Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Serap,seni çok merak ediyorum.

Doktorumuz aynı gittiğinde rica et göstersin sana resmimi .) bende sarışınım inşallah en kısa zamanda tanışırız canım.

Hepinize selamlar sevgiler duş ve ütü işlerim var malum yarın iş mutlu kalın.:)))

Son düzenleme:
bende'de yok :) almayı'da düşünmüyorum :) alan malum çok değişiyor:) jelesec'cim sakın üstüne alınma sözüm sana değil:)

Selam doğrucu davut nasılsın?

ayh evet şekerim, accaayip değiştiriyor insanları. Hemen karşısındakileri eziklemeye başlıyolar. Hatta garip gurip ikonlar kullanıyolar

iyi valla, tek kovulmadığım köy burası artık benim

Serap,seni çok merak ediyorum.
ben de, ama ben hep nedense seni kumral hayal etmiştim :) sarışın diyince şaşırdım bak şimdi...umarım jelesecin ameliyatı bizim için büyük buluşma olur ve tanışırız.

Jelesec gene hayalet oldu:82:

havası batsın prolunun yemek topiğinde kadına ne pişireceğine karar veriyodur allah bilir

Ya kızlar benim acaip moralim bozuk aslında.Tatilden geldikten sonra benim bir iştahım açıldı.Habire gırtlak, tumba yatak şeklindeyim.Bugün ciddi şekilde diyete girdim bakalım ne yapacağım.Ameliyat sonrası yaptığım diyete dönüyorum.Ercan beyin dediği şekilde yani.Akşamları çok az bir parça et ve salata.Öğlenleri sebze.Arada yoğurt ceviz falan.Sabahları yulaf ezmesi yumurta beyazı...şeklinde.Bana şans dileyin yaa

ne o len benim ameliyatı tanışma topiği haline getirmeyin altta kesilip biçiliyor olacağım biraz saygı duyun gırgır şamata dedikodu yok ben çıkana kadar okimi?

Dikkat ettinizmi akşam dan sabaha gitmişim :))) herkes sabah ne yediğiyle başlar öğleni akşamı yazar...Herkes Mersin e ben tersine

ayh evet şekerim, accaayip değiştiriyor insanları. Hemen karşısındakileri eziklemeye başlıyolar. Hatta garip gurip ikonlar kullanıyolar

iyi valla, tek kovulmadığım köy burası artık benim

sen yakında buradanda kovulursun dilin çok uzadı senin:76::76::76::76::76::76::76:

ne o len benim ameliyatı tanışma topiği haline getirmeyin altta kesilip biçiliyor olacağım biraz saygı duyun gırgır şamata dedikodu yok ben çıkana kadar okimi?

Sen ilkönce baycanı bulda gününü al ilkönce.Bu gidişle aralık a kalacan.

Dikkat ettinizmi akşam dan sabaha gitmişim :))) herkes sabah ne yediğiyle başlar öğleni akşamı yazar...Herkes Mersin e ben tersine

mersin mi serap38 mersinli hatta oraya gelin gidebilir neyse özel hayatı deşifre etmeyeyim

canım nldglpcim,
sen moralini ne diye bozarsın. dondurmanı beğendim diye mi yoksam? hımm enfes görünüyodu bu arada

şaka bi yana, insanın beyni bazen her şeye itiraz etme, iyi olan herşeyi reddetme moduna geçiyor. O da, yeni başlayacak olan, disiplin dönemine ön hazırlık aslında. Yediklerime sayayım, yattığıma sayayım diyerek, hem diyetine hem sporuna istikrarla devam etmeni sağlayacak bak göreceksin. Zaten taş bebek gibisin, hele o yorum yazdığım fotoğrafındaki doğallığına, güzelliğine bayıldım, maşallah arkadaşıma

Sen ilkönce baycanı bulda gününü al ilkönce.Bu gidişle aralık a kalacan.

ben 3.5.topiğe girer yazarım mememin azı... bip etti diye işsiz kalır günleride boş sen merak etme geleceğim işte bu hafta tahlilleri getireceğim baksın diye

ne istiyon bacım bukadar yağ çektiğine göre kahvaltı kesmez beni öğlen yemeğine mi gelim diyeceksin nelglpdye

Yaa sen beni hep böyle yüreklendiriyorsun sağol ogltkn cim.Aynen çok daha güçlü hissediyorum şimdi sanki kendimi.Tam gaz 10 kilo vermek için gayret edeceğim.Artık bu memeler sarkarmı,ne olur bilemem yani.Ama 10 kilo şart.Kolgerme içinde doktor ver demişti.Fotolar için teşekkü

bebeyim,
bu gece ikon seçimine hastayım...ne ulen bu dili sağlı sollu çalışan ikonlar? haa haa çok tuhaf görünüyolar

çalışan demir bas tutmaz canım benim hele dili kesin çalıştırmak lazım yoksa konuşmayı unutursun anladın sen onu

ben 3.5.topiğe girer yazarım mememin azı... bip etti diye işsiz kalır günleride boş sen merak etme geleceğim işte bu hafta tahlilleri getireceğim baksın diye

ayh ne ayııııppp
vala bak, girerler eski yazılarına taaaaaaa ne zaman yazdığın yazıyı bulurlar, o da yetmez, alıntılayıp koyarlar topiğe, kısaca ŞAAAAAP diye yapıştırırlar suratının ortasına. Sonra yalvar yakar topik kapatmaya uğraşırsın, demedi deme sakın yalan söyleme

canım jelesecim, sen anladın onu

ne istiyon bacım bukadar yağ çektiğine göre kahvaltı kesmez beni öğlen yemeğine mi gelim diyeceksin nelglpdye
yok, ne öğle yemeği hillside'a full gün beleşe gircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…