• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

boz boz paraları estetiğe yatır :ssz:
kız sen o 2.canavarın peşinde koşsan incecik olursun :34:

:nazar:benim gözüm değmez başta yazayım da :34:ben senin aile kadar dışarıda gezen tozan yiyen içen görmedim :9:sen iyi akrep nalan gibi olmuyon :1:
koşuyorum koşuyorum tık yok :D

canlarimmm :)))) benden son haber :))

16.nisan yani sali günü bende ilk ameliyatimi oluyorumm..

Dualarinizi eksik etmeyin lütfen (biraz korkuyorumda :)))

sonraki gelismeleri size bildiricem.

şimdiden çok geçmiş olsun....

Eskidik demi postit :ssz:yaşlandık yahu yaş kemale erdi :9: sor bebem sor sana taaaaa uzaklarda olsan da yetişiriz..silikon bantları bu durum oluşmasın diye başta kullandırıyor bizim totosu kalmış doktor :1: faydasını görürsün mutlaka arada bana da kızarıklık yapmıştı ama geçti sonradan...geçiyor canım merak etme Adriana lima bide çoluklu çocuklu benim ki oda doğurmuş sende doğurmuşsun bak diyor :ssz:

ya ben başta jel kullanıyordum, sonra işte derimde sıkıntı çıkınca bilimum alternatif ne vvarsa yaptık. işe de yaradı ama kızarıklık bir tısrtırdı, acı filan yok da kızarıklık var. Jelesec geçecek diyorsa geçecektir, oh iyi oldu bu cevap.
Ayrıca yaşlanmak eskiden vardı, tarih oldu:D Mucuk mucuk öptüm seniii

heyooo heyoooo nehaber kızçelerrrrrr :52: :52: jeliconnnn ertelememi var kız bakım dedimde bir gelişme goremedim ?

Son düzenleme:
günaydın,

postit ve mirin'e ayrıca hoşgelidiniz demek geldi içimden :) bentoprağa öpücük :54:, jelesec'e ise nanik:33:

toprakçım tanışacaz ve eminim beni jelesecten daha çok seveceksin:32:

nldglp hanımlar teşrif etmemişler, hayırdır:26: nldglp'im herşey yolunda mı kuzummm. bi kaç gün içinde dedikodunun dibine vurucaz inşallahhhhh (dedikodu ve inşallah yan yana tikkatinizi çekerim:52:)

beh hasogüloyu atlamışım hızlıca yazayım derken:26: şimdiden geçmiş olsun canım...herşey istediğin gibi olur inşallah....
kartopum günaydın sana:3:

O ausenci yakıştırır :21: ay o Nİl hep çemkirik zaten aman o lazer yaptırmış bende her ay sir ağda yaptırıyorum :1: lazer acıtıyor diye tısıyom :ssz:

yaptır yaptır çok rahar edersin,her ay o ağda acısı çekmektense lazerle bitir işi gitsin. sürekli pammık gibisin valla.

beh hasogüloyu atlamışım hızlıca yazayım derken:26: şimdiden geçmiş olsun canım...herşey istediğin gibi olur inşallah....
kartopum günaydın sana:3:

günaydın canım , beğene beğene ancak gelebildim son sayfaya. umarım iyisindir.

dedikodu kısmında ben bulunamayacağım herhalde,dedikoduyu hiç sevmem çünkü :60::60::60::60:

eğer don bana çıkarsa benim donum fırfırlı olsun lütfen,herkes beni rüyasında fırfırlı don ile görüyor rüyalar boşa çıkmasın canım :32::21:

Benim gönlü güzel düşünceleri güzel arkadaşlarım :16::54:

herkese güzel bi gün diliyorum :23:

Hasagulom uyuyorsun dur şimdi iyi kesilmeler biçilmeler sana :24:

Benim gönlü güzel düşünceleri güzel arkadaşlarım :16::54:

herkese güzel bi gün diliyorum :23:

kendi güzel, gönlü güzel, düşüncesi güzel arkadaşım:16: sana da güzel bi gün olsun bugün:54:

Hasagulom uyuyorsun dur şimdi iyi kesilmeler biçilmeler sana :24:

bu nassı bi dilektir yaw..iyi kesilmeler biçilmeler:1:

bak jelocan, bunu da bilmiyon, senin mesajı iki kes alıntılamış gibiyaptım...yapamaz kii jelo yapamaz kiiii:33:

kendi güzel, gönlü güzel, düşüncesi güzel arkadaşım:16: sana da güzel bi gün olsun bugün:54:

bu nassı bi dilektir yaw..iyi kesilmeler biçilmeler:1:

bak jelocan, bunu da bilmiyon, senin mesajı iki kes alıntılamış gibiyaptım...yapamaz kii jelo yapamaz kiiii:33:

:54::54::54: :76::76::76:

ne güzel dilek işte güzel kesilip güzel dikilsin :32:

Son düzenleme:
Benim en sevdiğim don muhabbeti açılmış yinee :52::52:

Bu konuda favorim , çocukluk komşumuzun anneme gösterdiği , gösterirken de fonksiyonlarını anlattığı ÇANLI dondur :52::52::52:

Yalanmı oldu benim kapı süsü pasta :ssz:

ben alırım söz xs..olur demi:9:

ama ben sana öncedende söylemiştim biliyorsun o tarihlerde olursa ben toplantıya katılamam evlilik yıldönümüm istanbul dışında olacağız demiştim hatırladınmı canım ,ama süsü ve pastayı bir gün önceden bırakabilirim eğer isterseniz:34:

Back