• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ama ben sana öncedende söylemiştim biliyorsun o tarihlerde olursa ben toplantıya katılamam evlilik yıldönümüm istanbul dışında olacağız demiştim hatırladınmı canım ,ama süsü ve pastayı bir gün önceden bırakabilirim eğer isterseniz:34:

süsü boş ver pastayı bırak:56:

Benim en sevdiğim don muhabbeti açılmış yinee :52::52:

Bu konuda favorim , çocukluk komşumuzun anneme gösterdiği , gösterirken de fonksiyonlarını anlattığı ÇANLI dondur :52::52::52:

Don ve sen süper çift oldunuz :1:

totolara pacalı don var abiiiiiiiiiiiiii:1:

ama ben sana öncedende söylemiştim biliyorsun o tarihlerde olursa ben toplantıya katılamam evlilik yıldönümüm istanbul dışında olacağız demiştim hatırladınmı canım ,ama süsü ve pastayı bir gün önceden bırakabilirim eğer isterseniz:34:

Biliyorum canım sağlık olsun ne yapalım senin olacağın bir günde de burun ameliyatı olurum artık :23: evliklik yıldönümünü yürekten ciğerden kutluyorum :16: Malzemeleri Nil alır senden :17:

süsü boş ver pastayı bırak:56:

pis boğaz çete :1:

:1::1::1::1::1:

:1::1::1::1::1::1: Ne rüyaymış arkadaşş yaaaaaaa

seksü rüya idi :21:kartopum ve donlu totosu:30:

Benim en sevdiğim don muhabbeti açılmış yinee :52::52:

Bu konuda favorim , çocukluk komşumuzun anneme gösterdiği , gösterirken de fonksiyonlarını anlattığı ÇANLI dondur :52::52::52:

ausencia,
çanlı'yı canlı diye okudum ilk başta:1: tahmin edersin ki gözlerim :53: aynen böyle oldu.. sonra çanlı olduğunu farkedince, koptum...fonksiyonlarının arasında, gece çanı çalmak da vardır herhal bu donun:51: kaç kez çalıyodu acep:1:

Ben katılıyorum hamam sefasına :9: Beste aradı oda katılıyor sıkıysa katılmasın :22:

ausencia,
çanlı'yı canlı diye okudum ilk başta:1: tahmin edersin ki gözlerim :53: aynen böyle oldu.. sonra çanlı olduğunu farkedince, koptum...fonksiyonlarının arasında, gece çanı çalmak da vardır herhal bu donun:51: kaç kez çalıyodu acep:1:

İnan bana Çanlısı da bir kadar :53::53::53: idi.

Ha soruna gelince kabahat don da değil , performanslardadır :60::60::60:

Ama bundan 25 yıl kadar öncesi için epey iddialı bir dondu :9:

Oylarınızı kullanın kızlar hayat paylaşınca güzel :24:

ben doncu ausenciye verdim :16:

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...zeytinyaglilar-salatalar-41.html#post29901032

Ne kadar güzel demişsin arkadaşım yaaa :52:

Evet evet kampanya başlatıyorum , her oy verene bir adet çanlı don :52:

Hazır alır gelir develiden tembel beste :51:

develinin ki güzelmiydi bari, hatırlayamıyorum:26:

şu an öyle açım ki, yemek muhabbeti yüzünden yutkunup duruyorum. sarmalar kararında pişsin, muhabbete dalıp, hamur etme pirinçleri...bu arada pirinçler gdosuz dimi:23:

25 yıl dediğin nedir bebem, bizim gençlik yıllarımız işte:23: ben hala 80 lerin donlarına takılan, beyaz ve penye al çamaşır suyuna basarsın miss gibi olur zihniyetinde, kendi halinde bir kadın olaraktan, çanlı don benim için halaaaa çok iddialı:1:

Ne kadar güzel demişsin arkadaşım yaaa :52:

Evet evet kampanya başlatıyorum , her oy verene bir adet çanlı don :52:

senin salatanın ismi nedir arkadaşım..bi bakimm bakalım becerebilmişmisin:56:

Son düzenleme:
ve an itibariyle, spartacus -war of the damned, final bölümünü izlemeye başlıyorum, rahatsız etmeyin. hele kuledekiler, siz hiç rahatsız etmeyin:19:

:ssz:

Back