Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

canlarimmm :)))) benden son haber :))

16.nisan yani sali günü bende ilk ameliyatimi oluyorumm..

Dualarinizi eksik etmeyin lütfen (biraz korkuyorumda :)))

sonraki gelismeleri size bildiricem.

canlarimmm :)))) benden son haber :))

16.nisan yani sali günü bende ilk ameliyatimi oluyorumm..

Dualarinizi eksik etmeyin lütfen (biraz korkuyorumda :)))

sonraki gelismeleri size bildiricem.

canım Erzincanlı dualarımız seninle tabi ilk ne ameliyatı oluyorsun de hele

canım Erzincanlı dualarımız seninle tabi ilk ne ameliyatı oluyorsun de hele

Erzincaliii yesin seni ablacigim hehe :)

ilk önce kol ameliyati oluyorumm :))) sonra diger kisimlarla tas bebek olmaya adayim

haha doktor bey dedi seni tas bebek gibi yapicam haha :)

ilk önce kol ameliyati oluyorumm :))) sonra diger kisimlarla tas bebek olmaya adayim

ahahhahah hastane odasında kete partisi yapalım mı?

Tek ameliyat niye hani 2.3.ameliyat idi kilo mu vereme din hııım dediyse taaaaş yapar ne dediyse o

Son düzenleme:
ahahhahah hastane odasında kete partisi yapalım mı?

Tek ameliyat niye hani 2.3.ameliyat idi kilo mu vereme din hııım dediyse taaaaş yapar ne dediyse o

hahahah evet vallaha sen kete yapmasini biliyosan bi zahmet yap getir abla.

ama nil ablayida senide bekliyorummm :)))

beni oralarda sizsiz birakmayin

hehe ben de taş bebek olcam az kaldı doktorumla görüşüp bir an önce meme ameliyatımı almak istiyorum ama ah şu işlerden vakittt

Gülom hadi sen ol da kol germeyi ben de senden göreyim de cesaret bulup olayım Bir tek gözüme batak kollarım artık pofff

Kıslaa ben kaçıyorum.Hepinize hayırlı geceler.Kuzu gibi yatıp, koç gibi kalkalım.Ogltkn ve KArtopu sabah kahvaltıyı hazırlasınlar,tozlar alınıp,etraf düzenlensin.Dağınık görmiyeyim topiğimizi Hepinize öpücük

günaydınnnnnnnnn

özledimmmm, çok özledimmmmm..bu hafta umarım daha sakin geçecek ve ben buraların tozunu attırıciiiiim..Kartopum, görevlerimizi vermiş evsahibi nldglp hanım, ben kahvaltıyı hazırliiim sen de toz neyin al bari

Günaydın herkese İyi haftalar olsun yeni hafta yeni güzellikler,para,sağlık (parayı önce yazdım para olsun ki sağlık harcamaların yapabilelim:) huzur mutluluk getirsin

Ogülüm bende seni özledim nasıl maraton yorucu idi değil mi evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…