Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

BAkın bakın bu da devamıı:1: HEpsini JElesec süpürdü temizledi,lüplüp midesine indirdi:56::33:

$IMAG2502.jpg $IMAG2503.jpg

aman olmasın löp et :ssz: bide bunlar yedikleri künefe tabaklarını önüme itip fota çekip ogltkn ye gönderdiler jelesec ne yedi ne yedi diye :19:halbu ki 2.lokma tırtıkladım :17:

Kiiim? biz mi ittik senin önüne:53: Allahtan çekmiştim resmini kanıt olarak:23:

Resmin sağındaki Beste nin elleri.İnkar etme kızcağız elleri masaya yapıştırmış yemiyor:20: Ben de bu resimleri çektiğime göre ben de yemiyorum:19: EEE kim yedi ki o zaman o tabaktakileri :51:

aman olmasın löp et :ssz: bide bunlar yedikleri künefe tabaklarını önüme itip fota çekip ogltkn ye gönderdiler jelesec ne yedi ne yedi diye :19:halbu ki 2.lokma tırtıkladım :17:

Kiiim? biz mi ittik senin önüne:53: Allahtan çekmiştim resmini kanıt olarak:23:

Çok iyisin arkadaşım yoksa bu tüm ihaleyi yıkacaktı :1: ispatlı delilli :)

Çok iyisin arkadaşım yoksa bu tüm ihaleyi yıkacaktı :1: ispatlı delilli :)

benim gözlerim yuvalarından fırladı :53: puf puf sıcak pideye tereyağı tulumu yatırışın of anam of yazarken canım çekti:56:çiğ köfteler tabakta bi vardı bi yoktu :51:

Hadi canım sende:19: Beste haklı:34: Sen buralarda öt öt dur,sonra dut yemiş bülbül hesabı ...:30:

hakket süt dökmüş kediydim niye diye bi sor sor :ssz:beste ben gittim adamın odasında dedikodu yapıyor beni çekiştiriyor dedim sus jelesec kan çıkarma Memorialde :1:

Ekle canım ekle o resimleri hatta dr a verelim :1:

yemediğin için bi dal kalmışsın beste hnm :63::63::63:

amin amin

Tüh ya keşke bende bunu kameraya alsaydım nasıl düşünemedim yılın videosu olurdu kesin

hastaydım çok yiyemedim beleş yemek davetini son dakika söyledin önceden haberim olaydı kartlarını boşaltırdım :56::1:

Jelesec
Bence sen adını süt dökmüş pisi pisi diye değiştirt canım :1:

bu hafta tek başıma gideceğim tanga mı alıp :17:doktor odada dedi alın gelin çizimi yapalım :30: hemde herşeyi dökerim siz varken utanıyorum

Back