Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Senin için de hayırlısı olsun tatlım Allah heyecanını hiç bir zaman elinden almasın. Sonucu düşün her zaman oooh mis mis :118:

Amin canım benim senin içinde benim içinde hayırlısı olsun olalım görelim sonucu tek dileğim sorunsuz bi ameliyat ve iyileşme süreci

jelesecim gulum bulbulum :) nasılsın bakalım? Kaldı 1 haftan heyecan var mı? Ben de doktorcuğumu ikna ettim sonunda, haziran gibi olmadı eylül sonrası gerdireceğim karnımı

Ayceyy hayırlısı olsun senin için de.Karar verdiysen,olmuş bitmiş say

Allahım kimseyi ruh sağlığından etmesin çok yıkıcı bir durum olmus Allahım sabır versin ailesine, Ne yazık gencecik birinin hayata veda etmiş olması ((

Bugün akşamüstü olmuş olay.Üniversite sınavına girmiş yeni.Sanırım 18 yaşlarında.

of of yavrum nasıl kıydın canına Allahım annesine babasına dayanma gücü ver sabır ver ( evlerden ırak olsun gittim şimdi 2.oğlumada baktım ay ay kötü oldum çok kötü

Ayceyy hayırlısı olsun senin için de.Karar verdiysen,olmuş bitmiş say

Tesekkur ederim canım, bakalım hayırlısı inşallah. İşe başladım tekrar izin durumumu ayarlayabilirsem olacak inşallah

of of yavrum nasıl kıydın canına Allahım annesine babasına dayanma gücü ver sabır ver ( evlerden ırak olsun gittim şimdi 2.oğlumada baktım ay ay kötü oldum çok kötü

Aynen eşim de bende çok kötü olduk Allah sabırlar versin anneye babaya ve yakınlarına.Daha ölmemiş ama ümit hiç vermemiş doktorlar.

hemen dukan diyetine başla.. herkes şaşıracak, başta eşin..

Çok doğru çok

''Herhangi birinin senden nefret etmesinin asıl nedeni; senin gibi olmak istediği halde asla senin gibi olamayacağını bilmesidir ''

VICTOR HUGO

kızlaaaarrrrr güzel topiğin fit hatunları gezmelerdesiniz zannımca

Foursquare sağolsun hani wc ye gitsek herkesin haberi var artık fit mit hakgetire Biraz önce checkin yaptığım yere gidip nasıl ''FİT'' olunur bilemedim gaari Bütün gündür ye iç otur Amaa sabah 1.5 saat sporumuzu yaptık yanee

şarkılar pek güzel canım yaa... az önce bir haber aldım gülsem mi kızsam mı bilemedim güya ben dudaklarıma silikon yaptırmışım burnumu da ufalttırmışım ulen yaptırsam baycan bana koca burun ince dudak mı yapar... insan bi bakar dimi yaaaaa. evren bana bi mesaj mı yolluyo nedir bunları da yaptır gibilerinden

AAAA kim demiş oni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…