Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Aman aman burası çatalkemirenlerle dolu:18: hiç almayalım.Ellere kuvvet

sayfaları çeviriyorum çeviyorum, bitmiyor. memeleri de dolduruldu demek şöyle anlayacağımız dilden konuşun
jelesec, yeni halini çok merak ediyorum canım. meme fotosu istiyorum, bilesin.
keşke siz yedikçe ben kilo alabilsem. onca şeyi yediniz mi gerçekten?? :26:

Jelesec zayıfladı,biz şişmanladık. Bu ne yaww:26:

Yiyin yiyin canlarim can bogazdan gelir. Nasil olsa erbey duzelttir tornadan geçirir fazlalıkları.
Bu arada tam parti saatine yetisemesem de ucundan yakaladim sayılır. Nasil memnun oldum sizi tanidigima anlatamam.
O mamalar neydi oyle ya... hayir tam doktordan kilo ver uyarisi almasydim yanima verdiginiz paketi orada tuketidimmm...

Vallahi hangi dille soyliim bilemedim.Cete dilinden soyleyecek olursam Tass gibi tass ,bomba)

Son durum:Jelesec meme ve karin direnlerini aldi doktor.Tek bir tane onlem olarak birakti.Ogltkn mizi yolcu ettik bu sabah memleketine.Melegimiz uyuyor.Ben ise odayi derleyip topladim.Esi gelip alacak bekliyoruz.Yani taburcu:) Dilerim cook guzel ve sorunsuz bir iyilesme surecin olur jelesekim.Yeni vucudunla mutlu mutlu don aramiza.Seni cok seviyorum bebeem.NLDGLP

Hiç kıskanmıyoruuuum

Orada olasım da gelmedi hiç

Jelesec bebek , fıstık gibi oldun kesin

Hadi dön sahalara şöyle gergin gergin

Hepiniz muhteşemsiniz

yazik sana yaaa kiyamam gelelimmi yardima?

jelesec'e geçmiş olsun bir kez daha. insanın böyle arkadaşlarının olması ne güzel.
kalem geldi aklıma. O da benim refakatçimdi. kanepede kıvrılıp uyumuştu, cenin pozisyonunda. üşümüştü.. hem de temmuzda :))))

Millet (Facebook) deliye hasretken biz akıllıya hasretiz....

çok geçmiş olsun.......

Millet (Facebook) deliye hasretken biz akıllıya hasretiz....

çok geçmiş olsun.......

Geçmiş olsun dileğini anladım da,üstteki gönderme kime, inan anlamadım KAzen Bir de bu yazını beğenen sayın Lebensfreu hanım bu yazıyı neden beğendiğinizi cezanız kalktığında yazarsanız çok memnun olurum

Ogltkn yedi yedi,doymak bilmediEn sonunda çatalı yedi

Eki Görüntüle 689233

YA hala katıla katıla gülüyorum Ogltkn ya.Yedik yedik her şey bitti.Ogltkn elinde çatalı dişlerinde gezdirirken gecenin saat 2 si gibiydi.Derin bir sessizlik vardı hatta odada.Çat! diye bir ses...herkes birbirine baktı biranda ve kahkahalar patladı gecenin kör karanlığı ve sessizliğinde...şen kahkahalar, gülüşmeler...sizi çok seviyorum çokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…