kezban yazan, cem'i gönderen ellerin dert görmesin bebemmmm, estetiğe ihtiyaç duymasın
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma , imajım fenaaa
Siz gelin yalovaya , hamam sefası yapalım
Tellak benim
İstanbulda değilim tatlım yoksa , envayi çeşit dolmalarla gelirdim.
Bu arada ; sevgili nldglp (nam ı değer tüylü ) , lina -k , kartopu , aledax , bentoprak .....ve diğer ahali... Hani benim zeytinyağlı kuru dolmama ve salataya oylarınız
5 oy a , hamam sefasında çengide bedava![]()
duyduğum kadarıyla cep telefonun pek bi afiliymiş. senin oğlana söylede sana whatsapp yüklesin canım bi zahmet. bu arada seni aradım duymadın
ben whatsapp için davet yolladım sana![]()
ahhh be kartopum, sen bu mesajı göremeyeceksin bugün ama ben yazmadan duramadım. jelocanın kullanamadığı telefonda o davet aralarda kaynar gider....sen sakın kabul etmiyo diye üzülmeyesin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ağlayayımmi güleyimmi bilemedim karışık duygular içindeyim ogülü
mesajını okuyorum şimdi,hemde işyerinde masamın başında. gece gelen bir telefonla yola çıkamadık malesef bizim gidiş cumartesiye kaldı büyük ihtimal yine bir sorun çıkmaz ise. yani hamam partinize katılacağım akşam geç saatlerde
zaten inanıyordum şimdi tescilledim insan bir şeyi gerçekten canı gönülden çok isterse gerçekleşiyor,öyle yada böyle. dolayısı ile akşam yanınızdayım:118:
annnnnnnaaaammmm günün haberi !!!
kısss kartopuuuu, oley oley oleyyyyyy.....kocan hep yanında nassı olsa yine yaparsınız balayını, bu sefayı kaçırmadığına çook sevindimmmmmakşama görüşürüzzzz
![]()
jelesec girdi mi ameliyata? yanına giden ya da Onunla konuşan olursa yaprak selam söylüyor dersiniz...
yarım saate çıkıyorum...köprü de 6 civarı olurum. nassı olur köprü, sırat köprüsüne döner mi![]()
Evet girdi ben nldglp ve bentoprak yanındaydık çok başarılı bir operasyon geçirdi ben çıkarken keyfi gayet yerindeydi bugün laklaktan fırsat bulamaz herhalde girip yazmaya![]()
Evet girdi ben nldglp ve bentoprak yanındaydık çok başarılı bir operasyon geçirdi ben çıkarken keyfi gayet yerindeydi bugün laklaktan fırsat bulamaz herhalde girip yazmaya![]()
jelesec girdi mi ameliyata? yanına giden ya da Onunla konuşan olursa yaprak selam söylüyor dersiniz...