Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Yok yok ben seni taaaa en başta sevdim bilin :16:

tamam ben başlıyorum duaya bitince yazarım sana :23:

Ben senın espirilerine bitiyorum ya.Evde bazen birden gülüyorum ekrana bakarak.Eş çoluk çocuk bir başını kaldırıyor tırlattımı acaba diye.

Tamam bitince yaz bana sen.Enerjınıde fazla çar çur etme.lazım olacak sana.

aman senin sevmediğin var mı:19: yada şöyle diyeyim seni sevmeyen ölsün ulennnnnnnnnnnn:52:

ben hem seni, hem aledayı severim, ama bitek kartopuyla sevişirim:51::52:

Aman 3 günlük dünya.Sevelım sevişelim.falan filan..

Sen nasılda mülayimleştin ogltkn.Sevdiğin kadar sevilirisin.O halde:1::1:

Uleeeen ogülü ogülü :20:sen aledamla bana laf mı sokuyorsun :ssz: alırız aklını akıllı ol :9:

Dualarla cevre edineceğiz belki ne uğraşıyon:25: başka yeteneğim yok senin gibi

tamam dualarla çevre yapçan da, ya tutmazsa o dualar, ya Rabbim kalbini görür de, dualarını kabul etmezse. Bu yaşına kadar çevre yapamamışsın, bu saatte sonra zor be güzelim (anladın sen onu:51:)

Ben senın espirilerine bitiyorum ya.Evde bazen birden gülüyorum ekrana bakarak.Eş çoluk çocuk bir başını kaldırıyor tırlattımı acaba diye.

Tamam bitince yaz bana sen.Enerjınıde fazla çar çur etme.lazım olacak sana.

neoldu fındık burun aleda, benimkilere bitmiyonmu:19::19: yoksa dua etmiyom diye mi:52:

Ben meme küçültmeye yeni bi arkadaş gelmiş uygun fiyatlı doktor arıyor özelden bi şey edim gelim bi iki vardı benim görüştüklerimin arasında, bizim doktora mil atmış fiyatı fazla gelmiş

Bakın yemin ediyorum oğlum yanımda ve ne dedi biliyormuzsunuz ''Anne yeter niye güldün bu kadar''. şuanda sessiz sessiz gülüyor arada taşş gibi gerilmiş karnımı tutuyorum hoplayıpta hisleri gitmesin diye:27:

Lütfen 2 sayfa geriye gidip altalta okuyun hızlı hızlı ve yaşadıklarımı anlayın :60: olmaz ama, bu kadar da olmaz yani:52:

Bakın yemin ediyorum oğlum yanımda ve ne dedi biliyormuzsunuz ''Anne yeter niye güldün bu kadar''. şuanda sessiz sessiz gülüyor arada taşş gibi gerilmiş karnımı tutuyorum hoplayıpta hisleri gitmesin diye:27:

Lütfen 2 sayfa geriye gidip altalta okuyun hızlı hızlı ve yaşadıklarımı anlayın :60: olmaz ama, bu kadar da olmaz yani:52:

bak gittim iki sayfa önceye ve okudum, günün espürüklerini jelocan yapmış yine:1: gitmeden önce kartopum burdaydı, okuyordu. ben bitirdim geldim o hala okuyor:1:

Yuppiiiiii arada ki dolabı bitirdim:46::8::32::79::64::66::24::118::119:

hemde kartopumula çene yapmama rağmen.... hııım ogülü ve nlglpde yi hiç yazmıyorum onlar sürekli telde benleler

Son düzenleme:
hııım ogülü ve nlglpde yi hiç yazmıyorum onlar sürekli telde benleler

nldglpi bilmem bana, benle telde falan değildin:19: keşte telde olsaydık...

ben bütün öğleden sonramı "duyarlılık ve saygı" derslerine ayırdım. kabak tadı verdi, bayılmak üzereyim:51:

kızlarrrr tatil moduna mı girdiniz nerelerdesiniz.... ben bir yemeği daha atlattım :D ama bu seferki diyet menüydü salata üzerine ızgara tavık... ot yiye yiye ineğe döncem yakında... ama yine olmuyo yine olmuyo..... daha da şişmiş gibi hissediyom ben kendimi

Back