AAAAkim demiş oni?
oturduğum sitedeki komşularım konuşuyolarmış. ayol bi de gerine gerine söyledim ben göğüs küçültme ameliyatı yaptırdım doktorum da şu diye
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AAAAkim demiş oni?
oturduğum sitedeki komşularım konuşuyolarmış. ayol bi de gerine gerine söyledim ben göğüs küçültme ameliyatı yaptırdım doktorum da şu diyesaklasam komple kestirdi biçtirdi diyceklerdi galiba
oturduğum sitedeki komşularım konuşuyolarmış. ayol bi de gerine gerine söyledim ben göğüs küçültme ameliyatı yaptırdım doktorum da şu diyesaklasam komple kestirdi biçtirdi diyceklerdi galiba
günaydın arkadaşlar
jelesec ve nldglp, ikinizin yazdığı acı haberleri okudum sabah sabah ve içime taş oturdu bilgisayarın başında,boğazım düğüm düğüm oldu sonrada gözyaşlarımı koydum gitti,çok moralim bozuldu,Yüce Rabbim herikisinin ailesinede sabır versin,2 yaşında ufacık bir kız çocuğu anne tadını ,kokusunu bilmeden hayata devam edecek,Allahım yolunu açık etsin onun yar ve yardımcısı olsun.
çok moralim bozuldu arkadaşlar,herkese kolay gelsin
günaydın geyikçiler, herkese mutlu haftalar
iş yoğunluğu başlamadan hemen bi selam vereyim dedim...siz yine haftasonu full mesai yapmışsınızjelesek donu kapmış hatta
işler bir iki gün daha böyle tempolu geçer, sonra tam performans aranızdayım..
nlocanım, yazdığını okudum da, içim yandıannesinin, babasının Allah yardımcısı olsun, Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin
![]()
Günaydın güzel yurdumun güzel insanları
sevgiyle ve benle kalın lütfen![]()
Cinconum günaydınnnnHer daim senleyiz bebeem.Bu hafta kalpler senin için atacak.
![]()
Doktoruma mail attım ama daha dönmedi iptal ederse noku yediköksürük bayağı var bestede böyle yapmayabilir diyor benim kocada
![]()
Hadiii neetcez gıı:18:
aman ne bileyim evren bana mesaj mı gönderiyor anlamadım kihep bi aksilik çıkıyor
Aksilik değil bebem.Öyle olması gerekiyor ve öyle oluyor.Her şer de bile bir hayır var bunun için demişlerEvham yapma sakın.Doktor arar seni bekle bakalım.
Doktoruma mail attım ama daha dönmedi iptal ederse noku yediköksürük bayağı var bestede böyle yapmayabilir diyor benim kocada
![]()
Canıkommm
gel beraber öksürelim.Bazen ciğerler gelecek oluyor otur ulennn diye korkutuyorum.
Havaların hızlı değişimi yardı geçti bizi.Bende fenaydım.Antibiyotık bitti hala aynıyım.Geçecek nasılsa.takma sende
Olanda da Olmayanda da vardır bir hayır...sıkma tatlı canını.
Akışa bırak.olması gerektiği gibi olsun.
Çok geçmiş olsun.