Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

İyi ki varsınız ya seviyorum sizleri:16:

telde bestem bi rahatlattı nlglpd bi :21: aledam hemde ne öksürük ciğerlerden geliyor :ssz:ben 2.kutuya geçtim nasıl bi virüs ise ölmedi gitti .
Çok gerildim aslında herkes bana göre ayarlamıştı durumunu iznini ama of of :ssz:

Bozma hemen nıyetını:)Herşey ayarlanır .
Su akar yolunu bulur.Yeterki sağlığın yerınde olsun.Canıkokom...O minicik burunu sile sile deli ettim.Daha hava atacaktım fındık burnumla.Elımde kalacak.
O kadar yani.bak geneden k.k. da tek gözle sizleyım:)

Şaka bir yana.Dur bakalım.Neylerse güzel eyler.

Tüm güzel enerjımiz ve dualarımız senınle.

telde bestem bi rahatlattı nlglpd bi :21: aledam hemde ne öksürük ciğerlerden geliyor :ssz:ben 2.kutuya geçtim nasıl bi virüs ise ölmedi gitti .
Çok gerildim aslında herkes bana göre ayarlamıştı durumunu iznini ama of of :ssz:

Akşamdan diyeydin durumunuerken kalkardım.

Seher vakti en güzel zamanda başlardık.Geç haber verdin .Hata senın:)

Anladin sen oniiiii:)

Su akar yolunu bulur.Yeterki sağlığın yerınde olsun.Canıkokom...O minicik burunu sile sile deli ettim.Daha hava atacaktım fındık burnumla.Elımde kalacak.

altıma kaçırdım yine :1:dur o kadar para verdin bari 3.5.sene kullan burnu elinde kalmasın:1: sen hep bizle ol ama bak kızdırma beni hemen arkadaşlık listemden atarım :9:

doğrusun canım ya su akar yolunu bulur bekleyelim ne yapalım başka çare yok:34:

Yahu du bi bakalım sıkma canını.Gene izin alırız sen merak etme:9: Sen iyi ol, gerisi teferruat...Kimi görsüm köhür köhür öksürüyor ve herkes hasta.Düşünsene hava bir 25 dereceleri görüyor,küt arkasından 8-9 dereceye düşüyor:50: Mevsim geçişi bariz şekilde bu aralar.İniş çıkışlarda insanı hasta yapıyor.:2:

Tek gözüm,iki gözüm,gözünün yağını,burnunun....yok yemiyemm kalsın orda:1: Çok geçmiş olsun Aledam ya.Herkes böyle.Bol c vitamini,limonlar,portakallar,greyfurtlar doping yapın hep.Ballı limonlu ılık su da iyi ediyor insanı.

altıma kaçırdım yine :1:dur o kadar para verdin bari 3.5.sene kullan burnu elinde kalmasın:1: sen hep bizle ol ama bak kızdırma beni hemen arkadaşlık listemden atarım :9:

Kız sus şimdi otur oturduğun yerde:20: hazır dua eden birini buldun bak yanında enerci de verio:51:

Sil beni listenden.ZATEN LİSTEN KABARIK.

Ama ben kek gibi anlamayayım.Merak edeyım arkadaşımı.Neden siteye girmiyor ki diye düşüneyım.Üzüleyim.Profılımde niye görmüyom can arkadaşımı diye sağa sola saldırayım.

Yana döne arayayım.Sonra bakayımkı ismimim üstü çizilmiş.Vah halımeeee.kalakaldım diye derdime yanayım.

Ko gitsin.dağlara yanayım derdimi.:1::1::1:

Tek gözüm,iki gözüm,gözünün yağını,burnunun....yok yemiyemm kalsın orda:1: Çok geçmiş olsun Aledam ya.Herkes böyle.Bol c vitamini,limonlar,portakallar,greyfurtlar doping yapın hep.Ballı limonlu ılık su da iyi ediyor insanı.

C vitaminin dibine vurduk.Geçecek inşallah.çOK TEŞEKKUR EDERİM NLDGLPEM.

Nazar bunların hepsi.Çekemeyenimiz çok.Bed_dua edıyorlar heralde ki.

Çekemeyenlere uydu alıcılı anten hediye edelım bari de.sussunlar.

Jelesecim sen anten firmasıyla toplu alım sözleşmesi falan yap.Çok geyıkçe espiri ama yazacam genege

ÇEKEMEYEN ANTEN TAKSIN:1::1:

tünaydın güzellerim, geyik almış başını gitmiş..ne yazık ki çok kalamam ama bi ses vereyim dedim..

jelesecanım, güzel arkadaşım...senden daha mı önemli bizim işlerimizi organize etmemiz ? sen onları düşünüp de üzülme, biz sana göre yine ayarlarız merak etme sen.. yeter ki iyi ol. Önce bi iyileş, sonra partiiiii:32::21::8:

aledaxım, sana da geçmiş olsun, burnuna "nazik" davran emi ;)

nldglp'im canım sarı şekerim, özledim seni çoook...aklıma ne kadar çok gelsen de elim telefona o kadar gidememekte yoğunluktan dolayı...kalbim seninle :16:

tünaydın güzellerim, geyik almış başını gitmiş..ne yazık ki çok kalamam ama bi ses vereyim dedim..

jelesecanım, güzel arkadaşım...senden daha mı önemli bizim işlerimizi organize etmemiz ? sen onları düşünüp de üzülme, biz sana göre yine ayarlarız merak etme sen.. yeter ki iyi ol. Önce bi iyileş, sonra partiiiii:32::21::8:

aledaxım, sana da geçmiş olsun, burnuna "nazik" davran emi ;)

nldglp'im canım sarı şekerim, özledim seni çoook...aklıma ne kadar çok gelsen de elim telefona o kadar gidememekte yoğunluktan dolayı...kalbim seninle :16:

Ben de aynı şekilde bebişim.İşim var 2 günden sonra rahatım yazmısın.Bu yüzden şeetmedim:34:

kız nlocan, senle çookk dedikodum geldi bebem yaa..
şu mikemmmelll avatarını gördükçe dedikodular geliyo aklıma:52:

Back