devam etmeni sağlayacak bak göreceksin. Zaten taş bebek gibisin, hele o yorum yazdığım fotoğrafındaki doğallığına, güzelliğine bayıldım, maşallah arkadaşıma
bebeyim,
bu gece ikon seçimine hastayım...ne ulen bu dili sağlı sollu çalışan ikonlar? haa haa çok tuhaf görünüyolar
ben 3.5.topiğe girer yazarım mememin azı... bip etti diye işsiz kalır günleride boş sen merak etme geleceğim işte bu hafta tahlilleri getireceğim baksın diye
yok, ne öğle yemeği hillside'a full gün beleşe gircemne istiyon bacım bukadar yağ çektiğine göre kahvaltı kesmez beni öğlen yemeğine mi gelim diyeceksin nelglpdye