Senin için de hayırlısı olsun tatlımAllah heyecanını hiç bir zaman elinden almasın. Sonucu düşün her zaman oooh mis mis :118:
aaaaa ya deme of iptal oldum yine dünkü olay bu Allahım ne zor annesi için kaç yaşında ya
jelesecim gulum bulbulum :) nasılsın bakalım? Kaldı 1 haftan heyecan var mı? Ben de doktorcuğumu ikna ettim sonunda, haziran gibi olmadı eylül sonrası gerdireceğim karnımı
HAy allahım yaa şimdi bir haber aldım ve yıkıldımmm...Eşimin şirketinin İzmir bölgesindeki bölge md nün oğlu intihar etmiş( Hem de evde annesi varmış.Odasını kilitlemiş.Annesi hiç ses duymamış.Uyuyor zannetmiş.Uzun süre açmayınca komşularından yardım istiyor.Kapısını kırıyorlar.Başına silah çekip vurmuş kendisini (( Allahım hiçkimseyi evladı ile sınamasın ve böyle bir acı yaşatmasın.
Bugün akşamüstü olmuş olay.Üniversite sınavına girmiş yeni.Sanırım 18 yaşlarında.
Ayceyy hayırlısı olsun senin için de.Karar verdiysen,olmuş bitmiş say
of of yavrum nasıl kıydın canına Allahım annesine babasına dayanma gücü ver sabır ver( evlerden ırak olsun gittim şimdi 2.oğlumada baktım ay ay kötü oldum çok kötü
okudum okudum. afiyet bal şeker olsun... bizim oralarda bir de löp löp et olsun derler ama ben demeyim pek gereksiz
bu ay sonu düğün var amca oğlumun. ben hâlâ zayıflama hayalindeyim. en son eşim dedi ki elbise aldın mı dedim yok son haftayı bekliyorum zayıflarım belki diye" eşim cevap olarak git al nasıl olsa sen kilo veremezsin dedi bana yaaaaaa...
ben de şimdi yine son haftayı bekliyorumeğer kilo alırsam elbise dar gelmesin
Çok doğru çok
''Herhangi birinin senden nefret etmesinin asıl nedeni; senin gibi olmak istediği halde asla senin gibi olamayacağını bilmesidir ''
VICTOR HUGO
BAk bebeem ben senden sinsice nefret ediorum haberin olsun
BAk bebeem ben senden sinsice nefret ediorum haberin olsun
DEEERMİŞİMsanadır bu şarkı Jelesekim https://www.youtube.com/watch?v=MwnF-LpLvxk
kızlaaaarrrrr güzel topiğin fit hatunları gezmelerdesiniz zannımca
şarkılar pek güzel canım yaa... az önce bir haber aldım gülsem mi kızsam mı bilemedimgüya ben dudaklarıma silikon yaptırmışım burnumu da ufalttırmışım ulen yaptırsam baycan bana koca burun ince dudak mı yapar... insan bi bakar dimi yaaaaa. evren bana bi mesaj mı yolluyo nedir bunları da yaptır gibilerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?