Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

benim gözlerim yuvalarından fırladı :53: puf puf sıcak pideye tereyağı tulumu yatırışın of anam of yazarken canım çekti:56:çiğ köfteler tabakta bi vardı bi yoktu :51:

hakket süt dökmüş kediydim niye diye bi sor sor :ssz:beste ben gittim adamın odasında dedikodu yapıyor beni çekiştiriyor dedim sus jelesec kan çıkarma Memorialde :1:

yemediğin için bi dal kalmışsın beste hnm :63::63::63:

amin amin

Len ne dedikodu yapacağım yüzüne söyledim :20: dal gibi değilim canım ya senin yarın kadarım o kadarcık yani :27: hem dal gibide hiç sevmem :23:

Jelesec sen şimdi bana şişkomu dedin kısaca valla bittin sen hiç kaçarı yok yarın dr a gidip birbir ona taktığın isimleride sayayım da gör:28::28: yaparım bilirsin :15:

Jelesec sen şimdi bana şişkomu dedin kısaca valla bittin sen hiç kaçarı yok yarın dr a gidip birbir ona taktığın isimleride sayayım da gör:28::28: yaparım bilirsin :15:

telde bugün 1.saat ne konuştum :102: demedim mi tayt çok yakışmış hemde kemik rengi tayt :27:çok hoş olmuşsun karın idi tek sorunun bana göre :21:

sana şişko dersem kendime fil demem lazım demem o yüzden :1:

Doktora gidip seni, biiiir biiir bir anlatcam:37: buraya bi kuş konmuuş,jelesek kuşa hani bana hani bana demiş:60:

yemedi bebem gördüm doktor ile muhabbetini arayı iyi tutmak lazım senle:28:

jelesecim gulum bulbulum :) nasılsın bakalım? Kaldı 1 haftan heyecan var mı? Ben de doktorcuğumu ikna ettim sonunda, haziran gibi olmadı eylül sonrası gerdireceğim karnımı :46:

jelesecim gulum bulbulum :) nasılsın bakalım? Kaldı 1 haftan heyecan var mı? Ben de doktorcuğumu ikna ettim sonunda, haziran gibi olmadı eylül sonrası gerdireceğim karnımı :46:

olmaz mı yaklaşınca başladı heyecan :18: hadi bakalım hayırlısı olsun ayceyim :16: eylül bence çok iyi

HAy allahım yaa şimdi bir haber aldım ve yıkıldımmm...Eşimin şirketinin İzmir bölgesindeki bölge md nün oğlu intihar etmiş:(( Hem de evde annesi varmış.Odasını kilitlemiş.Annesi hiç ses duymamış.Uyuyor zannetmiş.Uzun süre açmayınca komşularından yardım istiyor.Kapısını kırıyorlar.Başına silah çekip vurmuş kendisini:((( Allahım hiçkimseyi evladı ile sınamasın ve böyle bir acı yaşatmasın.

HAy allahım yaa şimdi bir haber aldım ve yıkıldımmm...Eşimin şirketinin İzmir bölgesindeki bölge md nün oğlu intihar etmiş:(( Hem de evde annesi varmış.Odasını kilitlemiş.Annesi hiç ses duymamış.Uyuyor zannetmiş.Uzun süre açmayınca komşularından yardım istiyor.Kapısını kırıyorlar.Başına silah çekip vurmuş kendisini:((( Allahım hiçkimseyi evladı ile sınamasın ve böyle bir acı yaşatmasın.

aaaaa ya deme of iptal oldum yine dünkü olay bu Allahım ne zor annesi için kaç yaşında ya

olmaz mı yaklaşınca başladı heyecan :18: hadi bakalım hayırlısı olsun ayceyim :16: eylül bence çok iyi

Senin için de hayırlısı olsun tatlım;) Allah heyecanını hiç bir zaman elinden almasın. Sonucu düşün her zaman oooh mis mis :118:

Back