biraz önce aradı bakıcımız daha uyanmamış beyefendi,gece yatmak bilmedi çünkü.nasıl yaptırayım kahvaltısını diye sordu,(dün biraz konuşmuştum onunlada kahvaltı için o sebeple soruyor) eski usule dönüyoruz dedim,oda çok sevindi.üzülüyordu burak az yiyor diyebakıcımızda rahatladı.
????? osmanlı falan dedin ben Fransız kaldım :26:
öylebir topik falanmı var
al gel miniği eşini pastayı ben çayı koyarım
ya ben sen gelmezsen ameliyat olmam ara baycanı sen konuş
ahahahah varmış bende bilmiyordum :44: bizim çeteden biri baktım profiline orada takılıyor
canım bu tam aledaksa söylediğim gibi olmuşHAYLEFLİ PASTA.
tadı nasıl oldu peki. halley kullandığımda tadı biraz ağır oluyor içindeki marshmellowdan dolayı. böyle karıştırınca daha güzel olmuştur diye düşünüyorum
Bestenin öyle bi yazısı var ki elimde adama kopyala yapıştır yapıp göndereceğim
Aynenvallahi eşim ve oğlum bayıldılar tadına.1 paket haylayf,3 adet de halley kırıp koydum.Gerçekten nefis olmuş.Tavsiye ederim.Gerçi ben bir çatal aldım lahana çorbasına başladım bu hafta gene HAlleyler dolaba girince çıtır çıtır olmuş
Aneeem korkulur senden valla:18: Şlap diye yapıştırıverirsin billa:100:
Aynenvallahi eşim ve oğlum bayıldılar tadına.1 paket haylayf,3 adet de halley kırıp koydum.Gerçekten nefis olmuş.Tavsiye ederim.Gerçi ben bir çatal aldım lahana çorbasına başladım bu hafta gene HAlleyler dolaba girince çıtır çıtır olmuş
Aneeem korkulur senden valla:18: Şlap diye yapıştırıverirsin billa:100:
tamam evde halleyde var hafta sonu yapayım bari,ben yine ipin ucunu kaçırdım bu ara.tatlı krizine giriyorum
Çeteden biri zayıflama kürleri başlığında
gııııı ihtiyacın yok fıstık gibisin 3.5.kilo versen de olur vermesen de aynı benim gibi yani
Kimse o , bırak zayıflasın yahu
3 , 5 herkes versin fazlalıkları .
Fazla diyet modunda gördüm kendimi
Kimse benden zayıf olmasın kötüyüm kötü
sen süper gidiyorsun maşallah takipteyim
can can sen nerede oturuyorsun
Evet canım , gidiyor fazlalıklar
Kocaelindeyim canım .
sıcacık güzel bir günde hepinize sevgilerimi gönderiyorum ve mucukluyorum
Kuaföre gitmece yapıyorumBen yokken dedikodu yapıp seviyeyi düşürmeyin seviyeli arkadaşlarım
süslende gel bakalım,hazırlıklar tam gaz devam
süslende gel bakalım,hazırlıklar tam gaz devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?