Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ahh bebem ahh,
maraton ki ne maraton....bu yaz bi hafta sonu zorla getirtçem seni buraya...halimi göresin, görüp de yazasın diye

bentoprak, hoşgeldin, sefalar getirdin..

nasıl oldun ? daha iyice misin?

Çok şükür çoook iyiyim ogltkncim sağol Gün geçtikçe daha iyiye gidiyorum.Oldu da bitti tam zamanında oldum.Kontrolum var malum günde benimde sende orda olacakmısın.Hala tanışamadık çok merak ediyorum

tanışmamış olmak ile bi şey kaybetmiş sayılmazsın uyuzun teki

İyi olmana çok sevindim Allah kısmet ederse oradayım Uyuz tarafımı bi tek jelocana gösteriyorum, o yüzden beni öyle biri sanıyo. Halbuki alakam yok

İyi olmana çok sevindim Allah kısmet ederse oradayım Uyuz tarafımı bi tek jelocana gösteriyorum, o yüzden beni öyle biri sanıyo. Halbuki alakam yok

Nereye gidiyonuz looo bensiz gizli uyuzsun ama seviyorum seni uyuz muyuz idare edeceğiz artık ne yapalım

Nereye gidiyonuz looo bensiz gizli uyuzsun ama seviyorum seni uyuz muyuz idare edeceğiz artık ne yapalım

sen hastasın kızım yat evinde dinlen....biz çete olaraktan faaliyet yapiciiizz....foto göndeririz sana...nlocanda gelecek ne de olsa canlı yayın muhabiri, anında face'ten k.k dan bildirim yapar

Kız bizim tüylü nere de looo :44: bilgi paylaşımlarını telden yapıyor artık meme küçültme telde

tüylü kim lennn? tüylü bamya

ay çok güldüğüm bi reklamdır kendisi

aman bırakın bilgi paylaşımını, geyiğe gelin...zira uzak kaldım sizlerden, burnumda tütüyosunuzzzz. gelin de iki muhabbetin belini kıralım

AAAAAAA tanımıyıon mu tüylüyü ausenci taktı o adı bizim Nil kırmızılı tüylü avatarı vardı ya

AAAAAAA tanımıyıon mu tüylüyü ausenci taktı o adı bizim Nil kırmızılı tüylü avatarı vardı ya

süper yakıştırmış, tüylü diyek bundan sonra ona....ayhh burda olsa ne çemkirirdi, tüylerim yok bi kere, tüm vücut lazer yaptırdım ben diye

Eski göğüs küçültme topik ablaları yeni geyik ustaları! Hepinizi bir arada burada anca yakalarım diye buraya yazıyorum. Şimdi benim yara izlerim hiipertrofikti, kabardı yani. Bir takım enjeksiyonlar ve silikon tabaka kullandım. Şimdi kabarıklık geçti. Silikon tabakalar birazcık tahriş etti gibi geldi bana, doktor yok çok iyi gelmiş dedi ama.. Sizin de böyle kırmızı mı oluyordu oralar?? Başım dertten bir kurtulmadı yahu. Sonunda Adriana Lima olsam gam yemeyeceğim, postit yine postit

Eskidik demi postit yaşlandık yahu yaş kemale erdi sor bebem sor sana taaaaa uzaklarda olsan da yetişiriz..silikon bantları bu durum oluşmasın diye başta kullandırıyor bizim totosu kalmış doktor faydasını görürsün mutlaka arada bana da kızarıklık yapmıştı ama geçti sonradan...geçiyor canım merak etme Adriana lima bide çoluklu çocuklu benim ki oda doğurmuş sende doğurmuşsun bak diyor

süper yakıştırmış, tüylü diyek bundan sonra ona....ayhh burda olsa ne çemkirirdi, tüylerim yok bi kere, tüm vücut lazer yaptırdım ben diye

O ausenci yakıştırır ay o Nİl hep çemkirik zaten aman o lazer yaptırmış bende her ay sir ağda yaptırıyorum lazer acıtıyor diye tısıyom

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…