• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Günaydın nldglp :) dogum günün kutlu olsun senin için her dakikasını mutlulukla dolduracagın tüm dileklerinin gerçekleştiği sağlık dolu bir yıl temenni ediyorum
Canlar,kuzular,tatlılar hepimize güzel ve hayırlı bir gün olsun.Jelesec mis mis temizlensin.Gerçi kadın gelmeden paraladı kendini. kendi temizledi heryerini.Kadına ne kaldı annamadım:1: Ogltkn cim muç muç tatlım benimm.Panter im bol kazançlar olsun inşallah.Yaprak,bentoprak,bestemelodi....selam kızlarrr:16:

ya panterim sanki ogltkene ye gıcık vermek istemişsin gibi bir 6.his var içimde :51:ne o avatarındaki saç bacım? bu kız günlerdir saç topiğinde denemediği kalmadı saç yok saç dökülmesi dursun diye hergece kafa derisini kanatana kadar masaj yapıyor:14: sen koca at kuyruklu saçı koy profile çık çık çık çok ayıp arkadaş dedik bağrımıza bastık hemen kaldır kel bir resim koy ogltknem için:29:
valla ben bu arkadaşın nickine uyuzum hep yazarım görmemişin nicki gibi :30: bende bi garibim yarın kadın gelecek dünya para bayacağım bugün dünya iş yaptım yine haniya bana para:ssz:
duyan da büyük bi problem sancak deliiii...Dökülmem var, ve bakım yapıyorum:34: 1 ay sonra sorarsın sen bana "nassı gidiyo roller" diye. işte o zaman ben de, salıncak kurulup sallanılabilecek kıvama gelen saçlarımı savuraciiiim yüzüne :33:

yokcanım est....:17:
demek ogltken in böyle bir sorunu var gerçi mevsimden dolayı hepimizde var ben bir ara konuşayım bakimmm onunla ..
engin bilgilerimi paylaşayım:29:
netten tarama özürlü resim arıyorum:52::52:bulursam koyayım bari:ssz:
sen ve siz yine bagrınıza basın beni:42:
cok zor bu nick olayı ya harfleri ararken telef oluyorum resmen :27:
yapmasaydın ya güzelim ne yordun kendini ''benim anacımda hep öyle dert yanar bedava hizmetçiyim bu evde diye''ev hanımlarının ortak derdi işte ne yapıcan:18:

panteriçem, evet mevsimden sebepli yoğun, ama kendimi bildim bileli de hep dökülür. Roller yapıyorum, başlarda çok istikrarlı gidemesem de, artık hergün yapıyorum. Şimdilik iyi gidiyor. BAkalım yine de 1-1,5 ay kadar aralıksız deneyip sonucu görmek lazım. Zira kullananlar hep çok memnun.

Niye kimse yok?45.yaşıma girmeme 25 dak.kaldı. Hadi gelin beraber kutluyank:) :46:

amanınnnn, canım sarı şekerim, taş bebeğim, afet-i devran nldglpciğimm,
nice nice mutlu yıllar !! Yeni yaşının, istediğin her şeyi sana getirmesi dileğiyle...Güzel, gülen yüzün hep gülsün

Eklentiler

• $imagesCA188DPX.jpg
    $imagesCA188DPX.jpg
    9,7 KB · Görüntüleme: 21
10 dakikaya takıldım canım.
Doğrusu ilk yazdığında tam anlamamıştım ikinci tarifinde anladım.Ben yazdığım saat oralardayım.Bazen erken gittiğim oluyor müsaitse hemen alıyor.Kısmet belki görüşürüz.Kızlar cuma falan diye yazmışlar sanırım onlar cumaya randevu alacaklar.Bu hafta bir tek çarşamba müsaitim bende.

Eklentiler

• $imagesCAR8M8KK.jpg
    $imagesCAR8M8KK.jpg
    6,7 KB · Görüntüleme: 24
çok boktan bir güne başladım:43: umarım böyle gitmez amma bütün keyfim kaçtı :ssz: büyük oğlum olaya gülmekten katılıyor ben sinirden sigara sigara üstüne durumundayım:ssz::ssz::ssz::ssz:

Nlglpdem canım benim :16:seninde canını sıktık kusura bakma çok öptüm

aman sıkma canını be jelesecim, Atatürk'ün çok sevdiğim bi lafı, benim neredeyse hayat felsefem : Olan olmuş, ölen ölmüş;) artık ne kadar uğraşsan da durumu değiştiremezsin. O yüzden sen de, nldglpim de üzülmeyin, önünüze bakın. ikinizi de çok seviyorum. Sen hatta sigarayı bırak, ercana bak ;) naaptın aradınmı cuma gidiyonmu?

ben toprak, 10dk ya takıldım cevap veremiyorum. Gerçi buradan yazmıştım rolleri, tekrar özelden göndermeme bile gerek yok . Kafana takılan olursa yine yardımcı olurum. Sevgiler

aman sıkma canını be jelesecim, Atatürk'ün çok sevdiğim bi lafı, benim neredeyse hayat felsefem : Olan olmuş, ölen ölmüş;) artık ne kadar uğraşsan da durumu değiştiremezsin. O yüzden sen de, nldglpim de üzülmeyin, önünüze bakın. ikinizi de çok seviyorum. Sen hatta sigarayı bırak, ercana bak ;) naaptın aradınmı cuma gidiyonmu?

