ahh bebem ahh,Günaydın herkeseİyi haftalar olsun yeni hafta yeni güzellikler,para,sağlık (parayı önce yazdım para olsun ki sağlık harcamaların yapabilelim:) huzur mutluluk getirsin
Ogülüm bende seni özledim nasıl maraton yorucu idi değil mi evde
Herkeslere merhabaa
bentoprak, hoşgeldin, sefalar getirdin..
nasıl oldun ? daha iyice misin?
ahh bebem ahh,
maraton ki ne maraton....bu yaz bi hafta sonu zorla getirtçem seni buraya...halimi göresin, görüp de yazasın diye
Herkeslere merhabaa
Çok şükür çoook iyiyim ogltkncim sağolGün geçtikçe daha iyiye gidiyorum.Oldu da bitti tam zamanında oldum.Kontrolum var malum günde benimde sende orda olacakmısın.Hala tanışamadık çok merak ediyorum :54:
Çok şükür çoook iyiyim ogltkncim sağolGün geçtikçe daha iyiye gidiyorum.Oldu da bitti tam zamanında oldum.Kontrolum var malum günde benimde sende orda olacakmısın.Hala tanışamadık çok merak ediyorum
İyi olmana çok sevindimAllah kısmet ederse oradayım Uyuz tarafımı bi tek jelocana gösteriyorum, o yüzden beni öyle biri sanıyo. Halbuki alakam yok
Nereye gidiyonuz looo bensiz gizliuyuzsun ama seviyorum seni uyuz muyuz idare edeceğiz artık ne yapalım
Rüyamda Kartopumu gördüm fırfırlı don giyinmişti S beden
Kız bizim tüylü nere de looo :44: bilgi paylaşımlarını telden yapıyor artık meme küçültme telde
tüylü kim lennn? tüylü bamya
ay çok güldüğüm bi reklamdır kendisi
aman bırakın bilgi paylaşımını, geyiğe gelin...zira uzak kaldım sizlerden, burnumda tütüyosunuzzzz. gelin de iki muhabbetin belini kıralım
AAAAAAA tanımıyıon mu tüylüyü ausenci taktı o adı bizim Nilkırmızılı tüylü avatarı vardı ya
tanışmamış olmak ile bi şey kaybetmiş sayılmazsınuyuzun teki
Eski göğüs küçültme topik ablaları yeni geyik ustaları! Hepinizi bir arada burada anca yakalarım diye buraya yazıyorum. Şimdi benim yara izlerim hiipertrofikti, kabardı yani. Bir takım enjeksiyonlar ve silikon tabaka kullandım. Şimdi kabarıklık geçti. Silikon tabakalar birazcık tahriş etti gibi geldi bana, doktor yok çok iyi gelmiş dedi ama.. Sizin de böyle kırmızı mı oluyordu oralar?? Başım dertten bir kurtulmadı yahu. Sonunda Adriana Lima olsam gam yemeyeceğim, postit yine postit
Sana göre öyle olabilir bana görebakalım görceeeez
süper yakıştırmış, tüylü diyek bundan sonra ona....ayhh burda olsa ne çemkirirdi, tüylerim yok bi kere, tüm vücut lazer yaptırdım ben diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?