sen şimcik anestezinin etkisiyle yiyemezsin yazık bayatlamasınlar biz tüketiriz kızlarla
hayırlı cumalar sana da.... ohhh afiyet bal şeker olsun... şu internetten alışveriş bir beni korkuutuyor galibaben hiç cesaret edemiyorum. ya olmazsa ya malı kötüyse vs vs..
yakında ameliyata girecek biri olarak bu rahatlıkbeni germez inşallah
sen şimcik anestezinin etkisiyle yiyemezsin yazık bayatlamasınlar biz tüketiriz kızlarla
Aynen katılıyorum.O leğeni önünde öğürmekle meşgulken biz koridorda içli köfteleri götürür üstüne de benim elmalı cevizli kurabiyeleri götürürüz inşallah maşallah
evet , gece bir cevapsız gördüm ama isim olmadığı için arayamadım. senin telefonun yokmuş bendemüsait olduğunda arayabilirsin. jelesec,ogltkn sizler bir tel.açıp haber verebilirmisiniz nldglp ye lütfennnnnnnnnnn beni arasın yada bana özelden tel. verin ben arayayım
Aman bırak aramasın sen sade benle konuş benle sevişvermem vermem tel mel yok
özenti ve kıskanç kişilikkk
bende var kartopumun teli, ararım konuşurum, ama sevişmem
korkutmasın, alıyosun, beğenmezsen, olmazsa iade ediyosun. Tabi belirli markaların ürünlerini alırsan, kalite anlamında da sıkıntı yaşamıyosun. Ben iki çocukla mümkün değil alışverişe gidemem, ancak netten
laf aramızda eşimin internetten satış yaptığı siteleri varbenle dalga geçiyo.... benim bebenin biri annaneye emanet. öteki de zaten öldürsen adım atmaz. ben senle biyere gelmem sen erkeklerin alışverişten nefret ettiğini bilmiyomusun der herseferinde bana.... yani ben alışverişe çocuksuz gidiyom
halin olmazkigebertirim
ayyyhh, cevizler yine iri iri mi olcak, yerken dişime gelecek ve beni messt mi edecek
Senin seviyene inmeyeceğimnazik değilsin bi kerem
Aledaxs günaydın fıstık
sana sabaha kadar dua ettimburnun çoooook güzel olsun diye
laf aramızda eşimin internetten satış yaptığı siteleri varbenle dalga geçiyo.... benim bebenin biri annaneye emanet. öteki de zaten öldürsen adım atmaz. ben senle biyere gelmem sen erkeklerin alışverişten nefret ettiğini bilmiyomusun der herseferinde bana.... yani ben alışverişe çocuksuz gidiyom
Aledaxs günaydın fıstık
sana sabaha kadar dua ettimburnun çoooook güzel olsun diye
Sabah sabahyardırdın gene espiriyi.
sAYFAYI okuyordum .Sonunda geldimki bomba espiri pataşamış gene.Sen çok acayıp bir şeysin.
Dualarımız karşılıklı arkadaşım:)Öpücükledim seni.
Seni çok samimi buluyorum sende beni samimi bul emi
Yarıl yarıl gülmekten yarılnazara gelip ortadan yarılma da son resimlerle yıktın geçtin k.k.yı
bak duamı anında kesebilirim gıcık kaparsam sana haberin ola
Duaların öyle,beğeni iptaline benzemez.
Ettin bir kere.geri alamassın.Samimiyetinden şüphe ederim o zaman.Aman bana gıcık kapmada ....korkarım ben..yetişemem..ordu kuvvetli ve donanımlı.
Yok yok gıcık kapma sev beni.Dua et.dualaşalım.Hayırlı Cumalar..
Yok yok ben seni taaaa en başta sevdim bilin
tamam ben başlıyorum duaya bitince yazarım sana
bu ne beee
mescide çevirmişsiniz topiği
biz de dua ediyoz, yazıyoz mu hiçGörgü, edep, seviye, ve samimiyet öğrenin biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?