ben toprak, 10dk ya takıldım cevap veremiyorum. Gerçi buradan yazmıştım rolleri, tekrar özelden göndermeme bile gerek yok . Kafana takılan olursa yine yardımcı olurum. Sevgiler

öyle tabi de alışık olmadığım bi durum olunca afalladım :50: yarın gelecek ararım telden konuşurum amma nlglpd ezgi ile konuşmuş bayram sonrası yıllık izine çıkıyormuş baycan kasımın ortasına kalır benim ameliyat gecen sene 11.kasımdı aynı tarihi şey ettirim bari :51:

hımm, 11/11 hiç unutulmaz valla, gerçi bu sene 11'i pazara denk geliyor. O gün yapmaz belki? Bu arada alttaki görüntüye az gülmedim. Senin yazının altına bi reklam çıkmış. Bak ne reklamı :))

Eklentiler

• $medyum süleyman.jpg
    $medyum süleyman.jpg
    103,6 KB · Görüntüleme: 25
Günaydın nldglp :) dogum günün kutlu olsun senin için her dakikasını mutlulukla dolduracagın tüm dileklerinin gerçekleştiği sağlık dolu bir yıl temenni ediyorum

Beste cim teşekkür ederim tatlım.

çok boktan bir güne başladım:43: umarım böyle gitmez amma bütün keyfim kaçtı :ssz: büyük oğlum olaya gülmekten katılıyor ben sinirden sigara sigara üstüne durumundayım:ssz::ssz::ssz::ssz:

Nlglpdem canım benim :16:seninde canını sıktık kusura bakma çok öptüm

İnan ben de çok üzgünüm Jelesec im.Hani derler ya hayatta neler oluyor diye,işte ona bir örnek:)

Benim de kuaförde başım bir tuttu.Resmen bütün enerji menerji gitti bende.Hatta eve geldim nasıl bir bulantı sinirden anlatamam.Baş ağrısı zaten bir anda girdi beynime.Neyse biraz yattım dinlendim ilacımı aldım.Reiki yaptım azcık rahatlayayım diye.

Neyse yayaya şaşaşa DEniz abla Deniz abla çok yaşaaa:46::52:

Deeniz aplaa sen bizim herşeyimizsin ahahahahahahaah:32:

tünaydın dünya güzelleri
afeti devran dogum günün kutlu olsun şekerim tam bir taş bebeksin maşallah:nazar:rabbim nazarlardan korusun inşallah...
jelom herşey olacgına varır sen kafanı takma vardır bir hayır de geç:29:
ogltkn canım sende şifanı bulursun inşallah en kısa zmanda canım benim :16:
bentoprak bestemelodi henüz konuşamasak ta sizlere slm fıstıklar:3::3:

tünaydın dünya güzelleri
afeti devran dogum günün kutlu olsun şekerim tam bir taş bebeksin maşallah:nazar:rabbim nazarlardan korusun inşallah...

Panter im teşekkür ettim tatlım.

duyan da büyük bi problem sancak deliiii...Dökülmem var, ve bakım yapıyorum:34: 1 ay sonra sorarsın sen bana "nassı gidiyo roller" diye. işte o zaman ben de, salıncak kurulup sallanılabilecek kıvama gelen saçlarımı savuraciiiim yüzüne :33:

panteriçem, evet mevsimden sebepli yoğun, ama kendimi bildim bileli de hep dökülür. Roller yapıyorum, başlarda çok istikrarlı gidemesem de, artık hergün yapıyorum. Şimdilik iyi gidiyor. BAkalım yine de 1-1,5 ay kadar aralıksız deneyip sonucu görmek lazım. Zira kullananlar hep çok memnun.

amanınnnn, canım sarı şekerim, taş bebeğim, afet-i devran nldglpciğimm,
nice nice mutlu yıllar !! Yeni yaşının, istediğin her şeyi sana getirmesi dileğiyle...Güzel, gülen yüzün hep gülsün

sari sekerim
kalbine girerim
seni mahvederim
sari sekerim
hadi bize gidelim
bana sekerini ver :34: Güzelim tatlım bitaneeem ne de güzel pastaymış o öyle.Sefiyolum seni:48:

kızlar bundan sonra her fırsatta buradayım. seksi ve güzeller güzeli nlgp, jelom, panter.... hepinize selamlar...
(nglp sanırım diğer topikteki ifadem yeterli olmuştur. affettin dimi kör gözlü arkadaşını)

kızlar bundan sonra her fırsatta buradayım. seksi ve güzeller güzeli nlgp, jelom, panter.... hepinize selamlar...
(nglp sanırım diğer topikteki ifadem yeterli olmuştur. affettin dimi kör gözlü arkadaşını)

Bilmiyolum du bi düşüneyim biraz daha:44: :63:

tünaydın dünya güzelleri
panteriçem, sen bana bildiklerini anlatçan dimi ? roller bi yandan sen bi yandan, rapunzele çevirin bu arkadaşınızı ;)
kıskananlar da (jelecek olii o kişi) çatlayıversin:1:

sari sekerim
kalbine girerim
seni mahvederim
sari sekerim
hadi bize gidelim
bana sekerini ver :34: Güzelim tatlım bitaneeem ne de güzel pastaymış o öyle.Sefiyolum seni:48:

ben de seni sefiyolum taş bebek...pastanda bi detay dikkatini çektimi bakiiimm?

Back