nldglp , jelesec desendesenin sizlere selamı var,üzerimde kalmasın![]()
oooo, hadi iyisin. aldın mı görmek istediğini
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nldglp , jelesec desendesenin sizlere selamı var,üzerimde kalmasın![]()
oooo, hadi iyisin. aldın mı görmek istediğini![]()
nerde be kuşum, diziye başladım. Nazar boncuğu takmayı unuttumBi iş geldi bi işşşşş sorma...Daha yeni bitti işler
bu arada kartopu bana selam yok mu??? yok mu![]()
valla jelesec ve nldglp den bahsettiğim için onlara selam söyledi . sende bahsetmedim özür :18: yok istediğimi alamadım daha.hazırlayıp yollayacakmış inşallah![]()
valla jelesec ve nldglp den bahsettiğim için onlara selam söyledi . sende bahsetmedim özür :18: yok istediğimi alamadım daha.hazırlayıp yollayacakmış inşallah![]()
Bi dahakine sadece benden bahsetbu iki geyikçiden bahsetme
ödeşmiş olalım
ben yine kaçar,
sizi öper yalarrrrrrrr :76: :76: :76:
Alüü alü kimse yokmiii? lina nerde yaw:44: yiyip yiyip ağırlaşıp kaldı sanırsam bir yerlerde![]()
Ben varım saygıdeğer hanfündü![]()
Alüü alü kimse yokmiii? lina nerde yaw:44: yiyip yiyip ağırlaşıp kaldı sanırsam bir yerlerde![]()
Ay bayılacam lina sen şimdi burayıda baştan sona okursunyazsana gıı
![]()
burdayım geldim geldim... koltuğu hemen sipariş vercem de nereden vercem acilll lazımbi el atın sevabına...
ya yedim evet ama yiycek bişi yoktu napim denize düşen yılana sarılır hesabı... ama azcık yedim![]()
yarın yine davet var ctsi yine haftaya da bissürü... ohhh sefam olsun ercan beye koşacam sonunda aman doktor topla törpüle beni diye....
ama okumadan olur mu hiç. ya bişeyi kaçırırsam nolcak..... herşeyi bilmem lazım
![]()
Aman doktor canım doktor derdime bir çaree![]()
Bak taktik yapacaksın güzelim.İlkönce dışardan okuyacaksın ki nldglp nin tacizlerine uğramayasın.Sonra giriş yapacaksın![]()
aynen öyle... doktora önümüz hafta gitcem. artık bakarsınız ben de gün almışım gerdirmişim. bir yatakta jelesec bir yatakta ben![]()
aynen öyle... doktora önümüz hafta gitcem. artık bakarsınız ben de gün almışım gerdirmişim. bir yatakta jelesec bir yatakta ben![]()