pışttt, kuleden canlı deneme 1-2 jelocan uykuda, ben pusuda:) aksam görebildigim, tanışabildigim tüm dostlar, yolumuz iyiki K.K'da kesişmiş
hey kartopumm, yolculuk bugecemi? Degilse patıye bekleriz:)
Eki Görüntüle 689984 Eki Görüntüle 689987 Eki Görüntüle 689992 Eki Görüntüle 689993
Resimdeki şahıs ÇATALKIRAN
Siz benden sonra nirelere gittiniz.Hastane mi,pastanemi orası yahu
İyi geceler kızlaar
Bayıldım yahuuuu , insan hiç hastane odasını , refekatçıları kıskanır mı
Nasıl kıskandım anlatamam
Jelesec güzelim , güzelleştikçe güzelleşmeye devam ediyorsun , korkarım buluşamayacağım seninle bir dizi operasyona girmeden
Kızlar hepiniz harikasınız , ne muhteşem bir grupsunuz siz yahu .
Hele o terliklerinize öldüm bittim .
Elim boş gelmedim bende , geçmiş olsun demiyeyim geçmiş gitmiş zaten , keyfi kalmış şimdi .
Eki Görüntüle 689390
Çatal koymadım neme lazım , daldırın ellerinizi
Öpüyorum hepinizi , neşeniz daim , karnınız gergin , malum yerleriniz bomba olsun
Ah jelesec vah JElesec sen neymişsin sen
Eki Görüntüle 690041 Eki Görüntüle 690042 Eki Görüntüle 690044 Eki Görüntüle 690043
Eki Görüntüle 689094
Canımız, birtanemiz Jeleseğimiz bugün sabah 9:00 itibari ile karın germe operasyonunu başarıyla atlattı.Son andaki spontan gelişme sonucu,doktorun önerisi ile memişlerin üst lobuna dekolteyi arttırmak için minicik silikonlar yerleştirildi.SONUÇ:B O M B A
Jelesec in ağzından:Bugün beni ziyarete gelen ve telefon ile arayan tüm K:K daki dostlarıma sonsuz teşekkürler
Jelesec in ağzından:Refakatcilerim OGLTKN ve NLDGLP ye ayrıca teşekkürleri borç bilirim
Jelesec in ağzından:Ayrıca telefonda iyi dileklerini ileten KAZEN e de çok teşekkür eder,Aslı börek ten su böreği için teessüflerimi bildiririm.(ÇEte yazdırdı):18:
Jelesec zayıfladı,biz şişmanladık.Bu ne yaww:26:
Çatallardan sonra kaşıkkıran OGLTKN karşınızda.Krem renkli patilerin sahibi NLDGLP veeee Final ...Pelit pastamız Sevgili Lina-k dan
Ogltkn ile ben haftaya lazerlipo olmaya karar verdik.Bunca pasta böreğin hakkından anca lazer lipo gelir
sayfaları çeviriyorum çeviyorum, bitmiyor. memeleri de dolduruldu demekşöyle anlayacağımız dilden konuşun
jelesec, yeni halini çok merak ediyorum canım. meme fotosu istiyorum, bilesin.
keşke siz yedikçe ben kilo alabilsem. onca şeyi yediniz mi gerçekten?? :26:
anam buradan herşeyi yazabiliyoruz değilmi???? kayınvalidem herşeye maydonozsinirden yedim durdum bugün, cevap veremediğim için yemekten çıkardım hırsımı
BAZI SÖYLEMLERİ ŞÖYLEYDİ;
yok ufaklık daha ufak ne anaokulu???? evdesin sen bak miniğetelefonda kimle konuşuyorsun??? akşama ne yemek var???? kaçda geliyor minik ooooo çok geç saati:18: daha neler neler;yorucu birgündü burayı açman süper oldu aşkım
Vallahi hangi dille soyliim bilemedim.Cete dilinden soyleyecek olursam Tass gibi tass ,bomba)
Son durum:Jelesec meme ve karin direnlerini aldi doktor.Tek bir tane onlem olarak birakti.Ogltkn mizi yolcu ettik bu sabah memleketine.Melegimiz uyuyor.Ben ise odayi derleyip topladim.Esi gelip alacak bekliyoruz.Yani taburcu:) Dilerim cook guzel ve sorunsuz bir iyilesme surecin olur jelesekim.Yeni vucudunla mutlu mutlu don aramiza.Seni cok seviyorum bebeem.NLDGLP
Millet (Facebook) deliye hasretken biz akıllıya hasretiz....
çok geçmiş olsun.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?